Soldaterna som Europa har skapat

Häromdagen skrev bloggaren om att ett krig kanske inte ligger så långt bort som man kan tro. Och faktum är att soldaterna har börjat marschera på våra gator. Soldiers of Odin är en mindre organisation på cirka 500 män som patrullerar innerstäderna i de nordiska länderna på kvällarna.

Man säger sig vakta gatorna och förhindra våldet och annan brottslighet som har ökat explosionsartat under de senaste åren. Särskilt anmärkningsvärt är alla våldtäkter och våldtäktsförsök som har spritt sig ner i åldrarna, både flickor och pojkar i koltåldern. Mellan 2013 och 2014 ökade sexualbrott mot barn med 64 procent! En sådan utveckling måste faktiskt stoppas. Personligen kan jag tycka att alla metoder är bra för att stävja detta barbariska beteende.

Soldiers of Odin är svår att kontakta. Man vill verka där folk minst av allt förväntar sig att de ska vara. Men SD-jägarna EXPO har lyckats luska ut lite bakgrundsfakta och en intervju med den svenska talesmannen Mikael Johansson.

S.O bildades i Finland, men har nu alltså förgreningar i hela Norden. En snäll beskrivning av dem är att de utgör ett medborgargarde. Eller snäll; ett medborgargarde är de som tar lagen i sina egna händer.

Men EXPO:s grävande har naturligtvis spårat upp ett högerextremt förflutet som gärna förordar rasbiologi och våld mot framför allt muslimer.

Och många(?) av aktivisterna har varit organiserade nazister tidigare. Johansson själv har varit medlem i Nationaldemokraterna men säger att organisationen har en nolltolerans mot rasism i alla dess former. Deras uppgift är att folk ska känna sig trygga på gatorna, ingenting annat.

Det går att tolka som att Soldiers of Odin är en s k NGO, d v s en ideell organisation som är frikopplad från det offentliga samhället inklusive det politiska och religiösa sammanhanget. Ungefär som Föreningen Friends och Missing People.

Eftersom "soldaternas" ingripanden ofta involverar unga, ensamkommande, utomvästliga män så har det bidragit till att media överlag har stämplat dem som högerextremister och fascister, Men att det är de ensamkommande man agerar mot, är helt enkelt p g a att denna minoritet är skyldig till de flesta av den nya vågens sexuella våld enligt RFSU.

RFSU sätter in en moteld mot de feminiserade lösningarna om att "barnen ska vårdas och ges jobb". Istället; när ensamma män söker asyl ska de jävlar anamma få en rejäl sexualundervisning och inskolning i vad som gäller i Sverige! Men nu får väl RFSU också höra att de är högerextrema...

Att stoppa det accelererande våldet borde vara prio ett för samhället, vars största uppgift är att säkerställa trygghet och säkerhet för sina medborgare. Men rättsstaten har eroderat och polismakten har abdikerat bakom papperstigrar och en politruk  till rikspolischef som är lika oduglig som korrupt.

Det är i princip förbjudet att påpeka att den främsta anledningen till det ökande våldet och sexövergreppen, finner vi i det ohämmade inflödet av unga män från muslimska länder.

Efter Köln, då ett par tusen (enligt polis) manliga asylanter attackerade hundratals kvinnor, "chockades" Tyskland svårt. Men attackerna var samordnade till flera europeiska och svenska städer.

På samma nyårsafton utspelade sig ungefär detsamma fast i mindre skala i den sömniga staden Kalmar. 30-40 tonårstjejer antastades och det var svårt att undgå likheterna med Köln.

Efter det skandalösa hemlighållandet av händelserna i Kungsträdgården såväl 2014 som 2015, började en ganska nervös stämning breda ut sig inom etablissemanget. Det fanns ingen skyttegrav att hoppa ner i: Stora grupper arabiska och afrikanska män hade förgripit sig mot minst 40 flickor på festivalen We're Stockholm . Nästan alla flickor var under 15 år...

Såväl Stockholms stad som polisen visste, men höll tyst om övergreppen. DN:s Hanne Kjöller fick nyheten på sitt bord men valde att inte skriva om övergreppen. Hela detta paket blew up in everyone's faces.

Det sammansvurna försvarskompaniet, bestående av kulturrelativister, feminister och SD-hatare hoppade ner i smeten. Det var "Den vite mannen" som ändå hade skapat patriarkatet och var ansvarig för rasismen och judeutrotningen under WW2. Ungefär. Att anklaga muslimska män däremot, det skulle bara spela SD och högerextremister i händerna.

Ur denna nattsvarta cynism och bortförklaringar föddes Soldiers of Odin. Monster eller räddare? Det vet vi inte än. Vad vi vet är att Europa har skapat dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn