Hur ska det sluta?

Alla dessa skjutningar i Malmö. I princip varje vecka sker skottlossningar på öppen gata. Igår var det dags igen, fyra skjutningar inom fyra dagar. Oftast sker inga dödsfall, men bara sedan nyår har tre mist livet. Vad är det här?

Att tala om vilket huvudproblemet är, är tabu. Då riskerar vederbörande att mista jobbet och anseendet. Nu senast tog Mats Odell bladet från munnen i P1 morgon. Att tjejer blir våldtagna "på löpande band" i Sverige av idag var inte populärt. Sådant tjafs ska man hålla käften om.
Brå gick genast ut med en anmärkning. Nej, detta var inte alls i överensstämmande med verkligheten. Nehej, vilken verklighet lever Brå i?


Sverige toppar år efter år våldtäktsligan i Europa. Ja i själva verket är vi det land som har flest våldtäkter i hela världen. Den "svenska synden" har verkligen fått ett nytt ansikte. Och invandrare från den muslimska arabvärlden är överreprenterade med 450 procent!

Förutom våldtäkterna sker andra våldsbrott i stort sett varje dag. Mord, hävdar Jerzy och hans lögnbyrå, är ovanliga i Sverige. Vem som helst som tar del av vardaglig media vet att mord har blivit vardagsmat.

Vakter behöver egna vakter, liksom fastighetsskötare och brevbärare. I Seved har brevbäraren slutat att bära ut post och överlåtit detta till invånarna.

Men Jerzy och andra liknande linslusar i medias tjänst tjatar om sina socioekonomiska faktorer när de blir tvungna att erkänna att invandrare faktiskt är kraftigt överepresenterade i våldsbrottsstatistiken.
Det är många som lever med knappa resurser; sjukpensionärer och sjukskrivna, arbetslösa utnötta 55+:are, mammor som är helt beroende av statliga subventioner. Inte ägnar de sig åt grov kriminalitet. Varför? De har en annan kulturell identitet.

Mauricio Rojas skrev inte om socioekonomiska faktorer 2005. Han skrev om sociokulturella faktorer som orsak till arabmuslimernas våldsbrottslighet. Efter detta lämnade han Sverige. Inte bara p g a de tabun som tynger ner hela samhället utan "lagomheten, avundsjukan och missunnsamheten" . Man kan inte annat än hålla med. Numer kan man även tillägga "tystnadens rike".

Det är tyst som i graven. Förutom när någon framför en invandrarkritisk åsikt då hela etablissemanget med Äggskallen i täten går ut i fördömanden och smutskastning av vederbörande.

Den alltid lika pålästa och fenomenalt välformulerade Julia Caesar på Snaphanen skriver i dagens Söndagskrönika om det största tabut av dem alla: konsekvenserna av inavel i arabvärlden och vissa afrikanska länder som Somalia.
Missbildningar och multihandikapp, utvecklingsstörning och psykiska abnormiteter .Det är resultatet av generation efter generation av inavel. Och en förkrossande stor andel som är till synes friska har intelligenshandikapp. Det är sålunda inte ovanligt med IQ-nivåer på 70 - 80.

Detta har inget med folkgrupp att göra, eller ras om man så vill. Vilken etnisk grupp som helst i världen skulle drabbas av samma effekter av inavel.
Men vad det handlar om är kultur åter igen.

Och det alltså detta som Alliansen och regeringar innan dess, stödjer. Inte bokstavligen, utan man bereder förutsättningar genom stimulans och underlättande för arabmuslimer att bygga upp sina enklaver. För det är ju det multikulturella samhället som är primierat högt över alla andra.

När man dessutom understödjer hjälplöshet och offerroller hos de s k flyktingarna så får de den situation vi ser idag. De blir bjudna till smörgåsbordet helt utan krav på motprestation tvärtom. För att makten ska få leva i Godhetssyndromet så förutsätts det att invandrarna är dumma i huvudet och hjälplösa.
Men de behöver inte leva i den, det har de sett till. I Äggskallens hemkommun Täby föreslogs ett moskébygge för något halvår sedan. Protesterna blev så kraftiga att man fick ge upp förslaget. Äggskallen vill inte vara med om att sonen misshandlas av invandrgäng igen, eller att Filippa blir våldtagen.

Eve of Destruction är en låt från 60-talet. Den handlar om hur vi människor förgör varandra genom krig och förstörelse av jordens tillgångar. Det känns som om vi nu är framme vid Eve of Destruction och förutsägelsen slår in. Fast det sker inte riktigt enligt den odödliga texten. Istället är det blandningen av kulturer som är väsensskilda från varandra i både tid och liv som äter sig in i samhällskroppen. Medeltid och 2000-tal kan inte existera tillsammams. Det är omöjligt både enligt fysikens lagar men också enligt sociologiska skolor. Eller ska vi säga socioekonomiska orsaker?

Men förnekandet, tystnaden och rena rama lögner är egentligen det yttersta problemet. Det paralyserar och fjättrar oss alla och lämnar oss vidöppna för våldet och massförstörelsen av det tidigare generationer byggde upp.

Kommentarer

Anonym sa…
Det är tragiskt med Sverige där 94 procent av det svenska folket är förblindade av en vansinnig ideologi.

Man låter sitt land och samhälle förändras och spittras på grund att man tar in kulturer som ännu lever kvar i medeltiden där kusingifte, kvinnoförtryck, våld och hedersmord förkommer. Likaså tar dessa människor med sig sina seder och bruk när de flyttar till Sverige.

Allt dethär kommer att fortsätta till det svenska folket fått upp sina ögon och ser vad som händer i deras land.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn