Rosa, SCUM och swedismen

Nu har järnmasken skruvats åt ännu hårdare om patriarkatet och dess följdeffekter på hela skapelsen. Turteatern vars hemsida ser ut som en dödsannons skriver om sitt nya skolprojekt: en teateruppsättning i form av en monolog som sprutar ut hatet från det s k SCUM-manifestet (valfritt uttal, själv säger bloggaren SKAM-manifestet.


SCUM är naturligtvis en förkortning och står för Society for Cutting Up Men (dubbelbetydelse på engelska; dels skärskåda, undersöka och dels naturligtvis skära upp).

SCUM-manifestet skrevs 1968 av Valerie Solanas, en kvinna med en omskakande bakgrund av incest, droger och prostitution. Hennes omfattande hat mot män var därför högst förståelig.
Riktigt världskänd blev hon när hon sköt Andy Warhol 1968 för att han hade tappat bort manuskriptet till hennes första skapelse Up Your Ass.

SCUM-manifestet är en lång hatorgie mot männen som beskrivs som biologiskt underlägsna kvinnorna p g a sin förhatliga y-kromosom. Dessutom anklagas män i allmänhet för att ha orsakat världens sammanlagda elände i form av krig, våld, orättvisor, kapitalismen, fantasilöshet, enkelspårighet och naturligtvis kvinnoförtryck. P g a allt detta ansåg Solanas att män saknade existensberättigande och borde utrotas. Innan skulle de vara tvungna att lämna sina spermier så kvinnorna som var kvar på jorden skulle kunna fortplanta sig artificiellt.

Men vem som helst får publicera och uttrycka vad som helst i den fria världen. Det borde vara tillräckligt. Men nu har alltså denna hatskrift omvandlats till pjäs för skolbarn och då hamnar det hela i ett helt annat ljus. Recesesenten Lena S Karlsson:
"När TUR-teatern tar upp denna monolog slussas publiken in i en raffinerad black box. Män och kvinnor delas upp vid insläppet, kvinnorna placeras på en gradäng klädd i röd sammet och sitter på stoppade dynor med guldkuddar. Vi skäms bort och serveras godis och vindruvor, medan männen får anvisning om att sitta på hårda bänkar. De attackeras oavbrutet."
Detta ska då drabba skolpojkar i den mest känsliga åldern. Att få höra att de bara i sin medfödda egenskap som pojkar saknar existensberättigande och är belagda med generell arvssynd.

Bloggaren är helt för jämställdhet mellan män och kvinnor men belastar bara människor som individer och det oavsett om dessa är män eller kvinnor.

Råfeminismen i Sverige har nått nivåer som är att jämställa med rena rama förföljelsen likt dem av både judar och dissidenter i kommunistländerna. Sexism är bara förnamnet.

Samtidigt är förtrycket av män, framför allt pojkar också kopplat till förtryck av flickor från dagisnivå och uppåt. De får inte ha vilka kläder de vill och absolut inte leka med Barbie och bäbisdockor. Kläderna får absolut inte vara rosa utan vara "genusneutrala".Tankarna går naturligtvis till Kina och deras brungrå uniformer på skolbarn. Men den svenska modellen av dubbelförtryck är i många stycken unik.

Man gör det av omsorg om barnen för att de ska slippa undra över om de är flickor eller pojkar. Sådana skillnader vill vi inte ha i det svenska samhället. Utjämningsdiktatur av folk som"gillar olika".

Däremot vill vi ha skillnader mellan kulturer. Särskilt islam ska få tillämpa sina 1400 hundra gamla ideal där en stenålderssyn på kvinnan och hennes sexualitet råder. Kvinnan är maximalt kontrollerad och styrd av män och åter män.

Men när man "gillar olika" omfamnar vi dessa ideal och ser det som berikande mångfald till vårt torra, tråkiga och färglösa samhälle.

Denna typ av av totalitär fascism som motsätter sig all form av rättvis kritik kan vi kalla för "swedism" för att bloggaren tror att denna extrema form av samhällsmodell enbart finns i Sverige.

Och allt man kan göra är att upplysa andra, göra människor medvetna om detta groteska projekt: Produkt Sverige för att alla ska förstå att om det finns ett jordiskt paradis så ligger det inte här.

Kommentarer

Anonym sa…
Ibland kan man undra om man medvetet vill förvirra oss när det gäller vår identitet för att göra oss möra och lätthanterliga.
Jag har aldrig tvivlat på att bakom varje pådrivande feminist står en dålig far eller någon man som har svikit henne. Feminismen blir ett sätt att rätta till detta men det är missriktat eftersom problemet kvarstår - både kvinnans egen förtärande ilska gentemot sin far/make/bror och de odrägliga männen som faktiskt finns där ute.

Att Solanas har reagerat så som hon har gjort är som sagt förståeligt. Men att den moderna världen har tagit till sig feminismen som en samhällsmodell är fullständigt obegripligt.

Barnen indoktrineras med de moderna idéerna, i skolan, radio, TV, böcker, etc. Det innefattar feminism förstås, men också de nya idéerna om homosex och andra perversioner, ateism, klimat, miljö, mångkultur, mm. Det enda man kan hoppas på är ungdomens medfödda förmåga till trots och uppror mot etablissemanget.

De som gjorde uppror på 60-70-talet och bl a tvingade på oss feminismen, tillhör ju dagens etablissemang. Har inte sett det än och är förvånad även där. Men förr eller senare måste det komma. Eller har man lyckats neutralisera även ungdomen så till den milda grad att de okritiskt finner sig i detta?
Detta är ett pågående experiment som hållit på i minst 60 år. Amerikanerna är i allra högsta grad involverade. Det handlar i allra högsta grad om att skapa Den Nya Människan. En lydig kontrollerad slav utan egen personlighet eller egna självständiga tankar. Finns säkert fler västländer där man har använt sig av MKUltra och Project Monarch men det verkar inte finnas någon annan plats där man gått lika långt med att implementera den totalitära feminazismen som här i Sverige.
Maj Grandmo sa…
Nej, feminismen har inte gått lika långt i något annat land. Genusforskarna som nu dräller ner och förgiftar kvaliteten på våra universitet och högskolor har gett Sverige ett väldigt dåligt rykte utomlands.

Det värsta är att regeringen öser pengar över de här projekten så det är statlig indoktrinering och subventionerig på högsta nivå.

Man kan nästan ge Julian
Assange rätt när han sa att Sverige är feminismens Saudarabien.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn