Plåster, djursex - och dubbelmord

Dagen efter det bestialiska mordet på en mamma och hennes son på IKEA i Västerås, avhandlades riktigt seriöst stuff som ett tydligt bevis på det svenska vansinnet.

En s k aktivist, d v s högljudd zero-brain, kom med påpekandet att hudfärgade plåster bara finns för en hudfärg; den vita. Som svart person måste man beställa plåster från andra länder eftersom Sverige har glömt att köpa hem plåster för alla förekommande hudfärger.

Steffi Aluoch, aktivisten ifråga, känner sig avhumaniserad och det får man förstå. "Allas lika värde" lyser med sin frånvaro när ett plågsamt beige plåster istället lyser som ett fyrbåk på den svarta kroppen (allt handlar ju om 'kroppar' idag). Kanske vet inte denna Aluoch att det finns genomskinliga plåster som lätt släpper igenom alla tänkbara färger.

"Aktivister" brukar i regel vara lediga hela dagarna, så då har man all tid i världen att sniffa reda på orättvisor, diskriminering och rasism. Och det handlar alltid om de egna erfarenheterna av detsamma. Den som letar finner. Kränkningarna duggar tätt när den hemska strukturella rasismen drabbar allt fler.

Samma dag som den här chockerande upptäckten, kom en spännande nyhet från Luf:s (Liberala Ungdomsförbundet) pågående kongress: Luf är så liberala att man tycker att sex med djur är helt OK och vill därför avskaffa förbudet mot tidelag (lag sedan 2013), för övrigt något som SD hjälpte till att driva igenom. Misstanken smyger sig på att det är just detta faktum som lett fram till Luf:s förslag. I sådana fall blir den svenska ideologiska vilsenheten ännu mera tydlig. Luf anger dock som förklaring att den svenska djurskyddslagstiftningen är tillräcklig för att täcka även tidelag. Det tycker inte bloggaren. Att ha sex med djur är en vedervärdig perversion och ett övergrepp mot varelser som inte kan säga ifrån.

Men Sverige av idag är ett land som sedan länge har varit på dekis även om politiker och vissa ekonomer skriker att "det går bra för Sverige". Omvärlden har en annan uppfattning.

Dubbelmordet på IKEA i Västerås är bara ett exempel på barbariet. Två män, enligt vittnen skulle de ha varit afrikaner, gick till attack mot en vit 55-årig kvinna och hennes 28-årige son av okänd anledning. I Göteborgsposten får vi veta att de båda misstänkta, 23 respektive 35 år gamla, är från Eritrera och bor på en flyktingförläggning i Arboga. 35-åringen är svårt skadad och kan inte höras, men 23-åringen nekar all inblandning i morden. Hur dum får man vara? Ett IKEA-varuhus är knappast tomt på dagen och samtliga besökare förhörs just nu. En av dem berättar att de inblandade kände varann fast polisen nekar till detta. Han hörde hur männen pratade med ett "klickande" ljud bl a. Detta ljud åstadkoms i länder bland östafrikas bushmän som vanligtvis inte har någon akademisk utbildning. Så det "kompetensregn" som Migrationsverket talar om är inte aktuellt i detta fall.

Eftersom det är asylsökande inblandade så ska skyddet vid asylanläggningar förstärkas under en tid eftersom våldsaktioner kan komma att ske. Hur den svenska befolkningen ska skyddas mot de asylsökandes illdåd talar man inte om. Den 23-årige medhjälparen vid morden anlände till Sverige 13 juli!

Det är knappast första gången asylsökande gör sig skyldiga till grova brott. Det rör sig om såväl misshandel som våldtäkter och mord. Fina killar alltså. De har enbart fått något eller några år i fängelset och har sluppit utvisning. Domstolarna vill inte göra de bräckliga pojkarna illa, de har det så svårt ändå i det rasistiska Sverige.

Och "ensamkommande barn" ökar exponentiellt. 90 procent beviljas uppehållstillstånd, så i år räknar man med att bortåt 12.000 "barn" ska hitta hit. Med tanke på det våld som pojkarna redan utövar så går det åtminstone kalla kårar utefter min ryggrad när jag läser att 85 procent av "barnen" är just pojkar, d v s unga män. Den svenska befolkningen ökar just nu rekordfort och antalet män överstiger för första gången antalet kvinnor, denna ökning kommer att fortsätta tills... vad då?

Forskning på befolkningsstrukturen i Kina där ett överskott av män har varit allenarådande, visar att detta förhållande ökar våldet i samhället. Unga män i överflöd får möta en bister verklighet; antalet unga kvinnor räcker inte till.

Så unga ensamkommande män från höjdarländerna Afghanistan, Somalia och Eritrea blir dessutom övertaliga och på detta vis redan från början frustrerade och arga. Dessutom är man ju traumatiserad också och desperat. Man kan nog gissa med stor träffsäkerhet att speciellt våldtäkterna ökar ytterligare vilket får oss att parkera i världstoppen på våldtäktsligan. Det går inte längre.. Det måste få ett slut. Hur många människor (främst kvinnor) ska offras på asylinvandringens altare innan en förändring kommer? När övergår den svenska dumgodheten till ren ondska?

I Norsborg får invånare eskort från T-banan:
Igår dubbelmord i Västerås och sprängdåd i Malmö (ett om dagen) plus flera storbränder, en i Göteborg och en typisk mordbrand i Karlstad. Flera hundra människor är nu hemlösa. Industrilokal står just nu i lågor i Upplands Bro, det har under bara de senaste dagarna brunnit på otaliga ställen i södra Sverige.

Anlagda bränder är ett brott som är invandrarrelaterat. I följande video får vi veta det jag länge har misstänkt: 45 procent av de statliga tjänstemännen har blivit hotade. Och är rejält rädda. Vilket förmodas få effekter på hela den offentliga sektorns beslutsprocesser. Arma oss.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn