Straff: Att bära kvinnokläder


IRAN:: En kurdisk man som hade begått ett ringa brott, fick som dom: Förnedring. Denna Förnedring bestod av att mannen tvingades bära kurdisk kvinnoklädsel och stå på ett flak. Han kördes sedan omkring på gatorna och "Förnedrades".

Det hela påminner lite grann om stupstocken där en tjuv fick stå fastspänd utanför kyrkan och bli spottad på av de förbipasserande. Men klädesdräkten var inte betydelsefull. Det var snarare så att tjuven skulle vara så avklädd som möjligt.

Men som bekant är det inte så vanligt att vara avklädd i det teokratin Iran. De kurdiska kvinnokläderna skiljer sig väl inte så vansinnigt mycket från de iranska.

Kan det vara en man som förnedrar sig? Hur vet barnen om det är mamma eller pappa? Eller vem som helst?Det sägs också att de ortodoxa judarna vid bönen framför Klagomuren, varje dag tackar Gud för att de inte är kvinnor.
Bloggaren tänker på vår egen västerländska kultur, där Drag Shows består av män utklädda till kvinnor. Och inte vilka kvinnor som helst utan riktigt vulgära och slampiga (ursäkta) kvinnor med begränsad intellektuell förmåga. De framställer kvinnor på ett negativt sätt, men deras ikoner är kraftfulla kvinnor som Madonna, Zarah Leander, Liza Minnelli och Barbara Streisand. Men å andra sidan gillar de också Carola och Siw Malmqvist. Huvudidén är dragningen till originella primadonnor. Tycka vad man vill, men Carola är idag en primadonna. Gudinnelik sådan.

Men där drag queens har en en splittrad syn på kvinnor (därför att de inte förstår sig på oss), har de arabisk-muslimska männen enbart en föraktfull syn på kvinnor. Bottnar inte det också för en oförståelse för kvinnor? Kanske rent av en rädsla?

Kvinnor är de som föder barn. I muslimska mäns ögon måste det vara gossebarn för att kvinnan ska vara värd vidare påsättning.

Denna kärlek till pojkar och män har sin grund i religionen där Allah antas vara av manligt kön och Muhammed hans manliga profet. Att Muhammed "tar sig" en flicka på nio år är inte kontroversiellt för det Muhammed gör är vad Allah önskar sig.

Islam präglas av kollektivism där individen är värdelös inför Allah. Och allra värdelösast är kvinnorna. Utom som barnalstrare i form av gossebarn. Om en kvinna föder flera flickebarn i rad får en muslimsk man rådet att begära ut skilsmässa.

Men hur tänker de muslimska männen? Utan kvinnor (vilket skulle bli effekten av att inga flickebarn skulle födas) så blir det inga barn alls. Männen är alltså beroende av kvinnan för att kunna sprida sin säd och därmed gener vidare. Detta beroende kan mycket väl vara orsaken till deras kvinnoförakt. Männen är maktlösa utan kvinnorna och detta beroende hatar de kvinnan för. Så lösningen blir att hindra kvinnor från att ha makt inom de flesta andra områden.

Så vad berör det oss (förutom att vi tycker de är dumma i huvudet som väljer Sverige att fly till))? Främst är det ju de facto så att det kommer hit nästan bara män (till en början). Sedan till något än mer upprörande: Kvinnor tvingas till att göra abort om det via fostervattensprov visar sig att fostret är av kvinnligt kön. Femme fatale.

Och enligt världens mest liberala abortlagar spelar det ingen roll varför kvinnor väljer att göra abort. I en hel del av EU:s länder är detta inte tillåtet. Det är inte förenat med något medicinskt acceptabelt skäl att ta bort flickebarn just för att de är flickebarn. Men å andra sidan spelar skälet till aborten ingen betydelse överhuvud taget i Sverige, medicinskt eller ej.

Följden blir att det kommer att bli en obalans i antalet kvinnor och män i vårt land. Vi har förresten redan passerat denna punkt i vilken vi har fler män än kvinnor i landet. Med tanke på att det inom ett tiotal år kommer att finnas en miljon muslimer i Sverige, så kommer antalet män att bli av avgörande betydelse. Män ser helst män i ledande positioner. Män är mer drivande än kvinnor och det kommer att innebära att i "världens mest jämställda land" kommer männen att ha och ta sig en allt större makt politiskt. Särskilt nu när det har blivit PK att välja in islamister i Riksdag, politiska styrelser, utskott och kommuner.

Så i ett land där genushysterin har nått upp till en punkt där inget produktivt eller realistiskt längre präglar rörelsen utan vansinnet håller på att beröva oss vår könsliga identitet, kommer denna mansdominans att ha öppet mål. Både svenskar och icke-svenskar har nu fått nog av extremfeminsmen, idag hör bloggaren inte ett enda gott ord om vad som sägs ifrån feministhåll. När unga "kampglada" tjejer öppnar upp forum för "frågor om makt, sex och klass" så gäspar de flesta. Den unga generationen brukar ju normalt revoltera mot de gamla snustorra och mossiga föräldrarna. Men 40-50-talisternas barn är så hjärntvättade att de inte förmår att tänka självständigt

Den nya generationen kommer att leva i en isolerad parallellvärld utan kontakt med en verklighet som  kommer att prägla framtidens kön, makt och klass. Fast på ett helt annat sätt än de kan förhålla sig till.

Kommentarer

Anonym sa…
Allt är inte så entydigt Maj!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/iranska-man-protesterar-i-klanning

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn