Det är ju MP som regerar


Ett litet skitparti på knappt 7 procent av rösterna i senaste valet 2014, sitter på den absoluta toppen av beslutskedjan i Riksdagen och nu Regeringen. Miljöpartiet har skördat den ena triumfen efter den andra och är idag själva symbolen för söndring och förfall. Inte minst på landsbygden. Så att MP är en garant för bättre villkor och ekonomi för den inhemska produktionen av bl a mat,  är en stor, fet lögn. Partiet håller på trasa sönder Sverige, ekonomiskt och socialt och inte minst demokratiskt, och tillåts ploppa ur sig den ena grodan efter den andra utan att man på något sätt ifrågasätts i sin oproportionerligt stora makt och inflytande. När det gäller MP finns inget alternativ till makten och härligheten. Den är självklar.¨¨

Alla politiska falanger (utom SD) söker samarbete med MP. Inte för att man vill ha fan i båten utan för att man känner sig tvungen för att hålla SD borta från inflytande. Det är så sjukt att man saknar ord.

MP är ett djupt anti-demokratiskt parti som saknar totalt sinne för människors faktiska behov och för genomförande av konsekvensanalyser. Tidigare har man inte lyckats skada Sveriges folk, men efter valet 2010 kom SD in i Riksdagen och Fredrik Reinfeldt went crazy. Valnatten sträckte han ut en hand till MP om samarbete då Alliansen hade förlorat sin majoritet i Riksdagen.

3 mars 2011 sjösattes så Migrationsöverenskommelsen mellan Regeringen (läs M) och MP och vårt rättssystem undergrävdes på ett sätt som medförde att "lika inför lagen" blev ett minne blott.

Förutom att etableringsbidrag och startbidrag med mycket förmånliga villkor för invandrare som vill bli företagare, så möjliggjorde överenskommelsen att alla som kommer över den svenska gränsen också i princip får stanna här trots att man förlorat i alla instanser för asylrätt. "Papperslös" var den term som användes för att blidka de tårmilda svenskarna till att köpa hela paketet. Men... får Polisen nys om var flyktingar befinner sig, har de full rätt att avhysa dem med omedelbar verkan.

Detta rättssystemets moras har lett till absurda effekter t ex REVA, Rättssäkert och Effektivt Verkställighetsarbete, där Polisen i samarbete med Migrationsverket och Kriminalvården, som fram till 2014 hade en uppgift att spåra upp, göra tillslag och transportera illegala invandrare till flygplatsen. Men Migrationsöverenskommelsen förvandlade detta till en papperstiger. Ett "rasistiskt" drev.

I regeringsställning har MP visat sig vara exakt så odugliga som alla med lite brains har listat ut för länge sedan. Men deras odemokratiskt oproportionerliga maktinflytande kommer att leda Sverige tillbaka till medeltiden. Nu aviseras chockhöjning av bensinskatterna: Gustaf Fridolin kallar det för "klimathundring" och ska locka det prövade svenska folket att betala mer och mer för något man får mindre och mindre av: Frihet.

När man läser en inlaga från MP som handlar om ekonomisk tillväxt så slås man av hur människofientligt resonemanget är:

"Det finns ett sätt vi kan ligga kvar på nuvarande nivå, ungefär som Japan har sett ut de senaste decennierna med nolltillväxt eller rent av recession över tiden. Och det är att andra får det sämre, eller att andra blir färre. Jordens befolkning kan t ex minska med 60% de närmaste 100 åren, så kan alla på jorden stå kvar på nuvarande levnadsstandard."

Alltså önskar sig partiet en minskad tillväxt eller snarare behov av nolltillväxt, genom att 60 procent av världens befolkning hux flux försvinner från jordens yta! För MP finns inga gränser för vad man kan åstadkomma. Utan att ta hänsyn till någon eller några som helt enkelt är övertaliga.

Om en ekonomi drabbas av nollväxt kan den hälsa hem. Och det är förmodligen pensionärerna som kommer att sugas ut än mer än idag. Sverige hade en gång i tiden av en topplacering vad gäller hur gott pensionärer har det i Välfärdsstaten. Nu ligger Sverige som ett sammanfattningsbetyg på en åttondeplacering. När det gäller krassa fakta, d v s pensionernas storlek, ligger Sverige som nummer 24 av 48.

För MP betyder inte något sådant ett skit. Man har siktet inställt på en framtidsvärld där människor blir så "klimatsmarta" att man inte kräver något för egen del. När skatterna har nått en nivå där folket inte längre har råd att konsumera har MP nått sitt mål. Anti-konsumism, nolltillväxt, och ett folk i ofrihet. D v s precis det som MP anser vara en hållbar utveckling och som är fundamentet i deras kontrollstat.


Så här skriver anci mitt i livet på sin blogg:

"Jag möter många miljöpartister som tycker att bara för att jag har rätten på min sida har jag rätt att bestämma. Rätten att bestraffa, rätten att överträda äganderätt och friheter som är grundläggande i vår samhällsbyggnad. Rätten att tro att bara vi är miljövänliga så kommer folk att ta en ökad arbetslöshet, inskränkningar i min rätt att äga och förvalta, minskad livsmedelsproduktion, höga ökat beroende av utlandet, matkostnader, minskad konkurrensförmåga och framförallt en samhällsbyggnad som bygger på ett upplyst miljöproletariat som utövar makten i det ”godas namn”. "

Att placera detta Miljöparti i en svensk regering som är så full av inkompetens och osjälvständighet är faktiskt att jämställa med en statskupp. MP kommer att ingå i vilken regering svenska folket än röstar fram. Men partiet går fortfarande att kasta ut ur allt inflytande genom att de hamnar under 4-procentspärren efter valet 2018. Den chansen är emellertid liten eftersom alla godhetsprofeter inom media aldrig kan tänka sig att rösta på ett annat sätt. Den andra gruppen MP-väljare är ungdomar som inte fattar ett dugg om vad det handlar om.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn