Medias bild av Trump är oärlig
Så ser han ut. Medias hatobjekt nr 1. Kanske någon tänker att: "Men så ser han väl inte ut!" Antagligen ser President Trump ut så eftersom det är en bild på President Trump (i något yngre förpackning).

Medias bilder av Trump är synnerligen förfulande. Så här t ex:
Eller kanske så här:

Just nu är svensk media så upptagna med flyktingstoppet och inreseförbudet för sju länder från MENA att man har fått svårt att säga allt de vill på samma gång. För det så svensk media fungerar idag: Man rapporterar inte; man sitter och framför egna åsikter och synpunkter. På detta sätt sviker de allt vad opartisk och objektiv bevakning heter. Det är djupt beklagligt att svensk media har sjunkit så lågt.

Vad media inte rapporterar är att flyktingstoppet bara ska gälla i 30 dagar, eventuellt något längre. Det är ungefär vad vi i Sverige skulle behöva. Detta har framförts tidigare från Moderaterna och SD när det blev uppenbart att kommuner svämmar över av människor som man inget vet något om och det till mångmiljardbelopp.
:
Så här skriver Dick Erixon om kriget mellan media och folket:


"Medierna ska inte vara aktörer, domare, aktivister eller debattörer i politiken, de ska inte ens vara recensenter av politiker. Media ska rapportera - och överlåta åt mediekonsumenterna att fatta sina egna beslut.

Agendajournalistik som blivit kampanjjournalistik är ett växande hot mot demokratin. De håller på att inta rollen som Pravda hade under sovjetkommunismen. Tidningen Pravda (”sanning” på ryska) förmedlade vad ryssarna skulle tycka."

Svensk media är i ord och mening ett propagandaorgan som enbart framför det de själva finner lämpligt att rapportera. Det är djupt oärligt, folkföraktande och odemokratiskt.

Vi utsätts för fostran och pekpinnar om vi tänker själva. Högutbildade kan upptäcka det och ställa sig över denna farsot, medan "småfolket" har en trängre referensram. De senare är tyvärr en väldigt stor grupp här i vårt land. Man förlitar sig på Rapport och TV4:as agendajournalistik utan att blinka en enda gång.

Det mesta av det som kablas ut just nu är de protester och demonstrationer som har uppstått efter Trumps inreseförbud. Men bilder visar på upplopp och förstörelse och maskerade våldsverkare. D v s det man brukar beteckna som 'mobb'.Men visst förekommer det många fredliga demonstrationer också. Trots allt är President Trump en gigantisk nagel i ögat på den maktelit, inklusive media, som är vana vid att folket lyder och röstar mindre av övertygelse än av det faktum att alternativ oftast saknas.

Kommentarer

Sådan är vänstermedia runt hela klotet!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare