Odjurens förlovade landDen 24 oktober. En intet anande pojke råkar bara av den slump som inte borde ha inträffat, möta fem, 5, tonårskillar som får en impuls att leka lite med den lilla pojken.

De släpar in honom bland buskar och träd så de kan vara i fred och sätter en huva över pojkens huvud. Där våldför sig alla fem på barnet genom analsex. Alla fem. Det måste ha gjort outhärdligt ont. Grovt, hänsynslöst och bestialiskt. De misshandlar honom och hotar honom med kniv och spottar ur sig ytterligare hot om att pojken bara skulle knysta om övergreppen skulle de döda honom. De filmar sig själva för att riktigt njuta av övergreppet som har förstört en människa inifrån och ut.

Barnet som är strax under 15 år, är helt maktlöst. Kan inte skrika och påkalla uppmärksamhet, kan inte röra sig, kan inte säga ett ord. Han kommer säkerligen vara svårt psykiskt skadad för resten av sitt liv. Han kommer att fråga sig om det berodde på honom själv och han kommer att ha skuld- och skamkänslor ända in i märgen. Ingenting kommer att utplåna denna mardröm ur hans minne. Han är dömd. På livstid.

Det är emellertid inte gärningsmännen. Dessa monster, dessa odjur, denna skam för mänskligheten, kommer att bli terapeutade i ett år inom den slutna ungdomsvården.

De säger sig vara 16-17 år. Ingen kontroll kan göras eftersom de små änglarna inte har några ID-handlingar; bara ett temporärt utfärdat av Migrationsverket.

Gossarna visar sig vara s k "ensamkommande flyktingbarn" från Afghanistan - eller Afghanfyfan - och är väldigt mån om att vara just barn eftersom man vet att som barn blir det straffrabatt och hemlagad mat på lyxboende, dignande av rekreation. I gymmet kan de bygga muskler för att kanske upprepa våldet med lite mer kraft så att det utmynnar i mer "respekt".

Ett år och tre månader blir strafftiden. För "16-åringen" sattes ett år och en månad. Åklagaren hade yrkat på utvisning, men:


"Tingsrätten finner dock att samtliga tilltalade mot bakgrund av deras ålder samt säkerhetsläget i Afghanistan skulle drabbas mycket hårt av utvisning. Yrkandet om utvisning avslås för samtliga tilltalade".

"De skulle drabbas mycket hårt av utvisning".

Vad anser man då om barnets fruktansvärda upplevelse? Den grova våldtäkten pågick en timme och måste ha trasat sönder honom inuti. Har inte han "drabbats hårt"?

Internationellt har detta rättsfall uppmärksammats, bl a i engelska Daily Mail.

Brott av den här typen är idag vardagsmat. Vem minns inte gruppvåldtäkten på en rullstolsbunden kvinna på Gotland i höstas?

Eller för några år sedan när åtta, 8, asylsökare våldtog en yngre kvinna på deras eget boende. Timme efter timme tryckte de henne mot väggen och genomförde fullständiga våldtäkter. Kvinnan blev svårt traumatiserad och behöver hjälp för resten av livet.

Eller 15-åringen som våldtogs av tre "kompisar" på asylboendet.

Listan går faktiskt att göra hur lång som helst. Gruppvåldtäkter är inte något svenskt beteende utan de utförs av den ständigt växande skaran av utländska män som kommer och söker asyl i Sverige. De är så säkra på att komma in genom sina fejkade stories att de inte har något att förlora.

På detta sätt är invandringen till Sverige en veritabel katastrof. Vi har inget "kompetensregn" som vattnar våra åkrar. Vi har odjur som ser sin chans att komma till ett land som totalt har förlorat greppet om att skydda sin egen befolkning.

Kommentarer

Martin sa…
Om utlänningar våldtas av utlänningar så rör det inte mig.
Hon som våldtogs på asylboendet hade en lång historia av att fratarnisera med blattar. Hon fick vad hon bad om.
Hon tjejen på Gotland, tja, jag kan känna sympati för att en kvinna som sitter i rullstol behöver manlig uppmärksamhet. Men fakta i fallet talar för att hon nog visste vad som gällde.

Lyssna. Vi kan inte skydda våra kvinnor om de insisterar att bete sig som horor. När de väljer att festa på asylboenden eller när de väljer att lifta med utlänningar och be att få gå på toaletten hos utlänningar. Vafan kan vi göra åt det? Som man bäddar får man ligga. Slamporna bad om det.
Anonym sa…
Jag håller med man skall välja sitt umgänge med om sorg. När en utlänning våldtar en annan utlänning berör det heller inte mig känslomässigt men väl ekonomiskt för jag som alla andra ärliga Svenskar är med och betalar för alla kringkostnader som Polis, Åklagare, Advokat Domstolspersonal, sjukvård och rehab behandling bla. Det handlar om många tusenlappar som kunde används till bättre saker.
Martin sa…
Att söka undvika skatt är en patriotisk plikt i dagens läge. Det är inte "ärligt" att bidra till det här systemet, det är rena rama förräderiet.
Systemet i sverige sjunger på sista versen. Det kommer krascha, oavsett vad någon gör. Det finns inga vägar framåt från det utgångsläge som råder nu. Ju förr desto bättre för alla tror jag. Utlänningarna har fler kontakter till sina hemländer och kan fly tillbaka dit. Vi svenskar är fler ju tidigare systemet går sönder helt. Du kommer aldrig kunna omvända det här etablissemanget, förstörelsetåget har för mycket momentum och rälsen är alldeles rutten. Så gör ditt bästa för att behålla pengarna dina.
Maj Grandmo sa…
Ett brott som det här är lika vidrigt oavsett vilka som utför dem och den drabbade.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare