Muslimska kvinnors rätt till sina kropparVi som har varit med ett tag har fått det serverat högvis och milsvis: "Rätten till min kropp". I singular. Ursprungligen kommer det från kvinnorna (och männen) som drev fram den fria aborträtten 1974-06-12 (Riksdagens egen lagtext). Inget ont om den, men problemet är att den har kommit att bli ett alternativt preventivmedel; ett dagen-efter-piller. Under 2015 slutade var fjärde graviditet i abort, eller 38.000. (Stridsropet "Rätten till min kropp" ger en något fadd eftersmak då man tänker på att det faktiskt är fråga om två liv, två kroppar. Det etiska dilemmat är idag väldigt sällsynt att påpeka och PK-maffian skulle förmodligen kölhala någon som försökte.)

I "Rätten till min kropp" kan man lägga in ett flertal andra dimensioner. Rätten att gå hem i natten utan att bli misshandlad, våldtagen eller t o m mördad. Tova Moberg, 19 år, kom aldrig hem igen efter en fest hon aldrig kom fram till. Igår hittades hon död i en sjö vid Njutånger, Hudiksvall. Hon hade bragts om livet. Hon hade inte någon rätt, vare sig till sin kropp eller sitt liv. Tyvärr finns det många som Tova, både i det förflutna och i framtiden.

Nu har även de muslimska kvinnornas stridsrop börjat skalla. Rebecca Weidmo Uvell berättar mycket utförligt på sin blogg om hur islam flyttar fram sina positioner , här i samband med "SAS-fallet", vilket även bloggaren har skrivit om.

Det är alltså frågan om slöjans och andra muslimska symbolers vara eller icke vara på jobb ute i offentligheten, specifikt då detta sker i uniform. Inga religiösa eller politiska markörer får förekomma, det borde vara klart som korvspad. Nu pekar Uvell på att nyheten om Aye Alhassanis intervju för SAS inte i första hand gjordes i jobbsyfte utan bara ett led i en kampanj för att starta snöbollen mot en acceptans för slöjan och alla andra markörer för islam som en del av Sverige.

Uvell visar på punkt efter punkt hur intervjun bara var en dimridå för en kampanj som på Facebook har givits namnet "Rätten till våra kroppar", muslimska kvinnors kroppar. När Alhassanis intervju ägde rum hade kampanjen pågått i en hel vecka! Hon hade inte haft en tanke på att jobba på SAS, hon hade flera ess i sin heltäckande klädsel och de essen ska leda till nya lagar som ska spela islam i händerna. Även gruppen "Bojkotta flygbolaget SAS" har samma agenda. Båda grupperna är slutna och det fordras ett godkännande för att komma med.

Det är djupt olustigt att se hur islamiseringen fortgår och fullkomligen medvetet tvingar sig på oss. Bloggaren är ingen hysteriker som har sett islam som ett reellt hot mot vår egen kultur eftersom denna är primitiv och världsfrånvänd och inte har någon chans i det sekulära Sverige. Men vartefter segregerade enklaver har växt fram och bildat parallellsamhällen, brottsligheten och våldet bara ökar och klyftan mellan det tillåtna och det oacceptabla faktiskt minskar, har påfrestningarna inneburit stora ekonomiska och sociala sår på samhällskroppen som förmodligen aldrig läker. Och vad Alhassanis och hennes nyttiga idioter gör är att snabba upp förloppet medvetet för att splittra, krossa och söndra vår kultur.

i "Rätten till våra kroppar" ligger denna orm som vi har närt vid vår barm, förment maskerad i feministisk förpackning. Förmodligen kommer också alla statsfeminister ansluta sig till uppropet. Dessa är också lika världsfrånvända med sina våta drömmar om börsstyrelser och evigt maktinnehav, men lånar sig gärna till att agera förtrupper till muslimska kvinnors rätt att vara underställda mannen (!?).

Facebookgrupperna bär båda samma logga: En vit arm med pärlarmband som sliter av sjalen på en förskräckt muslimsk kvinna. Under det hela SAS i stora bokstäver. Bara en sådan sak motiverar ett nytt Hijabupprop.

I "Rätten till våra kroppar" ser vi ett nytt grepp att ta sig an de ovilliga svenskar som inte vill acceptera muslimska särlagsstiftningar rakt av. Nu är inte muslimska kvinnor offer längre. De är starka kvinnor som slåss för sin sak att dölja sina kroppar för männen. Att det sedan betyder ett avståndstagande till integration bekymrar dem inte. Det är hela vitsen. Islamiseringen SKA fortgå och allt snabbare ska det gå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare