Från PK till allmänfarliga

Erik Ullenhag vill radera ordet ras ur lagtexterna, ordböckerna och därmed det svenska språket.

Men han har stött på patrull. Oh nej, inte av killar med bomberjackor och stålhättekängor utan av organisatior som Afrosvenskarnas Riksförbund. Zakaria Zouhir, ordförande tillika V-märkt, uttrycker precis det som bloggaren själv brukar ange som skäl: Man behöver rasbegreppet för att förklara hur förtryckt och diskriminerad man är.


För att inte tala om att ordet ras förklarar att det finns rasism. Utan raser kan ingen rasism existera. Detta skulle vara en katastrof för alla anti-rasister och godhetsapostler. Hela deras värld kommer av att rasa som ett korthus.De som har omdefinierat demokratbegreppet till någon slags värdegrundsdiktatur har åstadkommit att "Allas lika värde" liknar en trosbekännelse eller en kvalitetsmärkning. En självutnämnd elit har tillåtits tolka vad som är både rätt och vad som är demokrati. Med andra ord precis det som tyder på avsaknad av demokrati.

Samtidigt som motsättningarna bara ökar i våra stora städer; gängkrig, släktfejder och våldsamma sammandrabbningar mellan skilda etniska grupper, så krymper försvars- och Ordningsmaktens befogenheter. Istället så igger fokuset alltmer på sociala insatser, korvgrillning och gullgull hos Soc.

Polisen har fått nya direktiv i Landskrona som innebär att man ska göra färre direkta ingripande och inte lämna bilen. Den blir nämligen sönderslagen annars. Istället ska man bara sitta kvar i bilen och anteckna. Det ät inte i huvudsak en fråga om personlig säkerhet utan om att polisens närvaro kan trigga igång våldet då de frustrerade kan bli provocerade och kränkta. Istället ska små förtroliga samtal ersätta. Om våldet minskar? Knappast.

Den goda vänsterhegemonin har lämnat passerkort till mörka vrån i samhället. Genom ett enögt och svartvitt ställningstagande till komplexa samband har man själv framstått som allvetande och vars tolkningar till slut anses som det enda riktiga.

När det s k Linje 17, ett nätverk bestående av den våldsvänster som står för det värsta våldet i Sverige, blev angripna av ett gäng nynazister vid en demonstration, så startade detta en mängd av demonstrationer mot det högerextremistiska våldet. Lovvärt, men problemet komplicerades av att det nu i princip blev omöjligt att protestera mot vänstervåldet. AFA, Revolutionära Fronten och diverse socialist / kommunistiska/extremfeministiska konstellationer blev insläppta i värmen. Och makteliten bjöd in dem.  Ungefär som i vampyrfilmer.

Vänstervåldet företrädare förklarar nu sitt våld med att man utövar "självförsvar ". Detta har försett dessa med en försäkring om att själva alltid kan svära sig fria från ansvar med "Det var inte vårt fel,  De började".

När kan de som oftast blir utsatta för vänstervåldet räkna med en försäkring eller garanti? Företrädare för allt fler med obekväma åsikter i vänsterns ögon blir nu utsatta för både fysiskt våld, trakasserier och förföljelse.

Såväl aktiva medlemmar i moderaterna, folkpartister eller kort och gott till höger om sossarna har på sistone attackerats. Sedan tidigare har det varit sverigedemokrater som har legat i fokus för våldet. Och Malmö har sedan länge sett många judar lämna staden för det muslimska våldet.

Nya grupperingar har börjat inta samma metoder för att "försvara sig".  De som "odlar sitt klasshat", HBTQ-aktivister, extremfeministiska, unga, arga kvinnor, gärna i kombination med de andra . Kort sagt en enda häxkittel av hat som så småningom övergår i våld.

Den tystnad som fullkomligen ekar från Rosenbad och de valspurtande politikerna och deras medlöpare i media och kulturmaffian, är bedövande. Antagligen blir det.den mest livvaktsförsedda valkampanjerna någonsin.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör