FFU och verkligheten

Bloggaren mötte en av dem härom veckan . En gråmulen söndag strax efter nyår, vaknade jag och började gröta efter cigg, dessa erbarmliga tuttsubstitut. Sömnigt men irriterat cyklade jag igenom Fina området. Men affären var öppen och tacksamt köpte jag de utredda pinnarna.

Äntligen. Jag trevade efter tändaren imen den var väck. En av De Fina i Det Fina området kom svepande. Jag nfrågade om eld. "Nej absolut inte" sade hon o vevade med vänsterarmen
FFU - Fint Folk United, kan få dig att känna dig besegrad redan från första början och första matchen. Det Fina Folket var de som var MED och det ger dem ett sällsamt övertag. Åtminstone enligt dem själva. -68:generationen, störst, bäst och... smartast (blää).På P1:s Nordegren och Epstein fullständigt fördunklardess Nordegrens röst då han beskrev sitt kollektiv (där alla knullade med alla ), hur de bar sina svindyra mahongkaftaner och luftade omkring i grova näbbkängor.)

Thomas Nordegren är skåning men anstränger sig till det yttersta att uttala nedre sch-ljud till spetsiga som i o kjol och tjock. Allt är yta och allt är påpenslad förgyllning.

På Rapport berättades den skrattretande nyheten om att Diskrimineringsombusmannen vägrar att flytta från Stockholms innerstad till Tensta. De kan tappa KOMPETENS!!

Samma FFU här som där. Man viger sitt promiskuösa mahong-liv åt Kampen för socialism, feminism, antirasism och mångkulturalismens nådegåvor. Men i FFU:s egna kvarter ska inga undermåliga rökare, alkoholister och pundare göra sig besvär. FFU. vill regera utan något irriterande sidoprojekt som stör dem i Kampen för Rättvisa och Jämlikhet.

I det Fina området där bloggaren nu nästan bor lyser även mångkulturen med sin frånvaro. FFU vill säkert inte tappa kompetens om analfabeter och kamelskötare flyttade in. Mattknytare kunde man kanske ha nytta av för att pryda sina 1920-talsinspirerade sekelskiftesrum med äkta mattor. Allt för Kamp..
en . Men när de höjer sin högra arm snett upp ovanför huvudet är det bara näven som skiljer från en Hitler-hälsning.

Nu ska vi bänka oss och kolla in SVT:s feminifestkväll där gulliga men korkade Belinda Olsson ska ifrågasätta sina egna medfeminister . Det blir ett Halleluja moment.
,....................

Överraskamed starkt program av Belinda Olsson. Dessutom ärlig. Hon var själv med och skapade den sjuhövdade hydran.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn