Miljömupparnas och socialistnassarnas politik orsakar fattigdom

Miljöpartiet har levt högt ett tag på klimathysterin, särskilt bland unga som inte kan tänka själva än. Deras mål för att 25 procent av all mat i äldrevård och skolor ska vara ekologisk och närproducerad har i stort tillgodosetts.
Mat ska inte transporteras långa sträckor (nej, men med djuren går det bra) den ska inte vara besprutad (hellre ruttet då) och kommunen får helt enkelt punga ut med lite extra kronor för att alla ska bli bli glada. Och då är det ju vi som betalar.


Och det klämkäcka uttrycket Klimatsmart dyker upp överallt:

Maten står för 20-25 % av de svenska utsläppen av klimatpåverkande gaser och det finns stora steg att ta mot klimatfrågans lösning i förändrad livsmedelsproduktion och -konsumtion.

Taget från Johannes Krunegårds (Mp) blogg. Klimatpåverkande gaser är helt enkelt det som kommer ut där bak och där fram från kossorna, ja de fiser och rapar. Konsumtion (all) är förhatlig av Mp och V, särskilt då mat. De är tillväxtfientliga på ett sätt som är samhällsfarligt. Samtidigt som de hatar alla pekpinnar som kommer från "marknaden" och EU så har de själva pekpinnar långa som pipelines.

Närproducerad ska också elen vara; grön el. Hur vet vi att det vi får ur sladdarna är grönt?

Om man väljer bara närproducerat, vad det än må vara, så innebär det per automatik att det som är längrebort-producerat väljs bort, något som också framförs från Mp och V plus möjligen M och C. Dessutom brukar man välja bort andra produkter som kläder, skor, IT-artiklar, mobiler och möbler. De har nämligen tillverkats i länder med undermålig miljöhänsyn och på rökiga fabriker.

Det här resonemanget är precis lika dumt som när vi plockar arbetsdugliga specialister från U-länderna, det vi brukar kalla för brain drain.

Så miljömupparnas käpphästar galopperar rakt in i stenåldern, fast inte för oss, vi lever i högönsklig välmåga. Men många östasiatiska länder som har rest sig från fattigdom, svält och umbäranden, de ska minsann tillbaka dit så är ordningen återställd (det är inte det miljömupparna menar men det är detta som blir effekten av deras idéer).

När sedan västländerna ska gå på nolltillväxt så stannar även hjulen hos oss. Socialistnassarna har då sin chans att sätta tänderna i den slokande ekonomin. Det är detta som händer just nu i Eurozonen.

Men vad gör vi inte för klimatet? FN:s klimatpanel har skandaliserats så många gånger att ingen orkar hålla räkningen. Men i Sverige har dessa en status som gudar man måste tillbedja och bära fram offer till. Vårt offer är vår livstil och vårt självbestämmande.

Bloggen The Climate Scam är en av många kritiska sidor på nätet idag. Och de växer dag för dag.

Svenska politiker har klimathotet som en våt dröm med vilken man kan tämja det svenska folket ännu mer. De Tre Storheterna, som inte ohotat får ifrågasättas är som bekant Feminismen, Klimatpolitiken och Invandringen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn