Midsommar med svarta bokstäver


Visst, det är kallt och ostadigt och säkert blir det regn vid grillningen, men på något sätt är det därför vi älskar den: Den svenska sommaren.

Nyckfull men ändå pålitlig. Den bomstertiden kommer alltid. Fast nu är den försenad, knappt en maskros har synts till. Fast det förlåter vi den för.

Vad vi däremot inte förlåter är nyheten som kom idag om att 60 flickor på en skola i Norrköping har blivit könsstympsde. I en klass hade alla 30 flickorna blivit detta, varav 28 på det allra grövsta sättet.

"Detta är en ickennyhet" säger sakkunnig i frågan. Hon menar att att det här har varit känt i många år. Fast visst har hon rätt. I allt femininistisk "rätt till heltid" så är en sådan här en riktig skitsak. Inte kan man bränna några tusenlappar heller av denDessa verkligt overkliga grymheter tillhör islamsk kultur i vissa delar av Mellanöstern och Afrika. Särskilt utbrett är det i Somalia. Och detta är sannolikt det som håller inte bara feministerna borta utan hela det engagerade etablissemang som annars går ut i fackeltåg iklädda hijab för att protestera mot rasism som drabbar muslimska kvinnor p g a deras klädsel.

Och var är de djuplodande reportagen om kvinnorns situation i den muslimska världen? Var är de upprörda proffstyckarna i morgonsoffan? Och var är alla upprop och demonstrator då södermalmsborna släpar sig upp från sina dyschor framför de öppna spisarna?

Frågan är vad det s k folket tycker? Eller undviker man sådana här frågor när det inte finns några som diskuterar dem. De kanske aldrig hör eller läser en nyhet som den här eftersom så lite fokus läggs på den.

För alla kryper de för islam. Rädslan för att yttra ett enda ord som luftar kritik mot fredens religion är så stark att man kan ta på den. Så hur ska det egentligen fortsätta och sluta?

Tiga är inte guld även om kung Midas sannolikt kunde omvandla det till guld. Tiga är fegt och ett svek mot de som lever under islamskt förtryck.

Och var är Rädda Barnen? Blufforganisationen som får högvis med krigsrubrikriker om påhittad barnfattigdom. När får vi höra något om förtrycket och inte pengar som ett uttryck för utanförskapet?

Det är inte PK att säga något negativt om "sedvänjorna" inom framför allt islam. I PK-världen är rasismspöket större än något annat.

Tystnaden och ickereaktionerna på dessa fruktansvärda övergrepp på fullständigt oskyldiga flickor (vars enda brott är oturen att födas in i fel kultur) är just resultatet av kulturrelativism, kulturmarxism och antirasism-diktaturen. Här på Islamguiden kan vi läsa att stympning inte har vare sig med religion eller kultur att göra.

Könsstympning är förbjudet i Sverige, d v s innanför våra gränser. Men det faktum att man inte kan bestraffa de som åker utomlands för att få ingreppet gjort så står man bara inför fullbordat faktum. En lösning man kunde tillämpa vore att bestraffa de som åker ner med sina flickor enkom för ingreppet.

Just en sådan tillämpning vill feministerna ha för sexköp i andra länder. Men då gäller det köp av sexuella tjänster som är ett riktigt praktexempel på betydelselösa maktdemonstrationer och moralism. Dessutom gör lagen själva prostitutionen laglig. Men en sådan lag vill man exportera till hela världen! Gräset får topparna lätt brunfärgade.

Men om nu könsstympning inte har ett dugg med religion eller kultur att göra, då går det väl bra att kritisera den? Nej, därför att detta barbari i högsta grad praktiseras inom islam.

Maktelitens talande tystnad är det som främst lägger de muslimska flickorna på operations- och offeraltaret. Det om något borde göra deras nätter sömnlösa.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn