Sällan skådad propaganda maskin!

Den oheliga alliansen politiker och media gnuggr nu febrilt geniknölarn, d v s i den mån de har några vilket är tveksamt, om hur de ska framställa invnadrarna och flyktingarna ur en positiv synvinkel nu när fakta börjar ta död på lögnerna.

Igår var snyftkalaset igång. Hur utanförskapet, klyftorna, arbetslösheten skadade nysvenskarna.Olika "experter" har gått i skytteltrafik för att framställa samma sak som förklaring nu när det har blivit uppenbart vilka som ligger bakom den eskalerande bottsligheten.


Makt och maktlöshet. Ofrihet och frihet. Delaktighet och islorering. Och så det definitiva stolpskottet: Närhet till Kontinenten.

Men mest handlade det om utanförskpet i utanförskapsområdena och hur vi svenskar flyttar ifrån dessa områden och sedan är så rasistiska att vi inte vill anställa en invandrare. Det finns ingenstans ett sådant faktaunderlag. Den har tillverkats i huvudet på fröken Jerzy och hans polare.

Detta argument sågades i själva verket sönder totalt av Mauricio Rojas 2005 och följde upp det i år i anknytning till halshuggningshoten mot Per Gudmundsson förra året när han forsatte på tråden. I Norge finns statistik och forskning i detta ämne som belyser denna fråga ur det perspektiv som i Sverige är så tabu att det är livsfarligt att framföra det.

Det Rojas framförde med risk för liv och lem var att socioekonomiska faktorer spelar betydligt mindre roll i den invandrardelaterade brottsligheten än vad propagandamaskinerna i svensk maktelit vill få det att framstå som. Att hänvisa till 50 är gamla rapporter bara för att genomdriva sin tes är en medveten dimridå för att maskera det faktum att det är sociokulturella faktorer som spelar roll till väldigt stor del.

Bevisligen, enligt Brås lite äldre statistik när mn angv härkomst på gärningsmännen; så är det invandrare från främst Nordfrika, Mellnöstern och Somlia som står ut som ett utropstecken när det gäller främst vålds- och sexbrott. Överrepresentationen för våldtäkt är 600 procent!!!
Som bekant är dessa bottenskrapet av sylsökande som inga andra länder vill ta in, s k kvotflyktingar

Vilka som begår dessavidriga brott får vi också gå till vår grannländer för att få lite underbyggda fakta att lägga på bordet.
Men det är inte svårt att själv lusk ut varför. Den muslimsk synen på kvinnor är tt dessa är horor om de inte skyler sig. Likaså är en yrkesrbetnde kvinna en hora även om hon har sjal på sig. Ordet'hora' för gruppen kvinnor är nog arabiskans vanligaste ord.
Jag antar att det är sådana saker poliserna nu får lära sig på i sina kurser rabiska

.. .

Idag på morgonen vände SR på myntet i progrmmet Kluvet land. I två tiimmr försedde de oss morgonpigga svenskr med den ena glädjebägren efter den andra hur mycket vi behöver "de nya svenskarna" på landsbygden av alla ställen. Med andra ord; invndrare sk nu styras v makthavarna till mindre orter för att lugna stämningen nu när svenskarna börjr vakna upp ur Törnosasömnen och har blivit varse den pågående katastrofen i de större städern. Och att denna katastrof kommer att sprida sig till alla städer så småningom. T ex befinner sig lilla Landskrona i rena krigstillståndet. De blev invaderade av kosovoalbander i 90-talets början.

Men nu mal kvarnarn på. Det tuggs och blöts, det låtsassynas och låtsasgranskas, det svart-vitas och övermålas, det överdrivs och underdrivs, det smutskastas och idealiseras. Faktiskt har bloggaren aldrig hört något liknande; någonsin.

De börjr helt enkelt bli desperata. De vet att de snart hr förlort kriget om människorns själr. Man hör mycket väl att de själva har förlorat sin egen kamp om att hålla sig på PK-spåret. Det går helt enkelt inte. De är äntligen överbevisade.

Men ändå är det långt kvar. Det måste också ta sig in genom portarna till Rosenbadn där vita, heterosexuella män (jvisst det finns en hel del kvinnor också )alltid vet vad som är bäst.(?!). De låtsas så genomskinligt att en kråka förstår. Är inte kråkor ganska finurliga?

Kommentarer

Vi är några som börjat ge tillbaka med samma mynt. Det arabiska ordet för hora är sharmuta bara så att ni vet om ni skulle få för er att kalla dessa vandrande tält för något.
Anonym sa…
Jamen var ligger Nord frika, Mell nöstern och Somlia, är det nya länder och var bor Kosovoalbander?

Fröken nyfiken
Anonym sa…
ÄR BOHUSLÄNSKA HÄLLRISTNINGAR FRÅN BRONSÅLDERN ISLAMOFOBA OCH NAZISTISKA?

Vänsterprogrammet OBS i Sveriges radios P1 underhöll igår (6/1) lyssnarna med en särskilt viktig, en kvarts timme lång helgbetraktelse, en s.k. radioessä, av journalisten Maja Hagerman. Inslagets syfte var, mer eller mindre förtäckt, att i godhetens namn varna för partiet Sverigedemokraterna och svensk ”islamofobi”.

Sveriges radios hemsida slår an tonen (länk nedan):

”Inom nazisternas kamporganisation SS försökte ett hundratal forskare ta fram vetenskapliga bevis för den nordisk-germanska rasens överhöghet och rätt till herravälde. Bland annat reste en stor expedition till Sverige för att gjuta av bohuslänska hällristningar – som de menade utgjorde en viktig del av det urgermanska kulturarvet.”

Vilket som bekant också de ”nazistiska” och ”rasistiska” Sverigedemokraterna menar. Citat från avslutningen på Maja Hagermans tal i OBS (notera att också Anders Behring Breivik kläms in på slutet):

”Vi är inne i en ny fas av ett uråldrigt krig som går ett tusen fyrahundra år tillbaka i tiden [= den islamiska världsexpansionen]. Såna ord om den islamistiska faran yttrades på Sverigedemokraternas landsdagar år 2009 av Kent Ekeroth, numera riksdagsledamot. Han höll ett brinnande tal om den stora slutstriden, som vi alla är kallade till. Och i SVT:s utsändning från mötet såg man partiledaren Jimmie Åkesson stå upp och applådera entusiastiskt tillsammans med partikamraterna i salen. - - - Det var snarlika ord som gärningsmannen på Utøya och i Oslo använde för att motivera sitt vansinnesdåd till försvar för det gamla Norge och dess folk.”

Alltså vill Sverigedemokraterna skjuta ihjäl alla icke-svenskar.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=4893211

Anm.: Maja Hagerman är av gammalt en av Sveriges radios ofta anlitade – ungefär som Daniel Poohl och Lena Sundström – experter på svensk ondska:

http://www.majahagerman.se/Det_rena_landet.html

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn