Ny spya från Mehmet Kaplan

Han är osynlig som bostadsminister. Betydligt synligare har han varit genom åren i det ena ljusskygga sammanhanget efter det andra.

Att skillnaden mellan islamism, högerextremism och nazism inte är speciellt stor, tänker inte många på. Eller snarare; tror inte på.

Mehmet Kaplan borde veta det åtminstone. Som ung ordförande i SUM (Sveriges Unga Muslimer) brukade han frottera sig med diverse judehatare, jihadpropagandister, hatpredikanter i största allmänhet t ex Kamal El-Mekki som gillar saudiska strafflagar, stening av kvinnor och dödstraff för de som konverterar till kristendom. Kaplan var också dominerande i SMR (Sveriges Muslimska Råd) som politiskt dominerar moskén på Medborgarplatsen. Moskéledningen är anhängare till Det Muslimska Brödraskapet och har inhyst mycket drägg genom åren.

2014, innan regeringsskiftet, stack Mehmet ut skägget igen och menade på att "svenska" jihadister som åkte ner till Syrien för att döda under IS-flagg, var att likställa med de svenskar som frivilligt deltog i finska vinterkriget.

De famösa vikingaresorna med Ship to Gaza hade ett dunkelt syfte dolt bakom förklaringar om förnödenheter till de nödlidande i Gaza. Man lyckades dock med att provocera Israel så militär bordade fartyget och tio Gaza-aktivister sköts ihjäl år 2010. Något som "välkomnades" av de judehatande islamisterna både från Turkiets president Erdogans AKP och deras underhuggare i organisationen som har hyrt ut fartyg till Ship to Gaza-seglatser.

Ship to Gaza har som sagt dolda motiv. Man kan fundera på de motiven när man vet att Shippet har ekonomiskt stöd från Hamas, Islamiska Jihad, Muslimska Brödraskapet och en rad mindre aktörer i regionen med ett uttalat mål: Att förinta Israel.

Muslimska Brödraskapet hade tidigare en representant i Riksdagen, Mahmoud Aldebe (M). Denne gjorde dock bort sig när han började orera om särlagstiftningar och fyra fruar. Sverige var inte tillräckligt förberett då för en muslimsk indoktrinering. Med Kaplan kunde man börja hoppas igen på platser med inflytande. MB har många dotterorganisationer som fungerar som ett paraply över hela Europa.

Och så nu - Kaplans middag med Barbaros Leylani från ultranationalistiska Turkiska Riksförbundet plus de tillika Grå Vargarnas svenska ordförande Ilhan Senturk.

Detta är vad Leylani hävde ur sig på mötet på Sergels Torg i tisdags:
Turkiet har aldrig erkänt folkmordet på armenier 1915 och verkar snarare vilja återupprepa det om man får tro Leylani.

Mehmet Kaplan känner de två ledarna men var naturligtvis, och är, helt ovetande. Det borde vara dags nu att kasta ut det islamistiska trollet.

Kommentarer

Anonym sa…
Undrar om inte flera än den talande Turken på torget har missbedömt läget i landet,vi är ännu inte Islamistan!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn