PK-Sverige och Katten

Nya höjder, eller lågvattenmärken om man så vill, nås dagligen i PK-Sverige. Den samlade makteliten bestående av statsmakten, statsfeminismen, kulturvänstern och media, tävlar om att ljuga och förvanska och slå ner allt som andas oliktänkande och opposition.

Prästen Annika Borg är bara ytterligare ett offer för denna samlade PK-diktatur. Hon hade den dåliga smaken att skriva under en debatt artikel som var kritisk till omskärelse av småpojkar. Genast har hon fått nazistkortet påklistrat på pannan. Hon "närmar sig det bruna". Va? Hur kan omsorg om småbarn för att de inte ska utsättas för onödig smärta vara "brunt"? Man bara häpnar.

I alla andra sammanhang är daddandet med barn och deras rättigheter bevis på att man är barnkär och empatisk. Vilka rättigheter har ett sju dagars gammalt barn att protestera när någon vill dem illa?

Som bekant har rasismbegreppet blivit så urvattnat att lite mer muskler behövs för att misskreditera allt ifrågasättande, så nu är nazistkortet mer än vanligt förekommande.

Annika Borg kämpar hårt för yttrandefrihetens bevarande. Det borde fler göra. Vi vet att det finns hundratusentals oliktänkande, varför finner de sig i alla angrepp och strypkoppel som dras åt alltmer i vår uppenbara demokratur?

Jo, de är inte självständiga. De ryggar för maktelitens självpåtagna roll som både domare och bödel. Hellre än att hamna under giljotinen kniper de hårt igen munnen. Men om alla, eller ett stort antal, kunde resa sig upp mot PK.maffian skulle dess makt inskränkas.

Kanske skulle vi lära av arabvärldens revolution. Men med tanke på blodspillan och massakrar plus att deras mål var att ingå ett nytt förbund med en annan form av diktatur, så är exemplet mycket haltande.

Nej, vi borde istället lära av Katten. Sagt lite skämtsamt. Men faktum är att alla maktberusade förtryckare hatar katter för att dessa är självständiga och oberoende. De skiter högaktningsfullt i alla former av tillsägelser och cirkuskonster. När du säger åt din katt om något, så vänder den sig om och promenerar sävligt bort från dig med svansen i topp. Så agerar en mästare. De har ingen distinktion mellan ont och gott, de vet bara att de själva alltid vinner.

Godhetssyndromets diktatur är inget annat än förtryckets fulaste tryne. En typ av film, PK, samlar det hela bra.
Kommentarer

Japp. katten är kung. Min lille kung kröp påpassligt upp och satte sig på sin tron just som jag började skriva detta. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn