Ruttet i Almedalen

Som bekant pågår nu Klubb Almedalen. Partiledare står varsin dag på scenen och deklarerar sina förslag och budskap. Demokratiskt och fint. Alla får sin chans att framföra vad de vill med sin politik. Svenska makteliten sträcker på sig i stolthet över sin generositet.

För har alla samma chans? Sverigedemokraterna var de som inledde Almedalsveckan. Journalisterna lobbade tydligen flera veckor innan för att så få av dem som möjligt skulle ingå på plats. Men Jimmie Åkesson fick trots allt stå på scenen under söndagen. Reaktionerna på hans tal har varit massiva i sina hånfulla kommentarer och spefulla "rescensioner". Åkesson vet inget om det han talar om. Allt han framför mynnar så småningom ut i invandrarfrågan, menar man.

Jaha. Och? Det är ju ett faktum att den svenska invandrarpolitiken har blivit ett skenande tåg där inga vettiga och verklighetsanpassade förslag och beslut tas. På snart sagt alla områden finns problemen med invandringen ingraverade. Åkesson pratade om polisen och att dessa utövar sin befogenhet dåligt. Sveriges höga brotslighet (mycket hög i förhållande till vårt lands befolkning) har ett samband med antal invandrare. Ju fler invandrare Sverige har släppt in, ju högre har brottsligheten blivit. Och att det är denna grupp som är onormalt överrepresenterad är ingen nyhet för någon.
Arbetslösheten? Samma fenomen där. Beslastningen inom sjukvården? Återigen samma utslag. Kommunernas allt sämre ekonomi? Ju större den invandrade andelen av kommuninvånare, ju högre blir kostnader för socialbidrag, skola och vandalisering. Osv, osv.

Egentligen är det skrattretande hur ett så litet parti kan åstadkomma så mycket gnäll och gnöl. Hela dagen har ägnats åt att analysera Åkessons tal in i minsta detalj. Det har debatterats, diskuterats, kommenterats och förkastats hela dagen. Det verkar som om varje radiopratare, gammeljournalist och nättidning har kastats sig över detta som hungriga vargar. Det är inga andra nyheter som får plats. Ledarna för programmen och artiklarna verkar vara alldeles upphetsade av situationen. Frågan är varför.

Den enda förklaringen bloggaren kan ge är att alla vet precis vad SD pratar om. Dessutom håller man i tysthet med. Men i förskräckelse över att detta ska synas och höras, drar man på med hela arsenalen av försvar för den huvudlösa svenska invandringspolitiken.

Vad är svenskhet? Denna idiotiska retoriska fråga skulle man kunna rikta mot våra grannländer. Vad är norskhet? Vad är finskhet? Danskhet?

Våra grannar skakar säkert på huvudet. Vad är det Moder Svea håller på med?

Moder Svea har för länge sedan emigrerat. Att vara representant för ett land som kränker och förnekar dig gör dig till flykting. Hennes arbete med att odla och förstärka invånarnas nationella identitet har misslyckats.

Det den samlade makteliten med sina mistlurar håller på att implementera och inplantera i allt och alla, är att vi inte har något gemensamt. Vi är bara vilsna ensamma atomer i ett tomt universum. Svenskar finns inte. Istället ska vi arbeta för en global världsordning. A New World Order. Det mest fascistiska man kan tänka sig,

Vansinnet bara fortsätter. Det yrkesdebatörerna inte inser är att ett folk utan en nationell identitet inte kan tolerera att andra har en. Intolerans, misstänksamhet, otrygghet, känslor av underlägsenhet. Allt kokar ner till känslor om den egna befolkningens överlägsenhet. Det funkar faktiskt så. Plågan av att förtryckas i de mest fundamentala värdena, resulterar i att underlägsenheten till slut balanseras upp. Det är den narcissisistiska personlighetens dilemma.

Men på några områden är det ok att "hålla på" Sverige. All sport, Schlagerfestivalen och så då: Den svenska Modellen. Det finns egentligen inget som är bättre än Sverige.

Kommentarer

Anonym sa…
Det kändes bra igen att läsa din förnuftiga analys om vad som pågår i Sverige. Jag har länge tyckt att hur länge skall politikerna kunna fortsätta med dethär spektaklet innan människorna märker att det som de håller på med är galet. Politikerna vill riva ner alla länders gränser och blanda ihop alla kulturer till en enda soppa och tro att alla kan vara lyckliga och leva tillsammans i harmoni.

Det känns verkligen förfärligt ibland att se på detta skådespel som man har läst om i hisorieböckerna om kulturer och riken som gått under och har förstörts.

När man lyssnar på svenska politiker så påminner de om Romarikets kejsare som levde i en fantasivärld och spelade fiol medan riket brann. Det är förfärlig att se hur de skadar det svenska folket utan att de vet om det. Det finns idag sådana förfärliga krafter som medvetet vill riva ner allting och förinta allting som är svenskt för att förverkliga deras ideologiska fantasier.
Missa inte Julia Caesars kortkrönika om sommarens största nyhetsscoop som vi inte kommer att få läsa om i massmedia:

http://snaphanen.dk/2012/07/10/priset-vi-betalar-2/

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn