Okej - sista potatisen Reinfeldt

Egentligen var Fredrik Reinfeldts sista tal inför riksdagsvalet fullständigt obegripligt. Eller kanske inte. Han är dödstrött på att köra skutan mot avgrunden. Låt de andra ta över.

Ett så häpnadsväckande tal hade nog ingen media- och kulturmaffia räknat med. Det ekar obekvämt tyst på de stora tidningsredaktionerna inatt, kl fyra.

Bloggaren är mycket förvånad över att Reinfeldt; visserligen bakom baslinjen, talar om att SD har rätt i sin kritik mot att invandringens kostnader hotar Sveriges ekonomi. Han ber underförstått om ursäkt under sin bädd av godhetsterminologi. Detta är det märkligaste jag har hört från en politiker. Han avsätter sig själv.

Det fanns inget svenskförakt i vanlig mening. Vädjar man till folkets hjärtan går det inte att förolämpa detsamma. Det fanns ingenting högtravande om hur berikande flyktinginvasionen är. Istället blev vi påminda om de jugoslaver, greker och polacker har hjälpt till i samhällsbygget.

Men framför allt var det första gången han talade om att asylprocessen kostar. Kostar massor. Kostar så mycket att vi får bereda oss på att få det sämre. Häpnadsväckande.Det var den s k nakna sanningen. Att vi ska "öppna våra hjärtan" när det egentligen är plånboken vi ska öppna.

http://youtu.be/PsAUDshNMmEDet gick inte att ladda upp själva videon. Men essensen är att Alliansen har lyckats med det mesta men nu är skattkistan på upphällningen när vi av solidaritet och stort hjärta välkomnar ett par hundra tusen flyktingar per år som alla ska ha bostäder och bli bidragsförsöjda i gott sällskap med en miljon andra.

Julia Ceasar skriver idag i sin  Söndagskrönika Reinfeldt nu inte bara tar livet av sig själv utan drar hela folket med sig i ett kollektivt självmord.

Inte bara det. Även en etnisk rensning kommer att äga rum när de barnrika minoriteterna växer i omfattning och får makt över den nuvarande svenska majoritetsbefolkningen.

Fredrik Reinfeldt är uppenbarligen en svårt störd man. Hans fixering vid sin egen mixade härkomst från mindre smickrande miljöer. Det etniskt svenska framkallade frustration. Det blev en besatthet att alltid relativisera "gruppen" svenskar och hänvisa allt svenskt till rötter någon annanstans ifrån. Ett land kan inte ha sitt viktigaste ämbete knutet till en mans neuroser.

SD kommer att vinna många röstar på ovanstående. Redan idag och sedan ett par år tillbaka anser väljarna att SD har den bästa invandringspolitiken.D v s om folket överhuvudtaget har registrerat vad Reinfeldt sade. Jag har så smått tappat tron på väljarnas kunskap i olika spörsmål.

SD lägger nu om hela sitt valprogram och tänker helt lägga allt krut på kostnaderna för den förda flyktingpolitiken. Detta kommer antagligen att bära frukt. Allt annat vore märkligt.

Och vad tycker jag? Kan säga att jag slits mellan två partier och har inte bestämt mig än. Som sagt, oavsett hur vi röstar kommer vi att ha Svarte Petter i båten. Så kanske blir det en proteströst på Kalle Anka eller Ödlepartiet. (!!?)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn