Rasism är inte problemet

En stor del av de svenska medborgarna är idioter. Klockrent obildade och anti-intellektuella jubelidioter. Bloggaren syftar på valet till EU-parlamentet där här i Sverige, vänsterextremismen drar in som en vindögd tjur. Miljöpartiet passerar Moderaterna, alla sossar som går på auto-pilot, kommunisterna har medvind och så - Feministiskt Inititiativ med romska Soraya Post till Bryssel.Det har redan skrivits av såväl vänster- som högeranalytiker att F! kan bara inte tas på allvar. Man har en hög med nya idéer i och för sig, men det räcker inte med att de är nya. Att skrota försvaret, införa ett tredje kön, genus- och sexualundervisning på dagis, stoppa utvisningar, HBTQ-arméer, är sådant som Gudrun Schyman måste ha kläckt under ett återfall.

F! är ett vänsterextremt och populistiskt parti med en känslokall och maktkåt elitistisk strateg i spetsen. Fast svensk media använder inte begreppet 'populistiskt' för vänsterextremister. Men vänstern är överlag populister som spelar på dumhet och avundsjuka i samhällsbyggets nedre regioner. Sådana som blir extatiska när det bränns en gåva på 100.000 kr (Benny Anderssons).

Om man läser på deras hemsida så är språket väldigt akademiskt, mycket mer akademiskt än hos något annat parti. När man sedan jämför detta med hur insiktsfullhet och förstånd saknas hos de valda representanterna, blir det lite otäckt. Vilka döljs i kulisserna?

Ulf Gudmundsson är som vanligt träffsäker i sin artikel FI - när MP och V inte räcker. Här beskriver han om hur de elitistiska kulturmarxisterna hela tiden vädrar i luften efter det som för ögonblicket upplevs som "alternativt" och därför skiljer sig från den skränande och halvimbecilla stora massan. När denna har accepterat "alternativet" så blir detta normaliserat och då måste kulturmarxisterna skapa något än mer extremt för att hålla draget igång under galoscherna.

I samtliga rapporter från EU-valet så har media rapporterat från land till land om  (få se om jag minns alltihop) EU-negativa, högerpopulistiska, högerextrema, främlingsfientliga och rasistiska partier har ökat sitt väljarstöd. Då får man ju tänka på att detta är ur ett svenskt perspektiv. Här är ju den svenska flaggan rasistisk. För att inte tala om nationalsången.

Bloggaren ska inte recensera alla dessa partier, vet för lite om dem. Men när det gäller UK och Frankrike så har de i högre grad än vi haft stora problem i invandrartäta områden. I England finns städer som är helt muslimska med egna sharia-domstolar och allt. De stora kravallerna i Paris förorter för nästan tio år sedan punkterade det franska folkets tålamod med mångkulturalismen.

Marine le Pen, Front National, tog över partiet efter sin far 2011 och framgångarna har varit uppseendeväckande stora. Nu vann man det franska nationella valet. Det är inte så konstigt; Marine le Pen är nog den mest karismatiska ledaren inom EU just nu. Hon är jurist till yrket vilket ger en helt annan tyngd i hennes budskap än t ex kemisten Angela Merkel (som i övrigt är betydligt mer kompetent och skicklig).

Partiet vill egentligen inte lämna EU, bara demolera dess makt. "Ett Frankrike för fransmännen" är den bekanta ramsan, Man är protektionistiska och vill införa höga tullskatter på import från tredje världen och stimulera inhemska företag. le Pen är positiv till abort, tolerant mot homosexuella och har en agenda om bekämpning av anti-semitism och islamisering.

Uppenbarligen är partiet betydligt mer seriöst och tungt än både Sverigedemokraterna och Danskt Folkeparti. Men är dess anhängare rasister? le pen har rensat i leden, det är i alla fall sant.

Den europeiska ledare med mest näst mest utstrålning och energi är naturligtvis UKIP:s Nigel Farage (kanske fransk-ättling?). Partiet blev störst av dem alla i Storbrittannien. Också har en smart och fräck stil. Farage's många tal i EU-parlamentet delas flitigt på YouTube. Det roliga är att han sitter i EU-parlamentet och proklamerar för dess upplösning. Det här är bara ett av de många talen:

                

I Sverige kallas naturligtvis Farage för populist och högerextrem. Men egentligen är han konservativ på Thatcher's sida. Han älskar nationalstaten England, men det gör honom inte till vare sig rasist eller främlingsfientlig (vilket brukar hängas på högerpolitiker). I själva verket har han sagt att han vägrar att sitta i samma parlamentsgrupp som Front National . Farage är sinnebilden av en politisk vilde.  

Dessa två kommer att stor betydelse för hur EU ska utveckla sig. Och orsaken till deras uppgång är den problematiska flyktinginvandringen som har gått överstyr i alla större länder och att vänster- och liberalaktivister har börjat ta allt större utrymme för allsköns orealistiska idéer som t ex upplösta nationsgränser och ett World New Order. Nu vill människor dra sig tillbaka i det egna landet och värma fingrarna över brasan tillsammans med sina landsmän. Det kommer att bli svårt att hindra dem.
 
Brittiska The Guardian ger en sansad analys av valet där man fastställer att det var ett protestval, mot hela EU-projektet och mot etablissemanget. Vem är egentligen förvånad? De sista åren har EU liknat en socialbyrå och det är de stora länderna som har dragit det största lasset med att "rädda" Grekland och Cypern. Sverige har kommit undan eftersom vi inte har euron.
 
Viktigare att konstatera är att européerna är dödströtta på politiker i allmänhet oh mittenpolitiker i synnerhet. Men här står Sverige ut som ett fyrbåk. Idag kom en rapport som visar att svenskarna har ett stort förtroende för politikerna och vill ha mer politik dessutom. Med tanke på kvaliteten på de kandidater som nu ska träda in i plenisalen i Strasbourg så blir det hela ett praktfiasko, Outbildade och utan erfarenhet ska de sitta och besluta om Europas framtid. Det är olustigt.
 
Den enda som jag tyckte hade lite pondus och vågade stå för de grundläggande värderingarna i sitt parti, var Lars Adaktusson, KD. Han har också något mellan öronen, något som det börjar bli ont om i Sverige. Hönsgårdarma växer så det knakar och det extrema och populistiska vänsterblocket börjar nu få så många anhängare att det är dessa som utgör det definitiva hotet i Sverige.
 
"Bara två saker är oändliga, universum och mänsklig dumhet. Och då är jag inte säker på det förstnämnda", sade Einstein.
 
Allra värst är nog den svenska dumheten. men det är klart, här ska ju inte skolan förmedla kunskap utan vara en social fostringsanstalt. Dessutom vill F! börja redan på dagis att proppa barnen fulla med genusteori och sexualkunskap. Att använda barnen som redskap för att genomdriva ett specifikt politiskt system är mycket mer oroande än att Marine le Pen fick en fjärdedel av rösterna i Franskrike.
 
Å andra sidan är all skit brun.
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                              

Kommentarer

Roland Gustafsson sa…
På tal jubelidioter och vänsterextrema kan man tillägga vad Winston Churchill yttrade, att
den som inte varit socialist i sin ungdom har inget hjärta och den som fortfarande är det i vuxen ålder har ingen hjärna

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn