Merit Wager lägger ner

Den välkända och färgstarka debattören, bloggaren och humanisten Merit Wager har år efter år efter år varit en blåslampa i röven på ansvariga och ansvarslösa politiker i flykting- och invandrararkatastrofen. Hennes "miggor", d v s handläggare på Migrationsverket, har fått sina erfarenheter anonymt presenterade på Wagers blogg.

Men efter det senaste beslutet om att anhöriginvandrare kan vem som helst vara, så har Wager fått nog. Beslutsfattarna kan andas ut, skriver hon.

Det är den senaste tidens vansinnighetsbeslut som fått Wager att kasta in handduken.

Högsta Förvaltningsdomstolen klubbade 18 januari en predjuderande dom vilken innebär att beviskraven för anknytning i Sverige sänks ytterligare. Inga ID-handlingar behövs, inga äktenskaps- och födelseattester... ja i princip ingenting ska behövas för att man ska vara anhöriginvandrare. Man räknar med att detta främst kommer att gynna somalier och aghaner.

Och den 1:a juli genomförs det tidigare beslutade om att ensamma barn i hemlandet ska kunna återknyta till mamma/pappa som befinner sig i Sverige.
Alltså, föräldrarna har flytt till Sverige under de vanliga falska förespeglingarna.Efter det att PUT ligger tryggt förankrat i jeansen/tygsjoken så minns man plötsligt att man har barn i hemlandet som  man har råkat glömma kvar.
Javisst, tvingas miggan att säga p g a de nya reglerna. Välkommen till Sverige. Hur många ni än är.

Suck...

Kommentarer

Utlandssvensk sa…
Någonstans måste man inse att man har förlorat. Denna punkt är nu, enligt mig, klart passerad om man är en immigrationskritisk svensk. Att tro något annat är rena önskedrömmar och risken för att det ska bli riktigt otrevlig ökar snabbt samtidigt som sannolikheten för att det kommer att bli svårare att lämna landet är stor.
Maj Grandmo sa…
51.000 lämnade Sverige förra året. Det är mer än under den stora folkvandringen till USA på 1880-talet.
Så man kan nog redan konstatera att situationen i vårt land skrämmer iväg människor.
Utlandssvensk sa…
Om vi bortser från våta drömmar om nyval, egen majoritet för SD 2014 etc., och istället ser nyktert på vad som nu sker kan man göra följande observationer:

1. Invandringen till Sverige kommer att öka kraftigt under de närmaste åren och andelen från hopplösa länder kommer även den att öka.

2. Den svenska medelklassen har börjat lämna landet och även här kan man förmoda att takten kommer att öka. I Holland har men varit uppe kring en procent av befolkningen per år och där hymlar man inte med att många flyttar pga. islamisering av städerna, ökat våld från invandrare, etc. I Sverige vågar många som bekant inte uttrycka sig så öppet men en allt större andel börjar nog ana att skutan är på väg rakt in i isberget. Bäst att hoppa i livbåtarna innan det inte finns någon plats kvar….

3. Kombinatonen av 1. och 2. kommer att bli helt förödande ganska snabbt, dvs. inom något eller några år, men vi kan vara närmast säkra på att de som nu har makten samt kontrollerar media kommer att vägra erkänna att det finns eller har funnits några fel med immigrationspolitiken. Skulden kommer att läggas på…………………gissa 3 gånger…………..de rasistiska svenskarna och framförallt SD.

4. Givet Reinfeldts agerande och uttalanden hitills kommer han sannolikt att vidta kraftfulla åtgärder mot de skyldiga. Olika typer av restriktion mot utlandsflytt kan komma att införas. T.ex kan man kräva att alla studielån är betalda innan man tillåts flytta eller varför inte helt enkelt en flyttskatt. Men hammaren kommer att falla hårdast på SD och de som har fräckheten att öppet stödja dem. Att tro på ett fritt val år 2014 där SD kammar hem en storseger är helt enkelt inte realistiskt. Lyssa på vad Reinfeldt säger och titta på honom när han säger det. Karln är besatt av SD och han kommer att göra allt han kan för att krossa partiet om de blir ett verkligt hot. Det finns dessutom ingenting som hindrar honom, utom möjligen hans samvete. Tyvärr tror jag att vi alla har anledning att läsa på lite om riksdagshusbranden i Tyskland. Denna ledde direkt till Nazisternas maktövertagande genom att man helt enkelt förbjöd kommunistpartiet och deras stolar i parlamentet blev tomma. Än idag är det en öppen fråga vem som verkligen låg bakom branden. Motsvarande högvinst för regimen i Sverige vore ett våldsdåd av någon som påminner om, eller i vart fall kan framställas som detta, Anders Breivik.

Ovanstående leder mig till en slutsats som jag har varit inne på många gånger förr: Den enda rimliga lösningen är att lämna landet och dessutom bör man göra det så fort som möjligt. Nu tycker vissa att detta är negativt, uppgivet, etc, men personligen ser jag mig själv som en immigrationskritiskt svensk och jag vill, om möjligt, bidra till att fler av dessa sätter sig i säkerhet innan hammaren faller. Det är, enligt min uppfattning, inte konstigare än att redan utflyttade tyska judar verkade för att fler av deras egen grupp skulle lämna Tyskland innan det var för sent.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn