Lever vi i de sista av dagar?, del 2.

Detta är inget EU-relaterat inlägg. Eller är det? Jo, på sätt och vis. Vi ser ju nu hur de system som har präglat Västvärlden i över hundra år håller på att gå under.
Det spelar inte längre någon roll varför det går under, bara att det gör det. Och Västvärldens befolkning verkar inte längre bry sig. Orkar inte, vill inte. Åtminstone inte i Sverige.
Här tror vi oss veta att staten alltid tar hand om oss.

Det är inte sant.


Idag kommer månen att bli röd. I Uppenbarelseboken kan vi läsa att sju tecken föregår apokalypsen. Ett av dem är att månen förvandlas och blir röd. Ett annat är att fisken dör i haven. Ytterligare ett är att jorden bävar och dränks i vatten.

I Göteborg går det nu alldeles utmärkt att ta sig ett bad. Mitt i gatan. Översvämningarna tvingar människor att stanna hemma.

Nåja, Uppenbarelseboken är uppenbarligen skriven av en rätt spacad person som har svåra problem med verklighetsprövningen. Men det är ändå lite skrämmande att de sju tecknen verkar realiseras.

Brännpunkt SvD idag skriver Svante Cornell och Magnus Norell att Sverige är väldigt dåligt utrustat för ytterligare en islamistisk terrorattack. Detta trots att det bara är ett år sedan vi fick uppleva ett sådant dåd.

Det satsas förvånansvärt lite på islamistisk terror. Istället har fokus legat på högerextremistiska grupper, skriver de. Så sant, så sant. Vi är redan många som ha konstaterat detta. Det är en sådan överhettad potatis att säga något illa om muslimerna att beröringsskräcken är ett hot mot hela den svenska befolkningen.

Äggskallen lät meddela häromdagen att "Sverige har valt rätt väg i asylpolitiken". Det är helt sant.
D v s om man anser att det är önskvärt att hela befolkningen lever i skuggan av massinvandringens effekter. Detta inkluderar även de terroristceller som, enligt internationella källor, är placerade i 'Sverige.

Efter terrordådet i Stockholm förra julen har i princip locket lagts på om radikalisering av muslimer i Sverige. Istället har det gamla vanliga munlöddret pågått: Integrationen är dålig (p g a svensk rasism), socioekonomiska faktorer och utanförskap. Snyftvalser i nivå med en veckotidning. Bla, bla, bla, bla.

Malmö är staden som drabbats värst av muslimska ointegrerbara grupper som ägnar sig åt beskjutningar och sprängdåd i sann isalmska anda. Hatets anda.

Tidigt i morse sprängdes en bil i luften i Malmö. Ingen vet varför eller av vem. Det var en av 10-15 sprängningar under året. Det har blivit vardagsmat för malmöborna. Samtidigt meddelar media att dessa blir allt tryggare! Ja, de blir väl allt vanare.

Och ikväll går Nobelfesten av stapeln, denna oändligt sega föreställning. Förra året lättades den dock upp av Nobelpristagaren i fysik, Andre Geim som gav PK ett ansikte. Här är hela hans tal:

http://youtu.be/3cc1RyBWYNs

Till Nobelfesten i år har en rad av dikaturländer bjudits in, men Jimmie Åkesson har däremot inte bjudits in, för andra året i rad. Ett demokratiskt invalt parti i Sveriges parlament är inte välkommet, men med Nordkorea och Saudarabien går det bra.

Sverige slickar som vanligt Djävulen i röven för sin egen säkerhets skull. Risken att drabbas av den muslimska världens hat måste eliminineras till vilket pris som helst. Skam över Sverige, skam för demokratin, skam över fegheten och skam över ursäkterna.

I den sista av tider kommer gamla värderingar att ställas på huvudet. De gränser för mänsklighetens destruktiva handlingar som trots allt har funnits, rivs ner och offras på det politiskt korrekta altaret. Rörelser som frambringar hat, våld och kulturellt förfall tar över och accepteras av den korrupta makteliten där den enda drivkraften som finns kvar är att rädda sitt eget skinn.

Idag kommer månen att förvandlas till rött, rött som blod. Nobelfestens inbjudna som antagligen har blöjer på sig för att klara den långa sittningen, frotterar sig med dödens hantlangare och låtsas som ingenting.

Kommentarer

Anonym sa…
Det som är skrämmande är att människor blir svartmålade och förföljda om de är kritiska mot det som har hänt i Europa och Sverige i fråga om den stora invandringen av främmande kulturer som håller på att ändra de demografiska sammansättningen.

Man splittrar samhället och skapar kaos genom att införa inkompatibla kulturer. Det något som man borde tala högt om.
Sverige, så som övriga västerlandet, styrs efter socialistiska eller vänsterliberala principer uttänkta av en likaledes socialistisk eller vänsterliberal intellektuell elit. Det genomsyrar skolor, universitet, media, kulturliv - allt. Mot detta har den lilla människan inget att sätta emot. Antingen går hon med i ledet så som de flesta gör, eller så gnäller man på sin lilla blogg så som vi gör.

Elitens grundprinciper är ju mångfald, mångkultur, feminism, socialistiska principer kring skola, vård och omsorg, sexuell frihet in till det absurda, behandling framför bestraffning, öppna gränser, mild bestraffning av grova brott, mm, och viktigast av allt - det är samhället (mot ett rejält skatteuttag) som ska ta hand om individen - från vaggan till graven.

Och det är det sista som kommer att knäcka systemet eftersom kostnaderna för den omsorg som alltfler kräver utan motprestationer, och de enorma offentliga sektorerna som måste till för att administrerar allt detta samt de många offentligt anställda som krävs för att hålla arbetslöshetssiffrorna nere - kostnaderna för det överskrider intäkterna. Detta kräver allt högre skatter, så höga att de får motsatt effekt, eller lån på lån. I längden håller inte det, även om man lyckas lösa den nu akuta krisen.

Förutom det har jag identifierat narkotikan som ett framtida hot mot samhället. Jag ser inget annat än att bruket av narkotika kommer att öka, att de nya vänsterliberalerna som kommer att ersätta de nuvarande i regeringar och parlament kommer att legalisera bruket av lättare narkotika och att det på sikt blir en katastrof, ihop med de andra faktorerna som pekar åt det hållet.
Maj Grandmo sa…
De värderingar som har präglat Sverige sedan 70-80 år tillbaka har främst bestått av ädla egenskaper som hederlighet, omtänksamhet och arbetsvilja.
Svenskar kanske är ett lite träigt och oartigt folk som i de senare generationerna också har haft det svårt att visa tacksamhet.

Men om man orkar lära känna oss så har vi alla kvalitéer som har gjort oss framgångsrika och världsberömda.

Men som sagt; those were the days. 40-talistgenerationen förstörde Sverige genom sitt dyrkande av osunda totalitära ideologier. Palme var den som fullgjorde en förändring av Sverige - för alltid. Och han blev med all sannolikhet mördad för den sakens skull. Vem som helst av oss skulle ha kunnat hålla i revolvern.
Anonym sa…
God Jul och tack för alla upplysande inlägg som du har skrivit. Det känns bra att det finns sakkunniga som vågar skriva.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn