Kvinnor, ärlighet och rasism

Tre personer har varit viktigare än något annat i livet. De har samtliga varit kvinnor. Utan dem hade livet varit ganska innehållslöst. Lite underligt är det nog för egentligen uppskattar jag män mer. Det är oftare rakare och ärliga.

Nv s långt ifrån alla, skithögar till män är verkligt vidriga. Men det behöver knappast bara vara vita och medelålders vilket är den förhärskande "sanningen" idag.
Jag har svårt för många kvinnor" . Som den borne individualisten bloggaren är så passar jag inte in i mönstren. Och behovet av att gruppa sig är stort hos kvinnor. Kanske handlar det om kvinnans benägenhet till osäkerhet i situationer som kräver enskilt ställningstagande. Vem vet; jag är inte genusforskare. M , så Män är bättre på att ta självständiga beslut det bara. ttänkbara situationer .

Gruppigheten hos kvinnorna bildar en grogrund för skitsnack och mobbning. När ett kvinnokollektiv har valt ut en medsyster till spottkopp och fula påhopp då finns inhet skydd eller utväg annat än att lämna skutan.

Ett kvinnokollekti som tror sig om att ha rätten på sin sida är lmycket värre än en grupp män som inte har uppslukats av gruppen på samma sätt eftersom de även känner en trygghet att framföra sin egen ståndpunkt.

Så om man betraktar det hela ur ett sådant perspektiv så kanske det finns vissa strukturer som dominerar kvinnor respektive män.

Men att sedan utveckla ett sådant tänkande till s k könsmaktsordningar är att själv bidra till att skapa en underordnad roll, den som man säger sig bekämpa. Och när de själva använder sig av härskartekniker för att dyka ner på kvinnor som tycker"fel" så skapar man en egen maktordning avsedd för andra kvinnor. Det är förhållandevis lätt att bli utfryst ur ett kvinnokollektiv. Det finns bara ett"rätt" och ett"fel" .

Det är faktiskt fler kvinnor än män som! gastar om rasism i alla tänkbara och otänkbara situationer. Det är lätt och riskfritt att jaga rasister efterso rasism alltid är förkastligt. Men sedan börjar man sniffa efter rasism som inte finns . Men eftersom kollektivet ropar efter rasism så skapar man den ur tomma intet .

Att hävda att en människa eller en grupp av människor är rasister är alltid lika tacksamt. Drevet går och driver människor bort från jobb och kanske aktuell bostad. Man förstör människors liv genom att sitta i på sina kollektiva klubbar och softa med ett glas rose. Dagens goda gärning är komplett.

Hur de klarar av stanken från soptippen de sitter på är inga konstigheter . Man blir bedövad efter
tt tag och iinväntar effekten av vinet.

Bloggaren avskyr naturligtvis rasism och då riktig rasism. Men de människor jag möter i vardagen är inga rasister. Om de säger att det finns för många utlänningar i Sverige.nu så handlar det knappast om rasism. Utan det är en åsikt och kan inte poängsättas utefter polerna rätt och fel. Åsikter har ingen skala där rätt eller fel ska utdömas av dagens Pontus Pilater. Det dessa visar är intolerans , inskränkthet , graderingar av olika människor efter egna måttstockar och förakt för oliktänkande. Ja ungefär som rasister resonerar .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn