"O Gud, hur ska vi hantera detta?"Det verkar som om timmen noll nu har kommit till IS och Mosul. Irakiska armén, väl understödd av amerikanska och mindre turkiska styrkor, står nu i tiotusentals och väntar på att storma IS stora, primära och sista fäste Mosul; den näst största staden i Irak. Om IS krossas i Mosul kommer organisationen att spridas för vinden. Hoppas man.

President Erdogan i Turkiet är däremot rädd för att IS ska välja landet till sitt nya fäste, han kanske har rätt i sina farhågor. Sant däremot är att miljonstaden Mosul kommer att tömmas på folk när nu den definitiva uppgörelsen startar upp. I Irak och bland amerikanerna gissar man att striderna pågår till jul, eventuellt längre. Det blir ett mycket blodigt krig utan motsvarighet. Människor kommer att strömma in till grannen Syrien vilket inte är så mycket bättre. För vad händer sedan i Syrien? Mardrömsscenariot kan anas i horisonten och det berör även oss i det lilla landet med det stora öppna hjärtat.

(Förstorat hjärta
kan man få ifall hjärtat arbetar hårdare och det finns ofta bakomliggande orsaker som att patienten har förträngningar på hjärtklaffen till stora kroppspulsådern, trånga kranskärl eller högt blodtryck – där hjärtat svarar på det ökade arbetet. Förstorat hjärta kan drabba även unga personer.)

Bloggaren tycker det är en bra beskrivning på den vettlösa invandringspolitik som Sverige och har hållit i decennier nu. "Förträngning".

Feghet och flathet präglar svenska politiker och myndigheter. Som jag har skrivit många ggr: Miljoninvandringen av utmärkande våldspräglade och patriarkala människor (män främst) från tredje världen kan inte samexistera tillsammans med ett sekulärt, vetenskapligt och vässat teknologiskt högtstående samhälle.

För att utmärka det milt: Vi har inget specifikt behov, jobb eller mål med alla dessa människor utan de blir beroende av bidrag på livstid. Varför släpper vi in dessa i hundratusentals?

Man säger att det är av solidaritet. Det tror inte jag. Jag tror som alltid att beslutsfattarna är rädda för att en eskalerande våldsspiral kan skapas. En våldsspiral som får brinnande bilar att likna Alfapet.

Våldsspiraler som startas av krigsskadade personer är extremt farliga beroende på att denna grupp aldrig har lärt sig att lösa problem annat än genom våld. Eller också hämnas genom våld. Och hämnd är centralt för en stolt muslimsk man även om man inte kallar det så. Hedersvåld är en bättre beskrivning.

Hämnd är människans mest primitiva behov. Och det vet vi. Det vet beslutsfattarna också. De som jobbar på Migrationsverket utsätts av hot dagligen, bostadsföretag får bomber inslängda genom glasdörrarna om man har kommit på kant med en hyresinnehavare, akutmottagningar är numera rena krigszonerna, det vet man

Om nu hämnden drabbar dessa så vad kan vi då förvänta oss om hundratals (?) s k IS-krigare om de avvisas redan vid gränsen? Eller om de omedelbart ställs inför rätta och får ett mycket långt fängelsestraff? Och om man efter straffperioden blir utvisade ur landet för gott?

Jo, hämnd. Det är den som får hela makteliten att hacka tänder. Eller rättare sagt: Rädslan om sitt eget skinn är större än folkets väl och ve. Man offrar hellre dessa på solidaritetens altare än nekar en IS-krigare att återvända.

Utan källhänvisning (Säpo?) beräknas 140 IS-krigare återvänt till Sverige och befinner sig här!Stolpskottet, samordnare mot våldsbejakande extremism i Lund, Anna Sjöström, blev extra svag i knäna när hon fick beskedet om de 140 terroristerna som nu kommer hem och plåstras om. "O Gud, hur ska vi hantera detta?"

Så nu har Gud utsett Lund till som nästa kommun att belöna och klappa om sina mördartelningar. Precis som i Malmö, Örebro och Borlänge; de städer som antagligen inhyser flest invandrare efter folkmängd.

Förtur till jobb och bostad, gratis psykoterapi, gratis sjukvård, och - gratis körkort samt skuldsanering. Förmåner som en vanlig svensk inte någonsin kan drömma om att få; eller ens efterfråga.

De som av olika anledningar har blivit kidnappade och inlåsta i en sekt (t ex scientologkyrkan) får inte automatisk avprogrammering av "samhället". Istället blir det familjemedlemmar och vänner, vänners vänner och en och annan läkare, psykolog som tar tag i en ofta omöjlig uppgift. Att bli bjuden på en arsenal av förmåner har aldrig förekommit eller ens föreslagits som man känner till. Forumet ger en bra beskrivning av dilemmat. Vilken maktelit har brytt sig om detta? Avhopparna från sekter ska inte ropa efter några pengar. Då blir man grymt besviken.

På bloggen Ledarsidorna.se kan vi läsa om hur IS-krigare "klär ut sig" till flyktingar för att åka vidare, förmodligen till Sverige. Behövs det? Sverige välkomnar ju dem ändå? Ingen ska behöva utsättas för rasism och fördömanden när man återkommer. Alla är vi ju människor och som människa är man inte perfekt. Ibland känner kanske en människa en frustration som driver henne till att hugga huvudet av någon och sedan sparka fotboll med huvudet. Men allting är en produkt av ensamhet, rasism, utanförskap och ett driv att söka gemenskap med likasinnade.

1 april i år drevs lagen igenom att den som åker ner på terrorreser till Syrien och andra länder, ska straffas upp till 2 år (!) i fängelse. Men istället driver alltså kommunerna på att stödja de stackars pojkarna som inte förstod bättre. De ångrade ju sig när man såg huvuden rulla, tjejer som blev gruppvåldtagna, folk som brändes levande och nu är man traumatiserad och vill terapeutas.

EU har däremot betydligt mer detaljerade lagar där alla fasansfulla brott mot mänskligheten renderar 18 år till livstid. Att resa i terrorsyfte räcker inte för att sådana som Anna Sjöström ska förstå. Hon klarar inte av en sådan slutledningsförmåga. Att resa och bli häpp "avskräckt", räcker inte. De som reser gör det inte tillsammans med Röda Korset eller Läkare utan gränser. De gör det för att lära sig att döda människor Anna Sjöström.

Många andra kommuner kommer säkert att ansluta sig till icke-våldstermonologin och börjar predika medmänsklighet och solidaritet med de utsatta pojkarna som lurades ner i helvetet. Sedan är det bara att öppna skattekistan som egentligen borde användas till svensk sjukvård, höjda pensioner, förbättrad service till handikappade och äldre och skippa det kommunala utjämningssystemet som utnyttjas på ett sätt som är skandalöst. Varje kommun borde själv stå för fiolerna utan att bli hållen under armarna av dem som anses ha bättre ekonomi. D v s till en viss gräns. Sedan är alla förlorare.

Anna Sjöström och hennes gelikar drar in pengar från andra som har en bättre ekonomi. Låt Lund stå sitt kast. Lämpa inte över en krona till detta projekt. Det tror jag även Anna Sjöström fattar.

Frågan är: Vad händer härnäst? Alla andra Anna Ekströms snälla och utnyttjade pojkar vill också ha en fristad i den humanitära stormakten. Öppna era hjärtan! Sverige är stort. Men trots Anna Sjöströms ömma hjärta finns det ingen som kan garantera hennes säkerhet. Bara klirr i kassan från de fungerande och ännu fria zonerna.


Kommentarer

Edward Ulfertz sa…
Eftersom SD enligt Löfven är ett nazistiskt parti borde ju även en SD-medlem som lämnar partiet få förtur till jobb och bostad, gratis psykoterapi, gratis sjukvård, och gratis körkort samt skuldsanering.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare