Häxan från helvetet

Hon sitter i EU-parlamentet för liberalerna och är den parlamentatiker som får allra mest utrymme här i Sverige: Cecilia Wikström.

Hon är en floskelsprutatand drake och med sin gälla Kalle Anka-liknande stämma "kämpar" för diverse PK-relaterade ämnen. Hon är alltid sååå upprörd över de parlamentsrikar och länder som inte lyder den Wiksrömska agendan.Hon går upp i falsett när vissa länder inte tillåter abort över 12 veckor. "Kvinnans rätt till sin kropp" är det uttjatade argumentet. Har någon någonstans uttryckt en åsikt om att detta argument är lite creepy?

Den andra "stora" frågan som Wikström vässar klorna med är romernas rättigheter. Hennes skärande röst i olika debattprogtam vill nog de flesta inte utsättas för. Precis lika lite som man vill se romska tiggare i vare gathörn.

Cecilia Wikström representerar exakt den där liknelsen av en ulv i fårakläder. Mer än så; en Alien som man inte kan se utan den bara dyker upp helt plötsligt (Alien 1 från 1978).
Om inte annat så har hon bevisat det nu. I en av de fulaste kupperna någonsin (militärkupper inräknade).

De EU-kritiska partierna har bildat partigruppen EFDD, där bland andra Ukip, italienska Femstjärnorna och SD ingår. Det var bestämt att Femstjärnorna skulle utse en ordförande till gruppen.

Men vad händer? Stora delar av de konservativa, socialdemokratiska och "liberalerna" har slagit sina påsar ihop och fort som fan knipit ordförandeposten för EFDD. Och gissa vem? Jo, naturligtvis Cecilia "allas lika värde" Wikström. Kallt slår hon ner yxan i det parlament som ska säkerställa EU:s demokratiska utveckling.

Denna häxa alla kategorier har istället bevisat och utnyttjat de odemokratiska kryphål som finns i EU.

Naturligtvis försöker hon ädelt förklara att hon gör detta i demokratins namn och stoppa de "anti-demokratiska", rasistiska och EU-negativa" krafterna i parlamemntet.

Återigen, en häxa som borde hängas i en tall för att få lite perspektiv på den värld som är betydlöigt större än vad hon tror. Hoppas. hoppas, att detta kommer att straffa sig i vårt riksdagsval.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn