Pride är inte stolt längre
Pridefestivalen - detta årliga spektakel, har dragit igång. Men denna gång är festivalen hotad på mer än ett sätt. Förra året gick engagemanget med brakförlust. Och frågan nu är om årets festival inte blir ytterligare kommer att överges av de den egentligen är till för: Gayvärlden. HBT är ett konstruerat vänsterbegrepp som har lanserats av politiker, i huvudsak av skruvhuvuden inom FI. Gay är gayvärldens eget namn på sin läggning. Att nu även q har lagts till det omständiga bokstavskombinationen ger resultatet att det numera inte längre handlar om den verkliga gaygruppen.

Q:et har den smakfulla egenskapen att den kan betyda i princip vad som helst. Queer står det för, men vem är inte queer? På ett eller annat sätt. Men att nu q:t har tagit plats bredvid h b t har inneburit att hela begreppet har kidnappats av vänstermaffian, vilket Tobias Brandel, Svd, påpekar och får massor av hätska svar från de "rättroende".

src="http://www.youtube.com/embed/zPu6-iZQgaI"


När lillebror Uppsala Pride gick av stapeln i juni nekades liberala ungdomsförbundet, LUF, att delta.UP är nämligen en "antikapitalistisk, intersektionell och queerfeministisk organisation". Suck. 

Men frågan är om inte årets Pride blir den sista. Terrorismen har slagit sina klor i festivalen. För det är politiseringen av Pride som nu leder fram till sina ofrånkomliga konsekvenser.
Med på programmet fanns ursprungligen med en israelisk film: Mom and Dad, I've got something to tell you. Som förväntat tuttar detta eld på muslimer och deras medlöpare inom våldsorganisationer som AFA och Ofog. De kallas naturligtvis inte för vänsterterrorister utan för "autonoma grupper" inom PK-media. Men terrorister är vad de är.

Men de de säger sig protestera emot är utvisningar av gaypersoner och har tidigare ockuperat festivalområdet bl a Migrationsverkets bord. I förra årets Gayparad uppvaktades Hof (HBT i försvaret) av antiproletariatet med en skylt : Jag är lika bra på att döda som straigta soldater.
Ledningen inom Stockholm Pride är naturligtvis medvetna om detta. Men sticker ner huvudet i sanden på tidstypiskt sätt.
Israel är ett krigförande land, det kan bli motdemonstrationer som gör att det behövs extra säkerhet som vi inte klarar med vår budget"Krigförande"?På vilket sätt befinner sig Israel i krig? Och förutsätter inte ett krig två parter?  Men naturligtvis. När David spränger några bussar 'protesterar' man bara mot demonen Goliat, d v s Den store Satan, USA och Israel. Det kallas för Jihad ja. Heligt krig. Detta krig deltar även vänstern och syndikalister i eftersom alla fiender till USA och Israel är 'mina vänner'. Vad man inte tycks ägna en tanke åt är att nu har man tagit djävulen i båten och är tvungen att ro honom i land. För den intolerans som präglar Islam omfattar ett helt paket, ja summan av alla paket under granen, innehåller mord på icke-muslimer, hedersmord,antisemitism kvinnoförtryck och extrem våldsuttövning mot allt som är 'haram' t ex homosexualitet. Detta samtidigt som muslimska män förmodligen är bäst i världen på att fjässa varandra.

Naturligtvis gör organisationen Stockholm Pride gemensam sak med ovanstående mörkermän när man beslutar sig för att stoppa visningen av den israeliska filmen. Men, som vanligt. När kritiken började droppa in från liberala politiker ändrade sig St Pride. Filmen kommer nu att visas, men på annan plats.

Att nu PK-maffian sätter tänderna i detta tacksamma byte beror på det faktum att det islamkritiska Counterjihad från sex europeiska länder kommer att hålla en demonstration mot islamiseringen på lördag. Denna Frihetsmarsch, som det kallas, ska i princip gå av stapeln samtidigt som Prideparaden. Och som en fluga lockas av en sockerbit kommer motdemonstranterna, de ovan nämnda, att också ge sig ut på gatorna med förmodat resultat. Så det är nog ganska nervöstt nu i polishögkvarteret med tillhörande samhällsinstitutioner. För Counterjihad är en världsomspännande nätverk och har en hel del kända och ökända profiler i sitt stall. De mest namnkunniga, Pamela Geller och Robert Spencer kommer att hålla tal. Allt är som upplagt för en sammandrabbning av katastrofala mått.

Sverigedemokraterna får av någon grumlig anledning bära hudhuvud för detta oväntade tillskott till Prideparaden. Orsaken är partiets invandrar- och islamkritiska hållning, där många uttalanden har fällts som tangerar Counterjihads uttryckssätt.

EXPO, som har som sin livsuppgift att jaga SD, har tagit tillfället att luskamma arkiv för att hitta sådana uttalanden och har också påpekat att en viss Isak Nygren, som har sökt tillstånd för mötet, är f d sverigedemokrat. Likaså har partiets olika uttalande om att Islam är det största hotet sedan nazismen, nagelfarits.

Richard Jomshof, SD skrev i ett blogginlägg:

"För mig är det jag ser ingen större nyhet, men jag vet att det finns många som ännu inte förstår vilken fara islam(ismen) utgör för inte bara Västvärlden, utan för hela världen, ett hot långt värre än såväl nationalsocialism som kommunism. Jag vet att det finns många som låter sig luras av medias och övriga partiers lögner om islam"'

http://youtu.be/zPu6-iZQgaI

Han baserar sitt uttalande på en dokumentär om det Muslimska Brödraskapet från 2010 där man gör det klart att de knappast är något Mellanösterns KD (vilket bl a Jan Järpe har framhållit).http://youtu.be/zPu6-iZQgaI

 '

Det ska bli mycket intressant att se hur lördagen avlöper. Här sätts Sveriges demokrati på prov ordentligt. Inför hela världen.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör