Det är dags för sossarna att steka sina hjärnor i smör

Oj oj oj. Man förvånas inte längre i detta förryckta land. Ylva Johansson kickades från partistyrelsen under s-kongressen för att ersättas av en riktigt ideologiskt renrasig islamist: Omar Mustafa, ordförande i Islamiska Förbundet, är ingenting annat än en tvättäkta judehatare, anti-demokrat, böghatare med sedvanlig medeltida syn på kvinnor och en stor brakskit till lögnare och hycklare.

Varför i hela friden väljer S just in honom i partistyrelsen? Det finns ju liksom nu nära 600.000 andra lämpliga muslimska kandidater? Men det är väl det borttappade S:t som spökar. SS.

Nu när förvånade S-politiker möter en ganska stor storm av protester (absolut ingenting jämfört med järnrörsföljetongen i höstas), så är det rent ut sagt för djävligt att höra deras ömkliga försvar som innehåller flera tjog med floskler och att "han är annorlunda nu".

Mycket av Omars små "felsägningar" finns dokumenterade. Fast s-representanter FÖRNEKAR detta. Försvaret av Omar är chockerande på flera sätt. Dels hans ohöljda kärlek till hatbudskap mot judar och dels s-företrädares bagatelliserade och utslätande attityd mot Omars uttalanden och hans inviter och kontakter med världens kanske mest konservativa och radikala islamister, de som förespråkar Israels förintande och gillar att Hitler gjorde sin del av jobbet med att utrota judarna.

Det finns t o m de som tycker synd om Omar och att han ännu inte har internaliserat det moderna, sekulariserade och gräsligt individualistiska Sverige: S-ledamoten Pastor Pär Axel Sahlberg skriver på Newsmill: "Vi måste visa respekt för att inte islam ändras över en natt" och en Johan Rönnblom, allti-i-allo i PK-världen, anser att vi ställer "Orimliga krav på Omar Mustafa".

Hur är det möjligt att samtidigt som man tuggar sig igenom sedvanlig blueprint över lämpliga adjektiv och substantiv, så förnekar man dem i nästa mening?

Det kan bara betyda en enda sak. Det sedvanliga testuggandet av PK-fraser är så totalt utan inre förankring att de går att kombinera med sina motsatser huller och buller utan att hjärnan behöver göra någon fiktivt logisk kullerbytta.

Men alldeles oavsett: Varför är det förenat med en försvarshållning och ett ursäktande när Omar t ex hade sagt att Sverige skulle använda sina JAS-plan för att bomba Israel sönder och samman? Jo, det var ju så länge sedan hävdar Johan Rönnblom. Eller att Mustafa minsann "får tycka vad han vill om utrikespolitik". Men vaddå, han kanske går och blir utrikesminister 2014. Eller kanske försvarsminister?

Den viktigaste synpunkten har emellertid Salam Karam för på GP. Det gäller muslimernas ständiga krav på "hänsyn" från särskilt media att sila formuleringar om muslimer genom tio filter innan materialet släpps. Detta för att inte kränka "muslimers mänskliga rättigheter".

Det är Omar Mustafas egna Islamiska Center m fl som har skrivit till FN:s rasdiskrimineringskommitté och påstått att Sveriges muslimer lider svårt och behandlas illa (av oss "rasister" förmodligen).Karam skriver:
"För att ”lösa” problemet vill Islamiska förbundet bland annat att ”staten genom sina olika funktioner, såsom justitiekanslern, måste försäkra att medieorganisationer uppfyller sin skyldighet att vara rättvisa, noggranna, och balanserade och att rätten till yttrandefrihet balanseras av respekt för enskildas rättigheter och anseende.”
"Problemet för Socialdemokraterna och Sverige är inte bara Omar Mustafa utan en principiell fråga som angår alla människors liv i detta land. Det handlar om Islamiska Förbundets vanställda bild av muslimer i Sverige som nu får större fotfäste i den ideologiska debatten genom valet av Omar Mustafa till Socialdemokraternas partistyrelse. "
Men Olof Palme och alla de andra som stod för beslutet 1975 att göra Sverige till ett mångkulturellt inferno, har nu slagit så väl ut att muslimerna vill ha en status som särart med särskilda lagar och undantag från dessa, t ex den allt obetydligare yttrandefriheten. Det de islamiska föreningarna traktar och längtar efter är ett helt eget rättssamhälle baserat på sharia. Men då blir det ju än mer ologiskt att en representant för detta muslimska shariasamfund ska ta plats i det parti i landet som är det största.i den svenska riksdagen, baserad på svensk lagstiftning.
"Nu när Socialdemokraterna väljer att ha med ordföranden för Islamiska förbundet i sitt partis styrelse, kan man undra hur mycket socialdemokratin delar de värderingar Islamiska förbundet står för. Är det en socialdemokratisk strategi att ha en öst-tysk kontroll över mediernas verksamhet och tillåta diskriminering av kvinnor?
Antagligen är förklaringen till nomineringen inte mer genomtänkt  än att man bara ville ha ett blattealibi i en framskjuten position. Vem som tycker vad är inte så lätt att hålla reda på, men det var ju i alla fall en socialdemokrat.

Kommentarer

Anonym sa…
Om jag har förstått saken rätt så genomför partierna egna hemliga opinionsundersökningar vad gäller det egna partiets stöd. Förmodligen har (S) blivit varse att man har tappat massa svenska röster på senare tid och att måste konsolidera sin ställning bland muslimerna. Därför valdes Omar Mustafa in i partistyrelsen. Nu visade det sig att detta politiska schackrande slog fel ut och (S) står avslöjande som det maktparti de faktiskt är.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn