Hur ett land förstörs inifrån

Vitt blir svart snabbare än tåget i Sverige. (Och tågen är ju inte tillförlitliga för två öre). Men när man tar del av det senaste på loppmarknaden så dyker en förfärande bild fram.

Sara Mohammed är tillsammans med Hanna Gadban grundare till nätverket Glöm aldrig Pela och Fadime. De har låtit dessa två statuera exempel för det vedervärdiga hedersförtrycket som nu har etablerat sig i Sverige. Så medan Gudrun Schyman bränner upp 100.000 kr och snackar börstyrelser, så försöker Mohammed och Gadban kämpa emot det i huvudskap muslimska hedersvåldet. Men si, det gör man inte ostraffat. Islam är liksom.... islam. Antingen underkastelse och lydnad, eller också bestraffning för att ha agerat mot Allahs vilja.


Så samtidigt som Sverige är världens mest sekulariserade och jämställda land, så böjer svenska kvinnor sig helt frivilligt under slöjan. Råfeminister som Schyman, Mona Sahlin och Veronica Palm stoltserar med frivillig förtryckarklädsel för att demonstrera mot "rasism och främlingsfientlighet". Hedersvåldet berörs inte med ett enda ord. Men när så ytterst stora utmaningar tornar upp sig är det tryggt att förlita sig på spader ess: Den fruktansvärda rasismen vi är kapabla till.

Man kan inte vara rasistisk mot en religion. I sådana fall så borde allt hat mot kristendomen vara rasism. För hur mycket aversion möts inte kristna av idag i Sverige? En kamp mot det kristna arvet har pågått i flera decennier. Sverige måste befrias från religionens bojor för att upprätta den tvättäkta socialistiska världsordningen. Så mycket spott och spe som kristendomen har fått genomlida i Sverige har säkerligen inte skett i något annat västland. Vårt land är både unikt och extremt. Eller snarare unket och extremistiskt.


För hur långt ska det tillåtas gå?

Sarah Mohammed är rejält ute i blåsväder efter det att hon skrev om att Incest och väldtäkt är en del av den muslimska hederskulturen. Hon har, ännu värre, skrivit att mångkulturen öppnar vägen för islamism. Och det är definitivt inte de muslimska männen som är mest högljudda här. Nej det är feministerna!! Invandrade muslimska men också kristna kvinnor och de från Feministiskt Initiativ, såg till att stoppa GLAPF från att delta i en manifestation för en samtyckeslag i sexualbrottsbalken. Orsaken är att  "de fina feministerna" inte vill beblanda sig med islamofober och nazister som Mohammed och Gadban. Man tar sig för pannan.

Eftersom majoriteten av hatmobben är kvinnor från Mellanöstern kan det vara på sin plats att fråga varför dessa har flytt från sina hemländer. Man kommer från ett förtryckande system och vill så fort som möjligt skapa ett sådant i sitt nya hemland också.

Och hur är det möjligt att både demonstrera för hårdare tag i våldtäktsdomarna, MEN utesluta de kvinnor som kämpar specifikt för kvinnor som tiger och lider i förhållanden präglade av förtryck och sexuellt våld, fast då i direkt anslutning till islamskt hedersförtryck?

Svaret är lika tydligt som näsan i ansiktet på Gudrun Schyman: Att kritisera hedersvåldet blir automatiskt en kritik mot islam. Och därmed blir kritiken rasistisk. Allt är underordnat rasism som företeelse, t o m feminismen. Så feministerna tar då parti för den mest kvinnoförtryckande kultur som världen känner. Och klär sig t o m frivilligt i förtryckets symbol: slöjan för att protestera mot den rasism som muslimska kvinnor sägs utsättas för (?).när de bär hijab eller heltäckande.

Som de själva brukar säga: Det blir en tankevurpa när man tvingas betrakta världen ur en annan vinkel. Tankevurpa? Det är alltså en form av vansinne och idioti och det är så vårt land slits sönder.

Bloggaren tänker inte följa traditionen genom att säga: Jag är inte rasist men....... Utan jag säger: Visst är jag rasist men.....

Jag är rasist för att jag: Anser att antirasisterna är en samling våldsamma, socialt funktionshindrade figurer som använder denna rörelse till helt egna syften.

Jag är rasist för att jag anser att islamsk kultur är destruktiv, kvinnoförtryckande och totalt väsensskild från västerländsk kultur och det kristna kulturarvet. Kort sagt; vi passar helt enkelt inte ihop.

Jag är rasist och antidemokrat eftersom jag anser att feminismen har förvandlats till ett renodlat psykotiskt kollektiv som har som enda agenda att slå sönder det fundament som vårt samhälle vilar på. De bildar ett litet men extremt kollektiv som aldrig behöver ta ansvar för sina samhällsförstörande idéer. Maktordningen består av extremistiskt förtryck och acceptans för detta förtryck.

Den svenska sjukvården som höjs till skyarna är ett falsifarium som inte klarar av ens sitt grundläggande uppdrag: Att ge patienter vård i tid. Köerna är så långa att ska vi få ha snabb, och livsavgörande vård så blir det att köpa sig en privat sjukvårdsförsäkring som även gäller utomlands. Spelet om vår sjukvård är så cynisk att det ständiga upprepningarna om  Sverige som allas förlösare, ekar tomt mellan väggarna i Rosenbad.

Så bloggaren är en sketen rasist som inte hurrar inför beslutet att ge illegala invandrare fri tillgång till välfärdssystemet. När sjukvården är så ansträngd redan, hur ska den klara av tiotusentalts nya patienter? Som dessutom behöver extra tid, extra resurser och mer personal.

Så är jag antagligen någon form av rasist som inte heller tror på klimathysterikerna. I alla fall antidemokrat. Fast Gusse och Selma vet att matte alltid har rätt. Rasist eller inte.

Kommentarer

Anonym sa…
Vad gör man med ett folk som är helt förblindade av en destruktiv ideologi och vill utplåna sin egen kultur och historia?

Idag är alla rasister som ifrågasätter destruktionen av Sverige.

Man är så förblindad att man inte ens kan se skillnaden mellan kulturer och religioner som aldrig har reformerats. Istället för att fördöma hedersmord och vidriga beteende från de medeltida kulturer som kommer till Sverige så relativiserar man dem genom utställningar och media kampanjer som säger att svenskarnas kultur är precis likadan.

Kulturrelativisterna vill nu istället införa månggifte och utplåna den svenska kärnfamiljen. De vill också döpa om alla världens människor till svenskar.

Kulturrelativisterna kan inte förstå vad svenskheten egentligen är och kan inte ens ge erkännande vad generationer av svenskar gjort för sitt land.

Det är skrämmande att se ett folk som förstör sin kultur och land och som har förvandlats till dekadenta människor. Sverige börja likna Romarriket när det föll sönder.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn