En våldtäkt av många
(Först ett tips om en artikel som borde läsas av alla: Välkommen till Sverige, Eldorado för migranter, skriven av Nima Gholan Ali Pour, där han går igenom alla ekonomiska och sociala förmåner som migranter, legala som illegala, erhåller från Välfärdsstaten. Nyttig läsning för alla som tror att ett miljonflöde av utomvästliga invandrare går med vinst.)
I December 2016 våldtogs och misshandlades en 14-årig flicka av en 20-årig man på en toalett i Uddevalla, men åtalades inte förrän häromdagen för gärningen. Att det dröjt så länge berodde på att mannen hade hotat flickan att han skulle döda henne om hon gick till Polisen.

7 februari döms en 18-årig (enligt honom själv) syrier till 2 månaders fängelse + skyddstillsyn för våldtäkt på en 13-årig flicka. Plats: skolans toalett. Också här hade förövaren hotat flickan.

I Januari rapporterade TT att två härliga 17-åriga pojkar med två 15-åringar som bistod, hade våldtagit en 14-årig flicka i Köping. Domen är fortfarande på ingående.

Februari var en aktiv månad. Två "ensamkommande" 16-åriga killar våldtog en 14-åring på hemmet där de bodde. De blir faktiskt utvisade.

En 19-åring våldtog en 5-årig flicka vid åtminstone tre tillfällen under sommaren 2016 i Östergötland någonstans.

Där slutade jag googla på våldtäkter mot barn...

Dessa är bara en av de mängder av våldtäkter som har begåtts mot minderåriga under de senaste åren. Just nu fokuseras all uppmärksamhet på en annan våldtäkt, nämligen den som skedde i Lund där en 16-årig somalisk kille våldtog en 14-årig flicka med gott bistånd från ytterligare en hyvens grabb.

Själva våldtäkten har det inte talats så mycket om så om det faktum att de två grabbarna har fått gå kvar på skolan tillsammans med sitt offer. Inte så undra på. Rektorn på skolan anser att "alla tre är offer" och att man därför måste intensifiera värdegrundsarbetet! Men efter det att Skolinspektionen kritiserat skolans agerande plus intresset från media i fallet, flyttades våldtäktskräken till annan skola.

Ann Heberlein och hennes vassa penna är i högsta grad inblandad i den här historien. Hennes dotters väninna går i samma klass som en av våldtäktsmännen; Ajuub. Nyheten om våldtäkten spred sig på skolan, men har Ajuub lidit för det?

Nej, det är offret som får ta smällen. Hon är en trasig tjej som skär sig, berättar Heberlein. På skolan kallas hon för "400", vilket syftar på att tjejen skulle ta 400 spänn för ett ligg. Hon är en "hora". Naturligtvis. Hur mycket svenska klarar dessa kräk att använda? De hade spridit dessa rykten i flera månader innan de fullbordade våldtäkten rent fysiskt.

Så här skriver Heberlein:"Straffet fyller en funktion för tre aktörer – för den skyldige, förövaren, för offret och för samhället. Straffet bör vara så kännbart att förövaren kommer till insikt om allvaret i sin handling, ångrar sig och gör bättre. Straffet bör också ta ställning för offret genom att visa att det hon utsatts för är fel och klandervärt. Vidare fyller straffet en moralpedagogisk funktion för resten av samhället, eftersom straffet uttrycker samhällets normer och värderingar. Den påföljd som tilldömdes Ajuub misslyckas på samtliga punkter. Ajuub kommer undan med blotta förskräckelsen. Det kostade honom inte mer än 24 timmars samtal med en socialsekreterare och 100 timmars ungdomstjänst (vad nu det kan vara) att våldta en flicka."

Det värsta är att Ajuub med kompis har så många dubbletter. Unga killar av utomvästlig härkomst kan mycket väl vara den grupp som begår flest våldtäkter i Sverige. Men så länge myndigheterna inte vågar låta svenskarna ta del av statistiken är det upp till var och en att gissa. Vad domstolarna håller på med är att uppmuntra dessa kräk att fortsätta. De skrattar bara åt alltihop och går ut för att våldta ännu en flicka. När "samhället brister" har de just ingenting att göra på kvällarna.

Morden, våldet, våldtäkterna, upploppen. Tack till vår humanitära stormakt!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare