I våldets Sverige är ingen vinnare

Alla såg nog eller har hört talas om Janne Josefssons uppgörelse med våldsvänstern i Uppdrag Granskning. För detta har han fått höra att han är nazist!! Man tror inte det är sant. Samtidigt bekräftas det som programmet ville visa. Att de "goda" (självutnämnda) inte tycker att våld från vänstern är något att bry sig om. Man misshandlar ju nazister, fascister och sverigedemokrater. D v s samhällets bottenskrap som man brukar beskriva som brölande halvapor med psykiska defekter och fixa idéer.

Skulle då dessa (halvapor) innebära ett sådant massivt hot mot samhället så det rättfärdigar rått och grovt våld från vänsterextremismen vilken den sjävutnämnt goda "eliten" känner sig så besläktad med?

Man menar på att högern redan har marschstövlarna på och dräller ner Europas huvudstäder. Reportrar på plats i de sagda nazistdrabbade huvudstäderna håller inte med. Kjell Albin Abrahamsson (gammal korre i östeuropa) yttrade för en tid sedan att han tyckte "det var bedrövligt" att svenska journalister bara fokuserar på ett enda problem

Han är verkligen mannen i tiden. Nu i dagarna har en ny bok av honom sett ljuset. En bok om kommunisternas brott mot mänskligheten Låt mig få städa klart.  Men framför allt gör han upp med sina kompisar i mediebranschen och deras friends in high places; kultursociteten och överklasskommunisterna.(läs Jan Myrdahl och Jan Guillio t ex). Journalister och kulturidkare som alltid har hållit kommunismen om ryggen och helt har blundat för det faktum att kommunismen är precis lika grym, totalitär och dödsbringande som någonsin nazismen.


Det Abrahamsson vill framhäva är att kommunism och nazism i princip är varandras kusiner, även om metoderna är olika. Och detta gör man inte ostraffat i Sverige. Nu haglar kritiken och fördömanden av Abrahamssons bok. Kommunismen är ju en "fin" ideologi. Och att den aldrig har lyckats med sitt utopiska, hyperjämlika samhälle är bara.... nja... olycksfall i arbetet.

V (som tog bort -PK - lustigt! - 1991 när Sovjetunionen föll och hela den kommunistiska Djävulen visade sitt verkliga ansikte i hundratusentals dokument, bilder och filmer.- har aldrig gjort upp, eller ha behövt göra upp, med sin historia. De är fortfarande den "goda kraften" och alternativet till besten med sitt rovgiriga gap; kapitalismen.

De svenska kommunisterna ljuger om att de inte har samarbetat med kommunisterna i öst sedan 60-talet. De var propagandister för socialismen/kommunismen under hela 70- och 80-talet. Socialismen var (och tydligen är) det ultimata ekonomiska systemet som mättar allas munnar. Sossarna hade skytteltrafikskontakt med DDR och detta håller man just nu på att försöka tysta ned. Abrahamsson, som bodde i Polen, kunde under samma tid rapportera om tomma hyllor i mataffärerna och att toapapper var hårdvaluta.

Totalitära stater kännetecknas av propaganda som framförs av nyttiga idioter. Varför är det så viktigt att tala om kommunismen och alla dess medlöpare idag när vi lever i ett marknadssamhälle? Därför att kommunismen, likt nazismen, inte får smusslas undan och sedan återupplivas av de grupper som ingår i den godhetsarmé, de nyttiga idioterna, som har kidnappat den politiska diskussionen i Sverige.

Skrämmande nog, finns mycket lite om kommunismens brott i barnens läroböcker. Medan 95 procent kan redogöra för Hitler och Auschwitz, har å andra sidan 90 procent av samma skolbarn, aldrig hört talas om Gulag eller Lenin. Propagandan lever och har hälsan. Tror du inte på den så är det för att du är nazist.

Nu har läget blivit än värre eftersom våldsamma grupper inom extremvänstern har bjudits in utan ifrågasättande till finrummen: som t ex Grammisgalan. Den vänsterextremistiska Researchgruppen tilldelades Guldspaden hos medias navelskådande organisation Gräv för att man hackats sig in i personregister för att ange personer som vänstern har plockat fram som "troll". Troll eller inte, yttrandefriheten gäller också dessa. Varför har inte Datainspektionen reagerat?

Att öppna dessa fönster mot det totalitära och auktoritära samhället kommer att slå tillbaka mot de som aningslöst släpper in detta. Det har alltid varit och kommer alltid att finnas motkrafter. Utvecklingen går mot allt våldsammare konflikter och det är inte bara "brölande halvapor" som kommer att slå tillbaka. Släpp in våldet och våldet kommer att ersätta det demokratiska samtalet

Den här bilden är fruktansvärd och är det yttersta beviset för att vi inte har lärt oss någonting av historien. Apa ser, apa gör.Bilden är från den senaste Grammisgalan där den kriminelle kommunistiska rapparen Sebbe Staxx, lyckades få hela publiken att resa sig och göra en Hitler hälsning, fast med knyten näve. Gesten står för våld i alla dess former och att använda den "mot rasism" gör inte dess budskap ett dugg ädlare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn