Invandringen är en naturkraft - Del 3

I dessa dagar kan man utan överdrifter tala om naturkatastrofer Den fruktansvärda skogsbranden från Sala och en och en halv mil pågående eld i västlig riktning,  gör oss medvetna om naturens okuvliga makt över oss.

För bloggaren är det extra känsligt eftersom jag föddes och växte upp i Västmanland. Nu verkar det som branden finns i den norra delen,  själv är jag från den södra, precis vid kanten av Mälaren. Vilken är den vackraste sjön i Sverige med sina ömsom.öar och ömsom klippor där man kan ligga och sola och bada helt ostörtDe stackars stockholmarna tycker att de utsattes .
för ett riktigt trauma när ett piggt åskväder och skyfall drabbade staden för ett par veckor sedan. Man ojar nu sig för vatten i källare och översvämmade brunnar.  Välkommen till verkligheten, Stockholm.

Ett annat problem har uppstått på Södermalm i och med invasionen av tiggare. Vakter och försök till avhysning har i tystnad skett. Samtidigt har ingen protesterat mot vaktpatrulleringen och försöken att slänga ut tiggarna från godhetens tempel . Sedan maskerar man det hela med kväljande förklaringar och hyckleri.

Dels så menar man att EU-medborgare ska ha egen försörjning (vilket de faktiskt har). Men å andra sidan är det "ovärdigt " när folk ligger och sover på parkbänkarna. Och Stockholms stad har lagt in 10 (!) miljoner för att de ideella organisationer som t ex Stadsmissionen ska städa bort tiggarna.

Högdjuren på Kungsholmen har bildat MEDBORGARGARDEN för att forsla iväg de störande elementen i stadsbilden.

De var sådana här "människorättsaktivister" som hjälpte zigenare från det ena förortsområdet till det andra. Man såg det som en medborgerlig plikt att ställa upp solidariskt med de utsatta. Men "not in my backyard ".

I Stockholm är man skiträdd för naturens krafter. Man tror att man är immun mot sådana i egenskap av den Kungliga Hufvudstaden.  Så man förstår inte att de romska tiggarna bara är början.

För Migrationsverket skruvar nu upp sina prognoser för 2014-15. Dokumentet finns att ladda ner i PDF. Det var så krångligt så istället länkar jag till Marika Formgrens ledare i Barometern där hon adekvat frågar sig varför en borgerlig regering jobbar för att fösvinna från den politiska kartan.

Så lägger hon upp alla obehagliga fakta som aldrig någon svenska journalister ens vågar andas om.

Den demografiska förändringar som Sverige står inför är monumentala.
90 procent av svensk befolkningsökning under de senaste 10 åren beror på invandring. 61.000 etniska svenskar och 608.000 utrikesfödda eller med utländska föräldrar. Det är vansinne.  Det är ett rent självmord och en atrofiering av det en gång rika Sverige.

Eftersom nästan 80 procent av alla invandrare röstar på S och V:s bidragssamhälle så undermineras viljan att själva försörja sig och att starta upp egna initiativ. Likaså tvingas makthavare till kraftigt höjda skatter eftersom invandrare i så hög grad lever på bidrag . Vi blir ett land rejält på dekis som får Greklandskrisen att se ut som ett sällskapspel. Det här har dock lurat i faggorna sedan lång tid tillbaka.

I Migrationsverkets nya prognos så väntas c:a 100.000 asylsökande i år och minst lika många under 2015. På Merit Wagers blogg kan man läsa om hur de s k miggorna beskriver ett allt slappare utredningsarbete och att antalet beviljade PUT bara ökar. Asylbedrägerierna är nu så omfattande att det i princip är svängdörrar in till Sverige. Och nästan alla som kommer är från underutvecklade och väsenskilda kulturer mot vår egen.

Men Migrationsverket talar bara om att "vi väntar " nya grupper från Irak och Libyen där det tydligen råder nya krig.

Hatet och förintelsen av kristna pågår för fullt i framför allt i Irak. USA har nu sett till att de som är på flykt undan ISIS förses med förnödenheter. I skrivande stund kom nyheten om att USA kommer att använda stridsplan över norra Irak därifrån ISIS huserat.

De svenska makthavarna koncentrerar sig helt på asylinvandring och feminism. Vilka läror knappast är kompatibla. Ju fler muslimer ju mer ökar våldet mot just kvinnor.  Men inte ett knyst hörs från feministerna. Varför?

När man går ut med sina prognoser och talar om att "vi väntar "  så låter det som en femdygnsprognos. "Ovädret väntas in till söndag kväll ". När det gäller asylhanteringen så borde det inte finnas några måsten eller allomfattande naturlagar. Herregud, kan man inte agera som resten av västvärlden? Ställa krav och ha restriktioner i form av visumtvång OCH krav på giltiga ID-handlingar. Det ska helt enkelt inte vara möjligt att passera den svenska gränsen utan pass och ID-handlingar. Det borde vara en självklarhet liksom det är en självklarhet i t ex våra grannländer.

Likaså borde det vara en självklarhet att inte bevilja permanent uppehållstillstånd,  PUT, utan enbart tillfälliga sådana.  Att få PUT måste vara förknippat med krav på anpassning och egen försörjning .

Men de som framför åsikter i den riktningen utses omedelbart som måltavlor där alla rättroende kan kasta sina pajer med tillhörande rasistanklagelser. Det är en fullständigt ohållbar situation.  Och den stora frågan är inte längre varför man gör detta utan hur man har tänkt sig hur Sverige ska hantera en explosiv ökning av folkgrupper som kommer att få ett stort politiskt inflytande men utan direkt närvaro i resten av samhället?

Asylsökande och illegala, s k papperslösa på PK-svenska, har speciella förmåner inom sjukvård, tandvård och medicin.  Förmåner som gamla och sjuka svenskar bara kan drömma om. Hur kan man behandla den egna befolkningen så illa?

Men det är klart, ett folk som inte finns kan ju inte förvänta sig några förmåner.  Gamla och sjuka är bara acceptabla förluster i det mångkulturella projektet. Att kliva över lik är också försvarbart om det bidrar till mångfald och internationell solidaritet. Frågan kvarstår:  varför?

Det är som en besatthet. Inga kostnader är för stora, inget kulturarv är värt att bevara och försvara. Det senaste på den marknaden är att förneka att ett svenskt kulturarv överhuvud taget finns. Detta framförs framför allt av unga tjejer som inte ens känner skillnaden mellan svenska och belgiska jordgubbar och vilka de största naturtillgångarna vi har i Sverige. De vet inte vilka de i närmaste religiösa upplevelser som kommer av att stå vid Dalälven, följa de stora forsarna och känna hur musklerna drar ihop sig vid de långsamt stigande kullarna med sin typiskt för Sverige, rundning där inlandsisen har slipat ner och sandpapprats Eller för den delen att färdas på en smal landsväg som klyver skogen och helt plötsligt vara tvungen att tvärnita eftersom en riktig niotaggare till älg har ställt sig mitt på vägen
.
Kort sagt, man har aldrig besökt det verkliga Sverige. Det är därför man springer ner i skyddsrummen när det åskar. Eller hatar vita, medelålders män och odlar sitt klasshat genom att åka på Överklassafari. Och... det finns ingen svensk kultur i detta, det har de helt rätt i.

Så varför tillåter vi dessa att sätta agendan för hur Sverige ska ska se ut och fungera? Nej folk tycks "gilla läget " istället för att på något vis sticka ut. Det har blivit farligt att sticka ut.

Det mångkulturella projektet har misslyckats på alla fronter. Allt vi har fått är en överetablering av pizzerior och segregation. Ja, vårt språk har begåvats med nyord som islamofobi, rasifiering, ramadan, balkongflickor, utanförskapsområden, hets-mot-folkgrupp och hedersmord. Spännande så det
förslår.

Jag kan inte komma på någon annan orsak till detta vansinne än.att man har givit upp. Det har passerat point of no return för länge sedan och det går inte längre att stoppa.  Det förstår man mycket väl och väljer att anklaga de flesta svenskar för att vara rasister. Verkligheten är en soptipp som är pyntad som en julgran.

Asylinvandringen är en naturkraft som likt stormen Gudrun, inte kan stoppas.  Så nu "väntar man på" nästa katastrof. När man tänker på det finns det ingen medmänklighet i spektaklet. Det handlar bara om att släcka bränder.Kommentarer

Anonym sa…
Citat: "De svenska makthavarna koncentrerar sig helt på asylinvandring och feminism."

Och genusvansinnet !
När det uppdagas att några av brandmännen i Västmanland inte var HBTQ-certifierade så kommer man nog se sig tvingade att tutta på de bränder som släckts av dessa ?

Citat: "Likaså borde det vara en självklarhet att inte bevilja permanent uppehållstillstånd, PUT, utan enbart tillfälliga sådana."

Visst borde det vara så !
För vad ska bli av dessa länder när alla snälla invånare har PUT i Sverige ?
Och bara de stygga är kvar i hemlandet ?
Varför förlorar f.ö. alltid de snälla ?

Tjalle

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn