Snaran dras åt

I dessa inflammerade tider med mord, våldtäkter, skottlossningar, barn som tvingas prostituera sig av skrupellösa dollaronarerare - och vapenfabriker i diktaturer, är det vissa nyheter av rang som har trängts undan. Eller? Det kanske är bekvämast så.

Dubbelmoralen växer sig in som svamp i maktens boningar. Ja, förutom Fredrik och Filippa som nu har växt färdigt ihop. (Undrar: Filippa fick väl nog av den alltmer tossiga äkta mannen där nu Ägghuvudet uppvisar ett allmänt spänningstillstånd).


Detta klimattjat. Så är det ändå olja de är kåta på. "Det som göms i snö..."

Men det är också något mer. Något konspirationstänkare som bloggaren har sniffat upp i bruset.
Sveriges vapenaffärer är bara en del av samarbetet med Saudarabien. Eller samarbetet; under tyst överenskommelse kanske är en bättre beskrivning.

För det inte bara Sverige som "hjälper" saudierna. De ser gladeligen till att även begåva oss med sin form av givmildhet.
Mmmm, Trollhättan, Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Skövde o s v vad har de gemensamt? Förutom den allmänna getthofieringen och våldet i städerna som är gemensamt, så har rika saudier betalat för den växande skogen av moskéer i bl a dessa städer.

Företrädarna, imamerna i Göteborg, förnekar att saudierna försöker få ett inflytande i moskéerna. Andra säger annorlunda. Saudierna kommer med krav i anslutning till att de skänker pengarna, i moskéen på Medborgarplatsen har man framfört krav att få majoritet i styrelsen.

I Norge har man agerat annorlunda. Där har man nosen i luften och när Saudarabien, en av världens värsta diktaturer, vill exportera sina moskéer, så godkänner regeringen inte det. Norge tänker föra upp frågan till Europarådet med förhoppning om att saudiernas moskéebyggen ska granskas med förstoringsglas av politiska organ.

Saudiska oljeshejker och köpta politik er är mycket medvetna om den makt man besitter i oljan. Så när man ändå pumpar in olja i världens länder så kan man väl också exportera islam till de otrogna.

I Norge vill man inte ta del av Europas islamisering, massvåldtäkterna i Oslo av 100% utlänningar, har medfört att man börjar lyfta garden. Men Sverige öppnar sig som en nymornad blåklocka, ja i princip applåderar man ju fler kamelskötare man kan försörja.

En intressant detalj: Vapenavtalet med Saudarabien slöts 2005. Detta år startade saudierna upp sina moskébyggen i Sverige. Göran Persson var statsminister flankerad av Måna Muslim. Valbudskapet 2006 var "Alla(h) ska med!"

Någon koppling? Eller flyter bara korkarna ihop?

Kommentarer

Anonym sa…
Välkommen tillbaka. Jag har saknat dina blogginlägg.
Diskuterade med en arab på Fria Tider i somras eller nåt ditåt och fick en viss insyn i det arabiska tänket så att säga. Genom att äga fastigheter, bolag, mark, skog eller liknande så anser dom sig att äga landet bokstavligt talat. Så nu vet ni det, gott folk. Vi är inte suveräna längre utan bara en nordisk saudisk provins numera.
Anonym sa…
Sverige är ett land som helt förlorat sin moraliska kompass. Man hjälper Saudarabien med vapentillverkning. Därför ser man både Sveriges kung och drottingen fjäska på statsbesök och Mona Sahlin som beklär sig med en slöja. Kommer Fredrik Reinfelt att beklä sig i kefija när han besöker en av Sveriges moskeer som stiger upp som svampar ur marken?

jag slutar aldrig upp och förundrar mig över politiken som förs i Sverige. Man har sålt sin själ åt djävulen.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn