Nu flyr man från Sverige

Det är så mycket snack om massinvandringen nu för tiden att man ofta glömmer att rekordmånga också utvandrar. 163.000 invandrade 2015, de allra flesta från utomeuropeiska länder och med kulturer de drar med sig hit. Kulturer som helt enkelt inte passar ihop med ett modernt, utbildningskrävande, tekniskt högtstående och väloljat samhällsmaskineri. Det kan bara bli fiasko; och är det. I själva verket är det mer än så. Med den här utvecklingen kommer Sverige att gå bakåt i utveckling och anpassningen till omvärlden försvåras eller helt enkelt försvinner.

Förra året utvandrade nästan 52 000 personer. Huvudsakligen flyttade de till USA, Storbritannien, Spanien och Frankrike. Även Portugal har seglat upp som ett alternativ för pengastinna pensionärer som vill leva gott på ålderns höst. När man påstår att de flesta utvandrare en gång har invandrat till Sverige är det säkert sant, men det tycks vara européerna som flyr. Enbart 1.200 irakier har återvänt t ex.

Statsvetaren Maria Solvevid påstår att hon inte vet varför fler svenskar utvandrar nuförtiden, mot rekordnivåerna i slutet av 1800-talet. Skulle hon läsa denna insändare på Avpixlat kanske hon skulle förstå bättre.

En familjefar berättar om varför han flyttar med frun och deras 5 barn till ett annat land:

"I natt brann ännu en förskola, och barn, vuxna och åldringar rånas varje dag av ungdomsgäng med utomvästlig bakgrund, vilka också utmärkt sig i en serie ohyggligt brutala gängvåldtäkter. Sverige har tappat greppet, och kan inte längre erbjuda sina medborgare en acceptabel civilsäkerhet."

"Jag kan inte ta på mitt ansvar att utsätta våra fem barn för brottsriskerna, den urusla skolan, och den beklämmande gangsterkulturen med mera, medan de går igenom den kanske mest formbara perioden i en människas liv. I min bok har Sverige länge varit bland de sämsta i klassen i Europa, vad gäller exempelvis skatter, utbildning och intellektuellt klimat, men nu får det underkänt som ett land att leva i. "

En liten fingervisning om hur situationen för den unga befolkningen är får vi om vi tittar på andelen unga med psykisk ohälsa från 1990-talet till idag. Ohälsan, inklusive livsstilssjukdomar som övervikt, har trefaldigast från 7-8 procent till 25 procent idag, mest hos 18-24:åringar. Internationellt sett är detta unikt och Sverige står på sitt isberg alldeles självt med sitt skamliga rekord.

Att detta skulle bero på ökade klyftor och låg utbildning inklusive arbetslöshet, som det spekuleras om i artikeln, är att göra det lätt för sig. Sådana faktorer har alltid funnits och har varit högre än idag.

Sverige är ett ganska dåligt land att växa upp i. Nej, inte materiellt och inte p g a brist på kommunstyrda fritidsaktiviteter, utan i synen på ett bra liv. Människor abdikerar från sitt föräldraansvar, sätter in barnen på institution från 1 års ålder, skjutsar dem runt på allsköns kvällsaktiviteter, medan man själv självförverkligar sig. Fredagsmys förväntas springa ikapp all förlorad kvalitetstid. Skolan förväntas uppfostra barnen istället för att förse dem med kunskap förutom i värdegrundsprogrammering.

I skolorna råder extrem oordning och bristen på respekt och disciplin kan chocka oss vid ett besök av en skola i te x Rinkeby. Epitet mot tjejerna haglar: Hora, slinka, fitta, skabb etc. Vilken tjej som helst måste uppleva detta som svårt kränkande och äter sig in för att skapa ärr för livet.

Så att svenska barnfamiljer nu har börjat flytta ifrån Sverige är det yttersta beviset på att landet är på väg ner. Hittills har det handlat om unga, välutbildade, hungriga och prestationsinriktade personer som inte ser någon yrkesframtid i Sverige och därför emigrerar till de länder som har en fungerande arbetsmarknad, bättre villkor, förmåner och högre löner. Länder där man tar vara på människors kompetens. Man kan säga att Sverige blir "brain-drainat".

52.000 högutbildade och nu också svenska barnfamiljer, flyr Sverige. Kvar står vi med Svarte Petter. Kvar står vi med fler och fler no-go-zones, allt fler sexualbrott, våldsbrott, ekonomiska brott, bränder och attacker på räddningspersonal, gängkriminalitet och skenande kostnader för samhället.

Under tiden fortgår lögnerna och ursäkterna från media och politiker om hur bra det går för Sverige och det kompetensregn som öser ner över oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare