Sverige: Januari 2017Bara en liten notis i GP: Kvinna låg död sju månader i sin bostad. Några vakna fastighetsskötare anade till slut att allt inte stod rätt till.

I Sollefteå bommar BB igen och blivande föräldrar får gå i en ABF-kurs för att lära sig hur man själv ska klara en förlossning. I bilen. Tidigare har såväl akutortopedi som akutkirurgi lagts ner. Patienter och barnaföderskor får i stället finna sig i att åka till Örnsköldsvik och Sundsvall. Eller föda i bilen.

Vårdplatserna i Sverige är så få att de ligger i den absoluta botten internationellt sett. Akutpatienter ligger och dör i väntan på en vårdplats som i många fall består av att ligga tryckta mot en korridorsvägg.

Asylanstormningen lär ha minskat, men invandringen har det inte. S k "miggor" berättar för Merit Wager att Sverige fortfarande inte har stramat åt anhöriginvandringen eller kraven på försörjning för dessa.

Och för första gången: En gängvåldtäkt filmas och streamas direkt ut på Facebook för alla hågade.

Vad har dessa tre händelser gemensamt?

Det är ett land i total upplösning MEN där de styrande politikerna får allt mer makt. De kammar in mer och fler skattekronor från oss och beslutar sedan att försämra alla verksamheter som dessa pengar var ämnade att användas till. Hur är det möjligt?

Byråkrati, myndigheter till förbannelse, administration av hela denna groteska organism som utgör den offentliga sektorn, kostar en enorm massa pengar. Näst efter "socialt skydd" (pensioner och bidrag i alla dess former) hamnar byråkrati, förvaltning och myndigheter.

Ju fler vi blir desto större blir denna sektor. Just nu passerade Sveriges befolkning 10-miljonerstrecket. Ökningen beror till 75 procent på invandringen! Vi förväntas vara glada över denna befolkningstillväxt. Varför? Särskilt som de "nyanlända" till 70 procent är vuxna, unga män. År 2015 var antalet män 115.000 men endast 48.000 kvinnor. Män som smiter sitt ansvar att försvara sina egna länder

Vuxna män som låtsas vara barn har strömmat in i landet under de senaste åren. Vuxna män som begår de vidrigaste brotten; gängvåldtäkter, mord, rån och så all misshandel; gärna tillsammans. Vuxna män utövar ett enormt tryck på de redan hårt belastade välfärdssektorerna. Vuxna män har rätt till sjukvård, tandvård, medicin och glasögon helt gratis eftersom de räknas som barn. Vuxna män befolkar skolornas högstadium och gymnasier. Vuxna män begår övergrepp mot barn på badhusen. Vuxna män slipper långa straff, eller inga straff alls. Det gäller speciellt våldtäkterna. Varför? Jo de räknas ju som barn!

Samtidigt döms pedofiler till långa fängelsestraff och det sammanlagda samhällets fördömanden. Men de "ensamkommande" upprepar gång på gång sina övergrepp på minderåriga utan att någon benämner dem som pedofiler

(Just nu på TV: Opinion Live om svensk media och den "folkbildning" man sysslar med. De etablerade uttrycker sig faktiskt så!).

Medan Sverige fortsätter att leva i sitt rus som "humanitär stormakt" fortsätter avvecklingen av vårt eget land. ABF-kurserna i barnafödande i bilen har blivit en världsnyhet. "Världens bästa land" är på dekis. Och det rejält.

De långt framskridande planerna på sex storregioner som ska ersätta såväl landsting som län, är ytterligare en del i nedmonteringen av Välfärdsstaten. Varför ska inte alla hänvisas till sjukhus 20 mil bort? Vi behöver nog alla en ABF-kurs. I överlevnad.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare