Belägrad stad

Uppsala är Sveriges fjärde största stad med sina drygt 200.000 invånare - de allra flesta lugna, trygga och ej förekommande i brottsregistret. Men något är ändå på tok i staden. Här sker ovanligt många våldtäkter, rån och mord. Det var i Uppsala den Facebook-sändna gruppvåltäkten ägde rum för snart 1,5 år sedan. Straffen blev som vanligt löjligt låga, den äldste av de tre dömdes till 2 år och åtta månader, OCH: Trots att åklagaren yrkade på det dömdes ingen till utvisning. 

Även en Snapchat-utsänd våldtäkt skedde i Uppsala. Två män våldtog en berusad kvinna och den ene av de två utvisas efter fängelse.

Det var också i Uppsala som fem unga afghanska män ("barn?") våldtog en minderårig pojke. Männen blev i hovrätten dömda till utvisning i tio år, vilket de inte hade blivit i tingsrätten.

Något av en våldtäktsvåg har pågått i Uppsala under våren. Våldtäkter i Gottsunda - Valsätra förstås men också i centrala stan och t o m i en lekpark. Hur det går i utredningen och sökandet efter våldtäktsmän får vi inga besked om. Alltmedan bussarna behöver säkerhetsvakter ombord på kvällarna och polisbilarna ställer sig mitt på gågatan för att ingjuta någon form av respekt.

I den pågående uppluckringen av informationen från MSM har bl a Expressen med även SVT(!) kunnat konstatera vad många av oss redan vet. Våldtäkter och då specifikt gruppvåldtäkter begås i huvudsak av invandrare i någon form, främst unga män ("barn?"). Expressen granskade 43 gruppvåldtäkter, 42 av dem hade begåtts av unga män med utländsk bakgrund ELLER födda i Sverige av utländska föräldrar (andra generationens invandrare). SVT hade undersökt varför afghanska unga män (speciellt ensamkommande) utför gruppvåldtäkter av minderåriga pojkar. Det kallas för "pojklekar", bacha basi, och utförs i brist på tillgängliga kvinnor (som ju inte får finnas i det offentliga rummet). Man ägnar sig också åt att "dansande pojkar" klädda i kvinnokläder, får underhålla en liten stund för att sedan våldtas på det mest vidriga sätt.

Uppsala har en omfattande invandring av ensamkommande afghanska "barn" och miljon efter miljon av vår kommunalskatt rullar iväg till boenden, ekonomiskt bistånd, projekt, rekreation osv. Vänsterstyret är så mån om att ha dem boende här permanent att man har skänkt Stadsmissionen 5,1 miljoner kr till deras bostadsprojekt Fadderhem Uppsala.

Mord har blivit lite av vardagsmat det också. När våldet eskalerar på det sättet det gör i Uppsala går faktiskt ingen säker. Men oftast har morden samband med annan brottslighet. Skjutvapen av alla kallibrar ser ut att spridas som konfetti över dem som utövar alla tänkbara former av brottslighet. Polisen är "förtegen", vi får inget veta. Men tala om för mig; vad gör det med ett folk som får sin trygghet förstörd av ansiktslösa mördare och våldtäktsmän vars signalement döljs för oss och där polisen tiger som muren om pågående utredningar? För att ta upp tråden från mitt förra inlägg: När ska det brista? Unga kvinnor är rädda för att gå hem i natten, unga män är också rädda, men av en annan anledning. Men det är män som har allra störst anledning att vara rädda. Det är dessa som ugör rena kanonmaten på marknaden. Mäns våld mot män toppar listan över brott mot person.

På kvällar och nätter är Uppsala city belägrad stad. Medan medeluppsaliensaren uppehåller sig på Katalin, Stationen eller Churchill Arms, drar de unga utländska männen omkring på gatorna och bröstar sig, gapar och vrålar till synes utan annan anledning än att höras. Speciellt utsatt är centralstationen där aggressiviteten blommar ut i våld. Varje plats har sin brottstyp. Påvel Snickares gränd är t ex knarkhandlarnas Mecca. Och där bloggaren själv bor är knarkhandel en del av gatubilden. Snutbilarna smyger tätare för var kväll och trapphusen har numera en belysning värdig varje super trouper.

Nedanstående video handlar inte om Uppsala utan om Malmö, den kanske mest brottsutsatte staden i Sverige. Här bevisar bara SVT hur lätt offrets lidande väger när man beskriver de sju våldtäktsmännen som just offer. Dessa var vid tillfället mellan 12-16 år gamla och jollrades säkert med i detta flathetens högborg vi har lärt oss kalla Sverige. #vistårinteut, var ÄR ni?
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare