Genusvansinnet - En psykos

När man träder in genom dörrarna till Sveriges äldsta unuversitet, Uppsala, är vyn överväldigande. Man fylls av en känsla av andlig förundran. Det storslagna i de öppna ytirna flankerat av två motstående pampiga trappor, inger en käsla av all världens historia. Historiens vingslag.


Men sedan får man hicka när ens blick har vandrat runt och nu stannar vid skylten som pryder ingången till den enorma aulan:
"Att tänka fritt är stort. Att tänka rätt är större".
Bloggaren har alltid tyckt att devisen är vedervärdig men är inte lika säker längre.


För det senaste på genusfronten är så speedat, så fullständigt vrickat och men också skrämmande.
Jag har frågat mig tidigare var det slutar. Från kvinnokamp mot orättvisor och likaberättigande till könsneutralisering och höns. Vad slulle sedan följa?
Jodå, från idioti till fullfjädrsd galensksp. Det är förskolan Paviljongen som, impregnerade med genusideologi har satt startsträckan. Åldersmaktordningen(!) måste krossas. Så på Paviljongen vill man inte längre fira riktiga födelsedagar då dessa kan verka kränkande för de som inte besitter samma ålder (läs yngre).
Det kallas för att man ur ett normkritiskt perspektiv lär barnen att ålder saknar betydelse och bara skapar diskriminering.
Det hela öppnar dörren för en rad spännande men groteska fantasier.
Visst har vi en åldersfixering. Ung är roligare än gammal. Det går aldrig att komma ifrån att som ung ser man framtiden och blir då attraktivare på alla sätt och vis. Att se tillbaka på ett långt och förhoppningsvis framgångsrikt liv förpassar en oundvikligen i skuggan. Men detta är livets sanning och konsekvens. Rent tekniskt och biologiskt är naturligtvis en ung kropp och hjärna mer värdefull för samhället. Men är det själva åldern i sig som är diskriminerande?
Det är politiskt som värderingen blir verklig. Svenska pensioner hamnar lågt ner i internationella mätningar. Pensionärer får inte ta del av de skattesänkningar som Alliansen har genomfört. Gamla flyttar man på hur som helst för att bereda plats, ofta till de lovande ensamkommande fyktingbarnen.
Så på sätt och vis finns det ett förakt för äldre och deras behov. Ska man kanske utrota alla åldrar så får man väl börja med alla som är födda 1950 och bakåt. Intressant onekligen. Säg att man inte blir äldre än 55. På papperet alltså. Men vem vet. För att neutralisera oss så kanske man måste ta till drastiska lösningar.
Men därifrån till att förvägra småbarn från att fira sina födelsedagar, det är bara sjukt. "Tankevurpor" kallar man det normkritiska tänkandet. Väldigt, väldigt sant.
Tankevurporna kan nå oanade resultat. När även parametrarna för ålder ska neutraliseras så måste ju personnumren bort eftersom de innebär en eventuell kränkning för bäraren. och om personnumren försvinner så knakar det sk Välfärdssamhället ihop. Kaos utbryter och alla försöker parasitera på varandra. Mmm... lite kul faktiskt. Massregistreringen upphör (Massövervakningen i Sverige mals just nu runt i EU. Och Sverige får hård kritik.)


Fast sedan kan det hela utvecklas till en veritabel mardröm. För hur ska man kunna hindra det rent biologiska och därmed synliga åldrandet? Det är en viss skillnad på hur man ser ut som 20 och hur man ser sim 50-åring. Åldern är identitetsskapande och är inget som går att neutraliseras bort.


Det s k normkritiska skapar nya normer. Normkritiska normer. Genom att slita Barbien från flickan och trycka ner en bil i hennes händer, utövar man våld på flickans integritet och fråntar henne sina fria val. Blir då flickan lyckligare när hon slipper oket från valfriheten?

Vi har sett detta förut och bloggaren har skrivit det tidigare: Sverige är ingen riktig demokrati, utom till namnet. Vi har ett "soft totalitärt" styre som brukar kallas för demokratur.

Om det är meningen att vi helst inte ska bli mer än 55 år därför att det kan verka diskriminerande, skräckfyllt och obehagligt för de yngre att se gamla människor, så får vi en gratis giftspruta när det är dags. I jämlikhetens namn.

(Har fortfarande ingen dator så det blir lite hippt som happt här).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn