100 dagar efter

PK-media räknar dag för dag på fingrarna. Idag får vi höra att idag är det 100 dagar sedan Utöya. Man gottar sig verkligen i denna snuttefilt. Men samtidigt är snuttefilten något man kan omvandla till ett vapen också. Man siktar då in sig på framför allt SD men även andra rörelser som möjlighetsvis kan ha brunt i flaggan. Man dammsuger nätet efter dylika och suger på karamellerna när något diffust hittas.


Utöya var det bästa som kunde hända vänstern och PK-media. Det började ju bli lite tjatigt att berätta om Hitler i var och vartannat program. När man började gå in på vad Hitler åt till frukost så blev man möjligtvis lite självkritisk.

Och så kommer Utöya. Att 77 personer sköts till döds spelar mindre roll för PK-vänstern. Det överlägset viktigaste är att gärningsmannen är en högerextrem norrman, blond blåögd - en riktig arier. Islamska illdåd plus kommunistiska mord och våld är ingentig man talar speciellt högt om. Visserligen rapporteras från islamistiska självbomsattacker, men det blir i en ström av andra nyheter. Och inte "firar" man efter 100 dagar hellre.

Kommunismen verkliga Mordor, Nordkorea, påstås det att ingen möjlighet finns att ta sig in i landet.
Åhjo, kan man leta efter källor som berättar om vad Hitler åt till frukost så kan man hitta sajter som berättar om vägar in i Mordor ocskå.

Kommentarer

Anonym sa…
Efter Utöya massakern så sade Jens Stoltenberg, Norges stadsminister, att vi måste ha ett öppnare samhälle. Men i Sverige går media åt andra hållet. /Olle I Grind

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn