Klimathysteriker vill avskaffa demokratin

Klimathot, klimatförändringar, global uppvärmning och växthuseffekt. Idel ädel ideologi som
befinner sig i ett politiskt spektrum mellan mörkblå kapitalisthöger och extremvänster, d v s alla de som har något att vinna på klimatåtgärder, utsläppsrätter och allt däremellan.

Oljemagnater som Rockefeller Brother's fund, Robert O'Andersen och Maurice Strong har sina fingrar i varje syltburk, även hos miljöorganisationer där en ömsesidig vinst står att finna, hur konstigt det än låter. Alla som har ett intresse av pengar för sina ändamål fungerar som ett vattenverk tillsammans.,

Olika s k tankesmedjor driver frenetiskt arbetet med att skrämma upp hela världen; Council on Foreign Relations, Aspen Institute : Brookings Institution, Chatham House, Romklubben och Trilaterala kommissionen. Här hemma har vi den politiska tankesmedjan Tällberg Foundation. Alla dessa har ett tätt samarbete med olika FN-organ, särskilt då IPCC, FN:S klimatpanel och arbetar aktivt för "klimatarbete" genom att stödja stora miljöorganisationer ekonomiskt. För den gigantiska klimatindustrin genererar pengar och många är det som har ett jobb och ett företag i branschen. De blir direkt beroende av varandra och indirekt organisationer med dolda agendor som strävar efter makt.

Här i Sverige saknas allt ifrågasättande av klimatindustrin. Politiker och media slåss om att vara mest klimatsmart. Det skrattas rakt ut åt de som eventuellt inte tror på detta katastrofscenario. Bloggaren tror inte på dessa domedagsprofeter som mest liknar Maranata; en exlusiv klubb för troende. I själva verket är hela klimathotet en gigantisk hoax som syftar till att skapa sig makt i första hand, pengar i andra hand. Men utan pengar, ingen makt.


När man läser om klimatindustrins alla intressenter och profitörer blir man lätt mörkrädd. Det växer fram en bild av många makthavare såväl nationellt som globalt,  vill inrätta en ny världsordning styrd av en världsregering. New World Order trodde man bara var en sinnessjuk frimuraridé. Men nu tycks denna ta plats i makthavarnas planer för vår planet. Det handlar ju om överlevnad; att vi ska slippa bli stekta om 50 år.

"Internationellt samarbete är nödvändigt, men vi ser ett anmärkningsvärt drag i det återkommande talet om en ny världsordning, där demokratin beskrivs som en otillräcklig och till och med olämplig styresform. Många menar också att människan måste förändras, på ett sätt som känns igen i allt från Francis Bacons ”Nya Atlantis” till den ambition som på sin tid drev Sovjetkommunismen."


skriver Svenolof Karlsson, journalist och författare,Jacob Nordangård, filosofie doktor, universitetslektor och Marian Radetzki, professor i nationalekonomi. Samtliga företräder Stockholmsinitiativet som även driver siten The Climate Scam.

Hans Joachim Schellnhuber, Potsdaminstitutet stod bakom Världsbankens klimatlarm i fjol i vilket man framhärdade att fyragraders uppvärmning av klotet är att vänta under det närmaste århundrandet. Han har även sagt detta:

"Demokratiska regimer är inte väl ägnade för den grad av deltagande som krävs: Kan fria demokratiska samhällen hantera effekterna av allvarliga globala klimatförändringar, eller är kanske auktoritära regimer bättre lämpade till att genomdriva de nödvändiga åtgärderna?”

Det är ett häpnadsväckande uttalande. Tyvärr är han inte ensam. De tankar som utgår från att människan inte förstår sitt bästa utan måste ledas och styras finns i ett brett spann; socialisterna, miljömupparna och fascisterna har alla samma idéer om en auktoritär global världsordning där folken ska läras och tuktas till en "hållbar utveckling". Även om de inte uttrycker sig riktigt så. Faktum är att samtliga riksdagspartier utom Sverigedemokraterna, vill "arbeta för en gränslös värld".

Den hårresande bristen på tankeförmåga hos främst kommunisterna och grönsakerna visar sig i deras tjat om att bara köpa inhemskt och närproducerat. De länder vi annars importerar ifrån kommer att gå lottlösa. När så varje nation agerar lika egoistiskt blir resultatet ett stopp på all handel..Och när man hävdar att de gamla u-länderna ska ändra sin energiproduktion till biobränsle, förstår man tydligen inte att detta skulle kosta skjortan för dessa länder som just nu reser sig ur fattigdomen.

Om man bara slutar äta kött (korna rapar och fiser ut växthusgaser), mosa i sig fördummande grönsaksdieter, bara sätter på sig hemsydda kläder,köper begagnade cyklar (för bilar ska vi ju inte ha), slutar köpa hemmabioanläggningar och nya mobiler varannat år,; sitter i samma möbler det ena decenniet efter det andra där man ser på samma TV år efter år, har klädbytardagar och kollektiv matlagning. Allt bara för att inte köpa nytt, vad händer?

Och när vi satsade på etanol istället för bensin i våra gräsliga bilar, vad hände? (Det blev ju ett snabbt avslut på det hela).

Det sistnämnda först. Etanol utvinns ur sockerbetor. Och varifrån skulle det Gooda Sverige erhålla denna åtråvärda etanol eftersom våra egna sockerbetor inte räcker långt? Naturligtvis från Asien och Sydamerika. I Brasilien höggs livsviktig regnskog ner för att bereda plats åt.... sockerbetor. I Bortre Asien tog man risfälten i anspråk för att odla.... sockerbetor. Rispriserna gick upp i form av rena hockeyklubban. Istället började kineser, indier och indonesier äta mer kött(!) eftersom de inte längre kunde äta sig mätta utan tillräckligt med ris.

Svaret på den första frågan: Om handeln stannar av, företagen inte längre säljer sina produkter, exporten sinar, så kommer arbetslösheten att explodera. Det kommer då att bli nödvändigt med ett expansivt maktkoncentrat som klämmer ut det som går från inte bara från de rika och medelklassen som för övrigt inte alls är speciellt välbeställda längre; utan från alla. Så då får vi äntligen ett jämlikt och hållbart samhälle där ingen kan smita ifrån skatten.

Temperaturen stiger inte alls i den takt som hysterikerna vill att vi ska tro. Den stiger inte alls. I själva verket pågår ett slags recession där solen går in i en passiv aktivitet. Perioder av hög aktivitet kontra låg aktivitet har genom jordens långa historia avslöst varandra. Av-På, På-Av.

Ole Humlum, geofysiker i Oslo berättar här om att det inte bara är sant att temperaturökningen (0,74 gr under 1900-talet) har planat ut, utan att det t o m är så att jorden går mot en nedkylning! Han finner det obegripligt att ledarna i Europa i allmänhet och Sverige i synnerhet, fortfarande envist håller fast teorin om en katastrof i uppvärmningens spår. Han menar att de styrande istället skulle ta till sig de nya rönen om en kommande nedkylning, men skriver sarkastiskt att detta inte ger utrymme för massivt ökade el-bensinpriser eller högt skatteintag från medborgarna.

Det kommunisterna, socialisterna, grönsakerna och fascisterna inte kan förstå är: Vad exakt är det som bevisar att det är just de som har alla fakta och alla svar och därför har behörighet att styra en hel värld? Hjärncellerna är i hopplös upplösning av allt rödvin, linser och humus. Jag avundas dem inte.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn