Nu gäller bara fri invandring för godkänt

Bloggaren måste vara självplågare. Jag sitter just nu och lyssnar på den alltmer kräkframkallande Alexandra "älskar min egen röst" Pascalidou och hennes månatliga "debatt" som alltid landar i rasist-tugg och värdegrundstjat.

Hennes hugg mot Alice Teodorescu i det första rasistprogrammet är nu allmängods:Men ännu värre var hennes förklaring i Nöjesguiden:


"På ledarsidor har de påstått att jag har avslöjat mig som vänster, för att jag frågade en deltagare (Alice Teodorescu, reds. anm.) om hennes vithet låg till grund för hennes förnekande av rasism. Men det är fan den bästa frågan jag har ställt på länge, för om man förnekar rasismen måste man börja med att se sig själv i spegeln. Kände du att kritiken du fick på första avsnittet var befogad?– Jag ångrar att jag kallade henne vacker. För det var en överdrift, så vacker är hon inte..."

Fast nu handlar det om EU:s fria rörlighet. "Tål" vi den? Naturligtvis är det socialporr om tiggare och fattiga arbetare som sliter som djur utan lön. Plus då naturligtvis hur EU är ett fort som bara vill stänga ute araber och negrer (jag ber om ursäkt). Den växande fascismen slås fast gång på gång, kontra att alla goda numera måste önska fri invandring för att behålla sin status som "god". Jo, det gäller ju att höja ribban hela tiden. Det liknar en toleransökning av droger, man fordrar hela tiden mer och mer för att uppnå samma effekt

Det spelar ingen roll att attitydundersökningar tydligt visar att acceptansen för invandring har ökat; när PK säger att fascismen bara ökar. så är det så.


Tiggare och lågbetalda utländska arbetare passar i mallen "utsatta, fattiga och diskriminerade" och som drabbas hårt av den framväxande fascismen. I programmet försökte också två medelålders, svenska män beskriva sin arbetaruppväxt. Pascalidou skrattar elakt: "Vi ska inte ha någon tävling om vem som är mest arbetarklass här". Istället vänder hon sig till "internationellt erkända forskare", jojo, så mycket för det skälvande hjärtat för arbetarnas villkor.

Alexandra bevisar nu att hon är mer än ett kräkmedel. Hon är rena sprutdiarrén. Och åter frågar jag mig: Hur kan SR släppa fram denna häxa?

Därför att SR nu är så vänsterpräglat att man inte sätter någon framför mikrofonen som inte uppbär godkända åsikter. Så oavsett hur imbecill vederbörande är så bereds hon plats på Fina Podiet om hon bara i en rap råkar/lyckas säga "allas lika värde".

Den s k åsiktskorridoren krymper för varje dag. Samtidigt finns den på ett plan där inga "vanliga" medborgare släpps in. Man har inget till övers för "vanligt folk", d v s de som man antas serva. Det är en farlig utveckling. När det samtidigt pågår en åsiktsregering från media och en statlig övervakning via FRA så börjar det kännas väldigt kusligt. Fast i den mån man uttrycker denna oro så riskerar man en diagnos från sjukvården.

Det som också framgår av attitydundersökningarna är att de allra flesta anser att invandrare själva måste bjuda till för att ingå i det svenska samhället. Man kräver helt enkelt att invandrarna använder sin kulturella intelligens.

Själv anser jag att detta är en begäran som i högsta grad är nödvändig. Människor måste avkrävas skyldigheter och egna insatser, det är i själva verket att respektera dessa och tro på deras egen förmåga. När så media och politikerna ägnar sig åt socialporr så bekräftar man offertänkandet; ett tänkande som ytterst handlar om den egen överlägsenheten som hjälpare av stackars hjälplösa varelser utan egen vilja.

Sådana som Alexandra Pascalidou ges ett oproportionerligt utrymme för sina dumheter och uppenbara brist på förståelse och respekt för folket. Hon ägnar sig i själva verket åt att framkalla spänningar och konfliktytor där det inte ens finns från början. Detta är hon tyvärr inte ensam om. Alla klasshatare och vithetshetsare skapar negativa spiraler där människor verkligen ställer sig i "grupp mot grupp" även om de inte har gjort det tidigare.

Samtidigt förökar sig de s k progressiva och normkritiska genom delning. Vi har fått queerfeminism och rasifierade icke-vita. Och alla kämpar de för sina egna och andras "mänskliga rättigheter". Jag lyssnade på en debatt med Gudrun Schyman som använde ytterligare ett nytt mantra: "Rätten till mänskliga rättigheter". Det kan byggas vidare på en gruppering som proklamerar "rätten till allas lika värde" och "rätten till rättigheten" för kvinnors rätt att göra abort".

Men ponera att denna inflation av rättigheter slår tillbaka i vår, folkets, "rätt att slippa rättighetskämparna". "Rätten att slippa fler rättigheter". Och så naturligtvis "rätten att slippa Alexandra Pascalidou"

Att både Alexandra Pascalidou och Gudrun Schyman har begått särdeles oetiska och opassande handlingar ligger dem tydligen inte i fatet. Medan vissa får sparken för att de inte har betalt TV-avgiften, så har Alexandra fått grönt ljus trots att avslöjanden har gjorts om att hon inte skriver sina artiklar och krönikor själv. Eller kanske inte ens böcker själv.

Gudrun Schyman å andra sidan skattefuskade trots sitt partiledarskap för skattehöjarpartiet; vänsterpartiet. Att hon brände upp 100.000 kr i färska sedlar är i högsta grad både olämpligt och oetiskt

Sedan var Schyman berusad och kissnödig vid ett biobesök. Så här gick det till:Men som sagt, förlåtelsen är total när det gäller personer på vänsterkanten; andra får finna sig ett mediadrev om man missar de outtalade spelreglerna.

Nu ligger överlevnadsstrategin i PK-Sverige att man ska proklamera för fri invandring för att vidmakthålla sitt värde som opinionsbildare. Som god opinionsbildare.

När Alexandra hånade de kända svenskarna som har växt upp i fattiga arbetarhem,så avslöjade hon sig precis som den hycklerska hon är. Har lyssnarna någon form av urskillningsförmåga så måste man reagera. Att stå och begråta tiggande zigenare är en lätt väg att gå för att framstå som 'god'. När man så kan utöka godhetsfaktorn så leder det ofelbart in på rasism och fascism. Men vita, medelålders män kan inte förvänta sig att bli lyssnade på, även om de har haft en nog så traumatisk historia i bagaget.

PK-maffian är själva sinnebilden för hur man ställer grupp mot grupp; vilka som,har legitimitet att uttrycka sig och inte. Och via vem man kan klämma fram flest floskler ur.. Det är inte vackert. Men självförhärligande och falskhet parad med renodlad förljugenhet är aldrig vacker. I själva verket är det typiskt för en maktelit som har gömt sig i ett elfenbenshus.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn