Europa under attack

 


Bilden ovan är tagen på Westminster Bridge, London, en stund efter dödskörningen på bron och finns att se i den respektabla liberala tidningen The Guardian. Den skynkklädda muslimska kvinnan går förbi mannen som ligger i sitt eget blod medans hon kollar sin mobil. Kanske är det något så viktigt att hon är helt uppslukad av ett budskap ur Koranen. Eller också bryr hon sig inte. Det är ju bara ett offer bland andra offer. Bilden har av vissa ansetts som "olämplig" eftersom den skulle kunna missförstås som att muslimer inte bryr sig om våld eller terror.

Som religiös minoritet har muslimer en oproportionerlig del av nyhetsrapporteringen. För det mesta är muslimer offer och stryks medhårs av darriga händer. Rädslan för islamismen är stor och hindrar typiskt nog kartläggning av fundamentalistiska grupper och radikala ungdomar i utanförskapsområden. Rädslan håller hela länder i ett tillkämpat lugn som inte lurar någon när det väl kommer i kring.

Frågan måste ställas: Hur mycket bryr sig de "moderata muslimerna" om terrordåd likt det i London och likt det i Paris? Hur kommer det sig att man inte går man ur huse och själva visar avsky mot terrorismen? Varför syns man inte i protester och manifestationer? Varför hör vi inte NÅGOT från de fredliga muslimerna?

Europa är under attack. Hela tiden. 24/7. Sverige tycks tro att bara vi hotar med Putin så glömmer alla att hotet kommer från ett helt annat håll. Putin har knappast Sverige som sitt huvudmål i tillvaron, möjligtvis skulle det vara för vårt strategiska läge. I övrigt är vi nog bara Putins efterrätt.

Hotet kommer istället inifrån oss själva. Hotet kommer från undfallenheten i vårt sätt att umgås med detta. Unga muslimska män forsar in i landet. Enligt senaste uppgift för ett år sedan går det 123 unga män på 100 unga kvinnor. 90 procent av de "ensamkommande barnen" är i själva verket unga män. Problemen i detta ser vi tydligt. Våld, sexuellt våld, våldtäkter, mordbränder etc. Och vad kallar man mordbränderna för? Jo, BUS. De virila unga männen BUSAR alltså. Med en politisk och kulturell adel som benämner avskyvärda brott för 'bus' kan det bara gå på ett sätt. Och kom ihåg; när eldslågorna slickar sig igenom era väggar och upp mot skorstenssockeln ska ni bara gå ut och vicka på pekfingrarna och säga "Aja, baja".

Terror kan se ut på många sätt. På det sätt det fortgår i Sverige gör det ingen annanstans. Det verkar som om de riktiga bomberna inte har briserat än, men det dör människor varje vecka här; i gängskjutningar och mord med diverse andra tillhyggen. Drygt 500 skolor bränns ner varje år, alltså 1,5 skola om dagen!!. Det är terror, terrorism, och ingenting annat.

"Buset" övergår ibland till jihad och jihadism. På Göteborgs stadsteater spelas just nu en riktig snyftare där Människan bakom skäggen i IS ser ut. Pjäsen heter Jihadisten kort och gott och är tidstypisk för hur Sverige handskas med ondskans förtrupper. Vi ska få reda på vilken bakgrund och vilka sociala förhållanden som jihadisten är född i och därmed drabbas av medlidande och förståelse. Undrar just om rikspolischefen Dan Eliasson kräks även över detta. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare