Man kackar inte i eget boBloggaren har skrivit det i flera inlägg. Jag har försökt svara på frågan varför Sverige är hela världens asylland. Varför vi medvetet släpper in hundratusentals människor som vi inte vet var de kommer ifrån och allra minst deras identitet. Finns det någon plan? Har detta någon dold typ av logik som vi inte får veta. För ingen tror väl på allvar att vi utsätter vårt land för detta bara för att vara snälla? Eller?

Helena Edlund är prästen som har fått känna på hatet från den socialistiska Svenska Kyrkan. Hon har jagats, baktalats och tvingats bort från sina församlingar p g a en personlig vendetta från en annan präst som man i Jesu namn borde avkraga: Helle Klein.

Nu är Helena Edlund skarpsynt skribent på Det Goda Samhället; en intelligent blogg med massor av godis att plocka till sig.

I sin artikel Är Sverige Europas Pakistan? berättar hon om sin tid i Afghanistan där talibanerna gick till attack mot alla otrogna. Insurgenter = talibaner.


"Under två veckor försökte de spränga oss i luften, för att sedan bege sig över gränsen till Pakistan för två veckors rest and recreation. I den del av västra Pakistan som gränsade till Afghanistan och som kallades TPA, tribal provincial area, kunde insurgenterna vila upp sig och få sjukvård. De rörde sig mer eller mindre fritt över gränsen och alla visste spelets regler."


Terrorister blir inte lamm bara för att de kallar sig för flyktingar och flyttar till Europa. Beviset för detta är de terrordåd som redan skett, där Frankrike är värst drabbat. De är inte heller outbildade och aningslösa som man gärna vill framställa det här i Sverige. Annars skulle deras mördande inte blivit så precisa och målmedvetna.

Europa gör nu allt för att sätta stopp för en fortsatt okontrollerad invandring. I Sverige dammar vi på, trots all information om motsatsen. Svensk media framhåller politiker som Marine le Pen, president Orban och Geert Wilder som det stora hotet och i sig bär kornet till all världens ondska. Islamister är offer för denna ondska. Muslimer är de maktlösa och förtryckta, utkastade från samhället och utestängda från arbetsmarknaden. Därför radikaliseras de och börjar hata det samhälle som föder dem. Betvivlar vi vanliga medborgare detta samband så kastas vi åt vargarna.

Det svenska samhället är bokstavligen uppbyggt efter sådan offermentalitet. Här har byggts upp ett komplex utan all motsvarighet, enbart för att hålla vissa grupper under armarna. Visst, det låter cyniskt. Skulle samhället inte hjälpa handikappade och sjuka? Men det är inte dem jag menar. Utan det är alla som inte kan tänka sig att ta ett vanligt jobb, alla dem som inte tar ansvar för sitt eget liv utan bara lyfter bidrag, och så då välfärdsturisterna.

Välfärdsturisterna består till största delen av människor från Mellanöstern och Norra Afrika (MENA). Det är uppemot 80-90 procent som inte visar någon form av identitetshandlingar utan kan i princip vara vem som helst: Avdankade dokusåparkändisar, arvlösa prinsar, avsatta politiker. Och så då grova brottslingar och terrorister. Och de kommer med de perfekta förutsättningarna för att ta del av komplexets alla erbjudanden. Är de så att Sverige "köper" sig fritt i från hotet från terrorismen?

Helena Edlund igen:


"Sverige har varit ”neutralt” genom att lägga sig platt och när terrordåden nu inträffar i Europa, så är Sverige av någon märklig anledning relativt förskonat. Detta trots att nationen tagit emot flest asylsökande i Europa räknat per capita och att ett betydande antal IS-sympatisörer finns i Sverige, varav många hundra har återvänt efter att ha deltagit i det pågående folkmordet i Mellanöstern."

När det humanitära samvetet inte vet sina gränser så erbjuder vi de återvändande förtur till vård (psykoterapi), bostad, skola och jobb. Och detta samtidigt som våra unga, inhemska medborgare väntar år efter år i ändlösa köer för att få tag på ett eget boende, i princip var som helst och hur som helst.

Det finns otvetydigt flera hundar begravda. Vår omsorg om dessa mördare är en garanti, en försäkring. Vi blir "snälla" för att inte lejonet ska anfalla. Islam betyder underkastelse och i Sverige är man expert på att underkasta sig.

Försäkringen innebär att vi betalar för att slippa bli utsatt för jihad, mördande i Allahs namn. Varken islamister eller andra biter av handen som föder dem. Man kackar inte i sitt eget bo.

Försäkringspremien är dock hög. Det räcker inte med några miljoner eller några miljarder. Det handlar om hundratatals miljarder kronor. Och det är du och jag som betalar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare