Matrix

Just for the record. Miss Nyfiken, a:et på computern är lite utslitet och orkar inte ibland. Verkligheten kan vara nog så enkel ibland.

Har inte rökt på hela två dagar. Klockan är nu nästan 12 (på dan) och ingen rökning. Tjohoo, va ja e bra! Fast jag fuskar lite. Har sådana här Nicotinell sugtabletter 2 mg när desperationen slår till. Dessutom  kan man låtsas att de är snus och placera dem under överläppen.


Detta om detta. Jag lyssnade med ett halvt öra på Nyhetsmorgon. Dagens Malmörapport innehöll: 1: Att demonstrationen mot våldet hade dragit till sig 4000 personer.
2: Att Malmövåldet beror på utländska ligor från Balkan, gamla Sovjetstater, Ryssland gamla öststater och Baltikum. De för också in alla illegala vapen.
Att det pågår kravaller, bränder, våldtäkter osv i princip varje kväll nämndes inte med ett enda ord.

Men de som skjuts till döds mitt på blanka dan, vilka är då dessa? Andra ligor från Balkan etc? Jorå, det var tydligen det som journalisten ville få det till.

Här är videon:
Andreas%20G%C3%A5rdlund%20om%20h%C3%A4ndelserna%20i%20Malm%C3%B6

Så det är bara att grabba tag i joysticken och enjoy. Du är ledare för en liga från Rumänien som kallar sig för Zigrenos. Ligan ska lägga under sig hela den undre världen genom att systematiskt döda medlemmarna i de andra ligorna t ex X-juggar, Ryssmössorna och Bortjersna. Sedan är det bara att ta del av det svenska välfärdssamhället.


I själva verket befinner de sig i totalt beckmörker vad gäller den ännu mörkare sanningen. Det tätaste man kan hitta i universum har en total densitet: 100 procent. Det skapar en katastrofal graviditet som suger in precis allt runt omkring in i sitt svarta hål. För det blir resultatet. En massa med maximal densitet existerar i själva verket inte alls

Den samlade massan av lögner och rena bedrägerier, kommer till slut att sluka allt levande, ljust, sant och gott i närheten här hemma hos oss.
Att makten är beredd att offra detta för att bevara en illusion berättar något om desperationen och domedagsstämningen de egentligen känner. Och det är detta som är det allra, allra värsta. Att offra allt  man tror och känner för en lögn. Som man dessutom vet att det är en lögn.

Något som är mer patologiskt än så är det omöjligt att hitta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn