Vänstermaffian får en käftsmäll

Det var Magnus Utvik som började med boken Med Stalin som Gud. Den handlade om Sveriges Kommunistiska Parti som fungerade som en hjärntvättande sekt där man lärde sig att hylla de värsta massmördarna i historien, Stalin och Kim II Sung, Mao m fl.
Men partiet finns kvar än idag. En av de mer namnkunnige är Sven Wollter.Partiet tycker att kommunismen urartade efter Stalins död och sörjer Sovjetunionens fall. I partiprogrammet proklamerar man för väpnad, blodigt maktövertagande där "feltänkare" fängslas eller dödas om så krävs.  Partiet förespråker proletariets diktatur där ingen ska äga mer än mat för dagen. Allt för "rättvisans" skull. Men dessa personer blir inte misshandlade, får sina hem förstörda eller förlorar jobbet.   Sven Wollter verkar i alla fall ha mycket att göra.


Boken ägnades en viss uppmärksammhet, men hade det varit en genomlysning av Sverigedemokraterna så hade diskussionen aldrig tagit slut.


Däremot har vänstern gått i taket efter Bengt Olofssons riktiga käftsmäll på kulturmaffian som i Sverige är blodröd vänster.
Olofsson häcklar vänstern för deras hyckleri och dubbelmoral på ett sätt som aldrig någon gjort förut. Att han dessutom fick artikeln publicerad på DN:s debattsida innebär sannolikt att vänstermänniskan säger upp prenumerationen.
Bloggaren skriver under på varje ord. T ex:

...alla människor i min omgivning lever på samma sätt. De har ett jobb de trivs hyfsat med, många har sin egen lilla rörelse eller en enskild firma och de gnor och ligger i..."för pengarna de tjänar köper de olika prylar och manicker som de tycker om, och de reser till spännande ställen eller köper kanske ett sommarställe som ligger en bit utanför stan och dit man måste åka med bil..."Så här lever de allra flesta..."  när de andra får för sig att leva på samma sätt...."då det skiter sig, Det är då det plötsligt blir ett pannrynkigt bekymmer att jordens resurser är ändliga och att haven dör och isarna smälter. Det är då det börjar talas om den förfärliga och tarvliga konsumismen ..."

Kulturknuttarna gick i taket. Och sedan har de fallit i golvet hårt, mycket hårt. Förnärmade och i försvarsinställning. De är ju "de goda", representerar "det goda" i en hård värld. Osjälviska och empatiska. Till skillnad mot "de andra". Borgerligheten, makten, som håller kapitalet högst. Omänskliga och hänsynslösa.

Kulturnyheterna sammanfattar läget bra, för här finns inte tillräckligt utrymme för den skvadron av stridslystna kulturmarxister.
Åsa Linderborg, "den fina Kulturchefen" på AB

Kommentarer

Anonym sa…
Man kan ju undra mycket över den senaste USA skandalen, soldater som urinerar på döda, vilken värdegrund är det som gäller? Fy fan rent ut sagt.

Hälsningar
Den obetalda horan
Maj Grandmo sa…
Nej, inte kul alls. Folk kan bete sig som svin överallt, särskilt i krig.
Anonym sa…
Jag kände skadeglädjens varma filt när invändningarna mot Bengt O:s artikel började poppa upp. Han gjorde snitsiga danssteg och som svar kom kulturvänstern förutsägbart klampande. Inte en enda "one-liner" gick att skönja utan bara sura miner. HA!

kkj

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn