Malmö - förlorad stad

Fem dödskjuningar inom en månad. Malmö är rejält på dekis. Mångkulturens verkliga ansikte, numera kallat mångkriminalitet, skördar offer efter offer. Det finns förmodligen inget stopp. Istället borde det vara en blåslampa i rumpan på alla de som har fucked up Sverige.
Malmömorden är konsekvensen av ett 30-årigt misstag och experiment som fortsätter att döda människor utan slut. För att inte tala om all annan mångkulturell berikning som våldtäkter, misshandel, rån, upplopp, bränder, förstörelse, i en alltmer accelererande hastighet.


Ingen "vet" naturligtvis någonting, "förstår" ingenting, "kopplar" ingenting. För Sverige är ju ett toppenland utan problem. Tvärtom är vi "ett öppet samhälle där både kristna och muslimer lever sida vid sida" (Fredrik Reinfeldt efter terrordådet december förra året). Man kräks över lögnerna. Man kräks över flosklerna. Man kräks av hyckleriet.

Som här. Polisen beklagar sig över att så få gangstermord klaras upp och ger också sin syn på vad det hela beror på:

Sven Granath vid Brå anser att det behövs mer forskning om varför det är så.
– Definitivt. Man har alltid försökt förklara brottslighet med personliga eller kulturella faktorer. Men andra faktorer, som kanske geografin, stadens uppbyggnad, socialantropologiska faktorer, vet vi väldigt lite om.
Både ”närheten till kontinenten” och ”tillgången på vapen” anser han vara rimliga teorier. Men obevisade.

Och naturligtvis kommer också "sociala faktorer" som ett brev på posten, här i form av Mikael Stigenhag, sociologprofessor (Sarneckis arvtagare? Plus en debatt mellan Ilmar Reepalu oh Anja Sonesson M):

Lyssna: Sociala klyftor bakom våldet i Malmö


Så det ska "tillsättas och förbättras". Och under tiden som byråkrater sitter begravna i rapporter och utredningar utan slut fortsätter brottsligheten. Men då kan man alltid säga att: "Vi arbetar just nu långsiktigt på att förbättra situationen".
Teorier utan verklighetsförankring. Mångmiljonsatsningar på förbättringar i förorterna i form av renovering av hus, allaktivetshus, grillplatser och parker, you name it.

Men när man inte törs uttala spökets riktiga namn så händer absolut ingenting. Ja, förutom att det blir värre och värre ju fler asylanter som tillåts släppas in i landet på tvivelaktiga eller i princip obefintliga grunder.

Mycket skrattretande i sammanhanget: Erik Bomullhag åker nu till andra europeiska länder för att undervisa dem i humanism och öppenhet för en lyckad integrationspolitik och kamp mot "de främlingsfientliga" partierna.
Som bekant har ju Vet Bästerberg anställts av regeringen för att kartlägga rasismens utbredning i Sverige. Det blir allt bättre och bättre.

Man tar sig för pannan. Tror man på allvar att det är detta verktyg som ska få slut på morden och den eskalerande brottsligheten i Sverige? I sådana fall är de en hop av hjärndöda amöbor.

Och nu kanske till det bästa av allt: Röda Malmös blogg spekulerar om att det möjlighetsvis kunde vara en ny serieskytt, typ Peter Mangs, som går lös i Malmö för att likvidera invandrare. Även något flughuvud på radio lade fram sådana önskedrömmar (tyvärr ingen länk).

Mmmm.... 13 av 16 gangstermord är ouppklarade, det måste vara en mycket skicklig serieskytt. Som dessutom klarar av konststycket att skjuta folk mitt på öppen gata för att sedan försvinna in i mängden (som förmodligen liknar honom själv).

Kommentarer

Anonym sa…
Media och politiker springer runt som huvudlösa höns och skyller på allt möjligt utan den riktiga roten till problemet. Och det är okontrollerad massinvandring.

Tack för ett bra inlägg igen.
Snurrberget sa…
1) Hvad betyder "socialantropologisk" ?

2) I følge et indlæg i det danske Politiken.dk, skyldes Malmøs kriminalitet den dårlige indflydelse fra det rå miljø i København.

Bortset fra det, er det pinligt at dem som har ansvaret ikke lever op til det.

mvh. Claus E. Petersen
Anonym sa…
Svenska politiker vill skapa en ny Sovjet. Grejen är bara att i Sovjet var samtliga religiösa utövanden så gott som förbjudna och polisväsendet var starkt. Inte som här och nu.

Inte var det farligt heller för vanligt folk att skämta om varken makten eller olika folkgrupper, så länge det bara var snack. Kriminaliteten var låg, det var knappt så man behövde låsa dörrar.

Trivdes olika kulturer jämte varandra? Blandades de till smätdegel? -Nej. Har man inget gemensamt så hjälper det föga med att bracka människor på varann.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn