"Skit i traditionerna" - igen!

 I DN för någon vecka sedan blir vi åter påminda om att våra traditioner, kultur och vår bräckliga nationella identitet innehåller djupt rasistiska strömningar. Författaren till ytterligare ett rasisthugg mot svenskarna heter Kifah Qoasam Moohammad.
 


Han sällar sig därmed till en rad av arabiska män och kvinnor som spyr på det land som har tagit emot dem. Från snyft och asylbedrägerier till hat mot asyllandet verkar steget inte vara långt.


Denna hög av aggressiva, otacksamma, gnällande svenskföraktare kan flytta till ett land som överensstämmer med deras krav på anpassning av medborgare. Åtminstone bloggaren är skittrött på dessa idioter och gaphalsar som tar varje tillfälle att anklaga oss för allt påstått förtryck, diskriminering och rasism som vi utsätter  dessa ömtåliga och traumatiserade stackare för.

Det blir inte mindre olidligt när dessa figurer tillhör en privilegierad samhällsgrupp. Man är "komiker", författare, poeter, journalister och det luddiga begreppet  opinionsbildare.

Så här lyder den senaste drapan:

"Traditioner är rasistiska partiers ideologers bas. Staten bör vila på medborgarskapets principer, lagar och kärlek till hemlandet. En stat bör vara sekulär, inte bara i religiös mening, utan också fri från ideologier och traditioner. Samhället når då sammanhållning, inte splittring.  Gemensam identitet är någkot vi ständigt skapar, inte något som är givet."


Så midsommar, jul, valborg, studenten, sill, köttbullar, alla helgons med ljus på våra anhörigas gravar, julotta, lagom, jämlikhetsdogmen, blå- och lingonplockning, lappar i tvättstugan, ett djupt rättvisepatos och kärlek till monarkin; de är traditioner som uppmuntrar rasism?


 
"Som grund för staten föreslår jag att vi borde anta tre grundvalar som den ska vila på: medborgarskapets princip (alla medborgare är lika värda och har samma rättigheter och skyldigheter), medborgarnas respekt för landets lagar och medborgarnas kärlek till hemlandet. Utöver dessa grundprinciper kan varje medborgare själv välja att lägga traditioner, religion, kultur och så vidare, men så fort man använder något av dessa för att definiera staten utesluter man per automatik större eller mindre grupper av medborgare."

För det första: Vilket land är det man har kärlek till? Hemlandet kan ju mycket väl vara det land man kommer ifrån? Och att man skulle undvika splittring genom att var och en har alldeles egna traditioner som inte är kompatibla med andras?

Det är så snurrigt så att man borde skriva en remiss till psyket. Den här Kifah borde vara glad och förväntansfulla inför att ta del av det nya landets traditioner och det där svårfångade man kallar för folksjäl. Att försöka införliva denna är lösningen mot all segregation.


Men det är de förhärskande kulturmarxisterna som har tvingat fram den här utvecklingen. Vårt samhälle är inte bara segregerat, det är sundertuggat och fragmenterat.

Dessa självförhärligande pösmunkar har givits utrymme att definiera det nya landets folk. Som de dessutom har mage att kalla rasister.

Ett annat arabiskt kräkmedel är Ali Esbati som gjorde bort sig totalt i SVT:s jobbdebatt i söndags. Hans svada var omöjlig att stoppa och naturligtvis vägrade han att följa en kvinnas tillsägelser (här Anna Lundberg).

De andra deltagarna blev rejält irriterade. Särskilt Martin Ådahl, centern, som tog till rena storsläggan. Det är så typiskt för socialister att stjäla andra människors tid och livsrum därför att de inte kan tänka sig att de kan ha fel. Och det är ganska vanligt hos just arabiska män att skrika ut sina teser så inga andra får en syl i vädret.

Så nog får man utlopp för sina traditioner. Men vi infödda svenskar kan inte göra detsamma. Då utesluter vi nämligen sådana som Kifah Mohammad, Uzz Nujan, Soran Ismael, Leo Razzak och säkert Ali Esbati också.

Kvinnan med det omöjliga namnet höll ett hattal på en och en halv timme i Sommar, men utan att SR tog upp alla anmälningar. I själva verket är vi totalt maktlösa när det gäller all skit som vräks över oss. Frågan är när den maktlösheten släpper och vi börjar slå tillbaka utan att någon jävel ska säga åt oss vara tysta.Kommentarer

Anonym sa…
Bra tänkt o skrivet. Tack.

Bill

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn