Tiggande EU-medborgare tar för sig
Annika Borg är den orädda prästen som har gjort sig osams med hela det socialist-feministiska etablissemanget i Svenska kyrkan. Det hindrar henne inte från att hitta egna kanaler för att göra sin röst hörd. Som här på "Det goda Samhället" när hon skriver om det bloggaren brukar framföra nämligen att godhetsevangelisterna ömmar allt mer för EU-medborgarna (nytt PK-uttryck för tiggande zigenare) allt medan våra egna hemlösa trängs undan alltmer, blir bortjagade, hotade och slagna av de aggressiva romerna som nu har tagit makten på gatorna.

Det är här man bäst kan konstatera och avslöja godhetsapostlarnas falska trynen. Det som är mest uppenbart och dessutom är ett område där SD engagerar sig, får all uppmärksamhet. "Vanligt elände" är helt enkelt inte lika lukrativt för dessa godhetsknarkare. Att de som står längst ner på samhällstrappan skuffas ut i avgrunden genom det hitresta tiggeriet skiter man totalt i.

Annika Borg berättar om sina erfarenheter av tiggare, EU-medborgare. Hon är en medkännande individ och började köpa mat och dryck åt "sin" tiggerska vid hembutiken. Det gick någon månad och hon började etablera en kontakt med kvinnan. Då plötsligt en kväll reste sig tiggerskan och följde med Borg in i butiken. Även en äldre romsk matrona hängde på. Så började kvinnan kasta ner varor i Borgs kundvagn på order av den äldre. Det blev en salig röra allt från blöjor till lyxmat och gick loss på 600 kr för Borg som dock enbart kände sig god. Obehaget kom sedan. Ingen ska utnyttja henne, tänkte hon. Därefter började hon gå till en annan butik där det förstås satt en tiggare. Också där stack hon till kvinnan lite cola och mackor varpå samma sak upprepar sig Efter några ggr följer kvinnan henne in i affären och börjar förse sig. Denna gång sätter en butikskontrollant stopp för det hela.

Eftersom konflikterna mellan olika typer av tiggare/hemlösa insamlare så har man nu i Stockholm försökt separera dem till olika platser p g a att de hemlösa som säljer Situation Stockholm är "rasister"!#/)%=(+.

Att på detta vis blunda med båda ögonen är fegt och förljuget och hyckleriet stinker och stänker från dessa representanter från Stadsmissionen (som det var fråga om här). Varje konflikt oavsett hur allvarlig, går att snacka bort med rasistsläggan. Man vet att munnarna täpps till på alla eventuella motståndare och att man själv aldrig behöver förklara sig. Ett sådant förhållningssätt får all annan ojämlikhet att blekna.

Medan man förser tiggarna med såväl bostad som mat så ligger stadens hemlösa på bänkar i ytterområdena där man är säkra på att inte bli överfallna. Grupp mot grupp? Ja. De rumänska zigenarna har inga som helst rättigheter i Sverige, det har däremot våra inhemska hemlösa i sin identitet som svenska medborgare.

Jag är så trött på de alltmer närgångna tiggarna att jag skriker 'nej' så fort någon är i närheten. Och det minns de, frågar inte igen. Det enda sättet att få slut på detta landstäckande elände är att aldrig någon ger dem något. Det är varje individs ansvar att ta för allas vår miljö och säkerhet.

Kommentarer

Anonym sa…
Vikken kvinna och präst dessutom, strålande! Syrra min hon är religiös men att få henne att se sanningen(alltså min sanning) är stört omöjligt. Tog även upp vår biskops CV men det är bara "larv och rasistpropaganda" trots hänvisning till,tror det var Updrag Grankning. Det blir så hett att vi nästan slutat tala med varandra.
Annika Borg borde söka som biskop. Det röstar jag för. I övrigt är i stort sett alla religiösa munkavlade, inte i Guds namn utan PK-stämpeln.
Tant Blå sa…
Bra skrivet! Håller med till fullo!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn