Fredrik Reinfeldt sågas - av sina egnaHan kommer att gå till svensk politisk historia som den största samhällsförstöraren genom tiderna, Mannen var såväl paranoid som offer för den egna besattheten. Han borde ha befunnit sig på institution istället för på Rosenbad. Det här står klart för de flesta inom det politiska etablissemanget idag. Förmodligen gjorde de det redan då. Men ingen vågade öppna munnen och gå i konflikt med den store ledaren.

Han styrde M med järnhand. Efteråt har dissidenter inom riksdagsgruppen berättat om diktaturfasoner och känsloutbrott från Reinfeldts sida. Innan omröstningen i Riksdagen om FRA:s vara eller icke-vara, höll Reinfeldt ett möte med moderaternas riksdagsgrupp. Det fanns en som inte tänkte rösta för förslaget, Karl Sigfrid. Han bemöttes av en rasande Reinfeldt som menade;

”Vad tror ni att ni är? Ett remissorgan? Som får tycka vad ni vill? Ni är här för att genomföra regeringens politik och inget annat".

En rad aktiva moderater har valt att byta parti, inte minst till SD. Nya moderatledaren, Anna Kindberg Batra (AKB), förespråkar en ny, hårdare flyktingpolitik. Eller hårdare; en flyktingpolitik som ligger i nivå med resten av Europa.

Men nu går Reinfeldts närmaste man, Anders Borg, in och i princip dömer ut Reinfeldts flyktinghysteri. Borg kallar bl a MP som extremt och att samarbetet med dem i flyktingfrågan var ett stort misstag.Varför Borg som var finansminister, inte redan då, 2011, kunde hålla Reinfeldt i schack, kan man undra tills helvetet fryser till is. Förmodligen var det Reinfeldts diktatoriska hållning som omöjliggjorde all form av samtal. Med tiden blev mannen en despot.

Reinfeldts "Öppna era hjärtan"- tal gav honom sparken från statsministerposten. Han valde omedelbart att avgå, vilket säkerligen berodde på att han hade gjort sig omöjlig såväl i sin regering som i Riksdagen.

Oavsett vilket, Reinfeldts vansinne förstörde det svenska samhället in i minsta cell. Kommuner och Landsting är nu pålastade upp över öronen och får lägga sina redan beslutade projekt åt sidan och skära ner på alla andra områden för att tillgodose att alla dem som nu har fått uppehållstillstånd får bidrag och ha gräddfiler in i vården och bostadsmarknaden. Köerna både till vård och bostäder har blivit dramatiskt längre sedan "flyktingkrisen" under hösten 2015. Faktum är att inget annat europeiskt land har så långa vårdköer som Sverige. Åk till Albanien; där är köerna kortare och du kanske kan få en knäoperation för en minimal summa inom tre månader.

Vårdgarantin medger en väntetid på tre månader innan du absolut kommer att få vård. Denna garanti är ingenting värd. Det är ett svek mot alla cancerpatienter som hinner bli allt sjukare innan operation och alla andra patientgrupper som får vänta i åratal. Eller åtgärd vilken som helst. T o m en röntgen kan ha en väntetid på just tre månader. Sedan får du fortsätta att vänta på ett läkarsamtal och åtgärdsplan.

Men bilarna rullar på gatorna, människor ringlar iväg varje dag till sina dåligt betalda jobb och mitt på dagen är stadskärnan överfull med unga, invandrade män, somaliska tält och shoppande mambos. De är Sveriges framtid.

Reinfeldt hatade SD. När dessa tog plats i Riksdagen 2010 tog han till vilka medel som helst för att trycka till och trycka tillbaka partiet. Helt vild krävde han, tillsammans med MP, undantag i Sveriges Rikes lag. Det resulterade i att polisen skulle jaga s k papperslösa medan institutioner, skolor, sjukvården, socialen osv, skulle skydda desamma eftersom de hade rätt att befinna sig i Sverige fast de egentligen var utvisade! Sverige förvandlades till en bananrepublik. Reinfeldts vendetta mot SD har givit ordet ett ansikte. T o m det ansiktet har Reinfeldt förlorat. Lägre än så kan man inte sjunka.Kommentarer

Martin sa…
En troligare förklaring är att han bara gjorde som han blev tillsagd av uppdragsgivarna. Globalisterna bakom bland annat Bank of America.

Hans hållning är inte på något sätt speciell, hela media har arbetat målmedvetet för att genomdriva Reinfeldts politik under decennier.
Nroblex sa…
Jag antar att du sett klippet som "Granskning Sverige" har på youtube om Reinfeldt och hans egentliga agenda. Att krossa den svenska välfärdsstaten.
Maj Grandmo sa…
Reinfeldts gamla bok från 1993, Det Sovande Folket, är en enda uppgörelse med välfärdssamhället. Jag har läst den och förvånats över aggressiviteten och den lätt schizofrena hållningen mot Sverige.

Reinfeldt är ju för en gränslös värld. Men det är vad de andra partierna också säger sig vara. Tanken om en global världsordning är gammal och har dels sina rötter bland världens mäktigaste män men numera också i den radikala miljörörelsen i vilken MP tillhör. FN:S klimatpanel agerar som propagandaorgan för att försöka få världens ledare att förmås skapa denna globala världsordning med regering och allt.

Många hävdar att detta är en konspirationsteori. Jag själv är tudelad. Tror mer på att det är renodlad socialism bakom: Att världens rikaste ska skänka av sitt överflöd till resten av världen, d v s ren fördelningspolitik. Att det skulle handla om klimatet är däremot bara en fasad som möjligen svensk fulmedia tror på.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare