Inget kan besegra Väst-bara rädslan

En intressant artikel finns att läsa på. Avpixlat. Det ät översättning från danskan och det är fil dr Kasper Stövring som har stälit frågan om den västerländska världen inte har tagit för givet att vår ideologi är universell och därmed vara en given förebild för resten å
av världen.

Men efter den överskattade"arabiska våren" så har man försökt att hålla val på det demokratiska sättet. Och vad har hänt?

Jo i land efter land har folket röstat fram islamistiska partier som genast avskaffar den eventuella demokratin.

Det som har hänt är att hatet mot Väst och den kristna kulturen fullständigt har exploderat, bokstavligen

Muslimska Brödraskapet började genom att spränga kyrkor och människor vars enda fel var att de var kristna. Sedan följde fler terrorgrupper, al-Shabaab, Boko Haram, och nu alltså ISIS som alltså håller på att lägga Iraq under sina fötter. Kurderna har sett en chans att bilda en integrerad stat och verkar lägga sig i. Det bådar inte gott.

Även inom islam pågår konflikter: shia mot sunni, muslimska brödraskap har klassats som terrorister av sina f d vänner och kollegor och angrips och jagas bort från Egypten. al-Shabaab har utökat sina områden och dödar människor i hela Mellanöstern. Och Boko Haram sprängerp flickskolor och har också kidnappat 200 flickor för att omvända dem till islam.

al-Quiadatrogna grupper finns i Afghanistan och Pakistan.

ISIS är extra intressanta för oss eftersom de har stor spridning i Syrien. Det ser illa ut.

Svenska pojkar med invandrarbakgrund sticker ner till alla infekterade länder för att slåss på islamisternas sida i Jihad mot Väst. Därefter kommer de tillbaka till Sverige inpyrda av hat till just den civilisation som man har valt att leva i.
De är en tickande bomb, bokstavligen.

Västvä.rlden kommer aldrig att.besegras av den underutvecklade muslimska världen. Ett krig oss emellan är lika osannolikt som att solen går upp i väster imorgon.

Men de har en fördel och som kan bli ödesdiger. Deras sprängdåd som kan drabba var.som helst och vem som helst har skapat en enorm rädsla och rigorösa säkerhetssystem.. Det är detta som mest hotar den västerländska friheten.

"There's Notting to fear but fear itself", uttryckte Churchill det som. Rädsla är förlamande och det är den som utgör den verkliga terrorn.

Här i Sverige tycks makthavarna tro att om vi bara släpper in så många muslimer som möjligt ska jihadisterna skona oss. Unefär.samma taktik som vi praktiserade med Nazityskland .

Vi lägger oss platta som flundror och hoppas på.det bästa.

Då har islamisterna vunnit och Sveriges tveksamma demokrati lidit ett nederlag för mycket. Samma utveckling kan man se i England.

Den västerländska civilisationen kan inte besegras med vapen. Den besegras genom rädsla.

Terrorismens mål har aldrig varit att vinna genom vapenmakt. Utan genom att försätta fienden i skräck.

Vad håller Sverige på med egentligen?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn