Det nya mordvapnet
Det är inte så här man firar ett svenskt nyår. Här används nyårsraketerna för ett enda syfte: Att förstöra. Men också att skjuta på människor, polis, brandkår, ambulans och andra samhällsbärande insatser. Det skjuts raketer in i vanliga människors hem; helt medvetet och kallt. Raketer i brevinkast, raketer i kyrkor, raketer som orsakar bränder i vanliga hyreshus, raketer in på parkeringar och bilar med bränder som följd.

I videon ovan ser vi hur stora polisbussar patrullerar torget. Sådana finns inte här uppe. Tydligen är Malmöpolisen vana vid att göra massingripanden. Staden är en varböld.

Fast många städer är idag rena krigszonerna. Det mesta håller på att krackelera och fragmenteras. När ordningsmakten väl har förlorat sitt våldsmonopol finns ingenting som kan skydda oss. I sådana fall måste det militära gripa in och då kommer vi inte längre att bo i ett fritt land.

Förutom det uttalade våldet i Sverige har även gamla institutioner en attraktionskraft på mindre trevliga element.

Heliga Trefaldighetskyrkan i Kristianstad får återkommande besök av skitnödiga, kåta och högljudda män i medelåldern som anländer med tåget sannolikt från Malmö. De bokstavligen skiter i kyrkan, onanerar, skriker och väsnas på bröllop, dop och begravningar m fl trevliga aktiviteter. Kyrkan har nu vakter i kyrkorummet och utanför. Det verkar som biblioteksbesökarna nu har hittat ett nytt forum. Landets bibliotek har ju länge brottats med liknande individer.

Varför händer detta? Varför är vår förmåga så dålig på att skydda såväl samhälle som allmänhet?

De människor som har sökt sig till Sverige eller helt enkelt har hamnat i fel kretsar, har ingen som helst respekt för korvgrillande poliser och världens kanske mest tandlösa lagar och rättssystem.

Exemplen är hur många som helst men detta är en av de skandalösa domarna:

Vid en trafikolycka på E6:an vid Munkedal, körde en 70-årig man ihjäl en brandman som var på platsen för att rensa upp och hindra en eventuell brand. 70-åringen körde som en idiot i hög hastighet utan att bromsa. Men... han påstod att han hade bromsat och att ingenting hänt. En undersökning visade emellertid att det inte var något fel på bromsarna. Efter detta skrotades bilen!!

Vad är det med dem? Hopplösa byråkrater vänder bara papper och skriver på det ena efter det andra utan att titta.

Gubben blev i alla fall dömd. "Vårdslöshet i trafik och vållande till annans död". För vilket resulterade i villkorlig dom och 80 dagsböter: 11.200 kr. Prislappen på ett svenskt människoliv. En brandman i tjänst dessutom vilket åtminstone borde resultera i en månad på välfärdskliniken. Men det är klart: "Allas lika värde". Ingen någonting värd.

De demokratiska spelreglerna är satta ur spel i Sverige. Och vi har inget att sätta emot. Maktelit eller civilsamhälle... Alla har de glömt hur man kämpar både mot osynliga och uppenbara fiender.


Kommentarer

jan zingmark sa…
När dessa raketforskare får tag i maskingevär så förstår vi alla utom politikerna att det är game over.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare