Fi fan för antirasistisk demonstration efter våldtäkten


Den fruktansvärt barbariska gruppvåldtäkten på en rullstolsbunden kvinna på Gotland, har givit gensvar på alla nivåer, förutom i gammelmedia. Våldtäkten var synnerligen grov och grym, där kvinnan drogs ner från sin rullstol och våldtogs av sex asylsökande ensamkommande. Hon var inte ens, enligt lagen, i ett särskilt utsatt läge! Fem av männen frisläpptes eftersom kvinnans berättelse inte var enhetlig, eller robust som man sade. Hon kämpade ju inte EMOT handikappad som hon är, utan männen utnyttjade bara hennes belägenhet!! Det hela var i princip helt och hållet hennes eget fel som följde med killen i taxin.

Det hela är horribelt, som om man stirrar in i en förvriden skrattspegel. Var finns insikten, logiken, förmågan att sätta sig in i kvinnans situation? Var finns de rättsliga gränserna? Vilken människosyn representerar domstolen bestående av åklagare, försvarsadvokat, nio kommunalpolitiker och en domare?

Bloggaren har skrivit om det ett flertal gånger: Att orsaken till att så många grova brottslingar, framför allt inom vålds- och sexualbrott, går fria p g a högst tvivelaktiga domslut, är att främst åklagare och domare blir hotade.

Nu har det sipprat ut att åklagaren, Mats Wihlborg har utsatts för hemfrihetsbrott och hot och därför avsagt sig uppdraget och ersatts av en åklagare från Stockholm. Två ungdomar har ertappats med granter hemma i lägenheten och även varit hos Wihlborg och slängt en sten genom en ruta på nedervåningen.

Expressen kallar nu det för häxjakt. Människor är förbannade. Gotlands politiska rörelse Medborgarpartiet har demonstrerat mot frisläppandet och även gjort uttalanden som naturligtvis har placerat dem i frysen som extremhöger. Man vill ha ett stopp på nya asylboenden och anser att Gotland är för litet för att inhysa så många flyktingar.

Ilskan, protesterna och det faktum att ett asylboende utsattes för stenkastning några dagarna efter våldtäkten, har nu fått alla goda rosa hjärtan att bulta snabbare. Va! Ska asylsökande få skulden efter en våldtäkt (förövarna asylsökande)?

Så nu har den lede Fi och vänstern entusiastiskt utlyst en antirasistisk demonstration för att stödja de utsatta asylsökarna mot medborgargardet som stödjer den våldtagna kvinnan. Så här låter Fi:s taleskvinna:


"Vi vill visa att vi inte accepterar den förenklade beskrivningen av viljan att skydda svenska kvinnor från hot utifrån. Samtidigt vill vi stå upp för att vi inte accepterar våld mot kvinnor, oavsett vem det är. Manifestationen är för allas lika värde."


Är det någon mer än jag som kräks? Nazister och rasister ska inte kapa våldtäktsdebatten, skriver Hela Gotland i samma artikel. Bloggaren undrar då om Fi är lämpligare att "kapa debatten"?

Fi jobbar inte för kvinnan "på golvet". De skiter i den skyhöga våldtäktsfrekvensen, de skiter hedersbrotten och den patriarkala kulturen i de muslimska länderna, de skiter i radikaliseringen av muslimerna i Sverige, de skiter i islamistiska terrordåd, ja de skiter faktiskt i kvinnoförtryck om det sker bland muslimska invandrare. Fi "kämpar" för löner, 50/50, kvotering till toppjobb, styrelser och musikfestivaler(!). De jobbar ovanför huvudet på 90 procent av alla kvinnor och består av kulturell och akademisk överklass. De har förstört hela den akademiska sfären, den fria arbetsmarknaden, kulturen och nu skolan som ska stöpa barnen till färgblinda könlösa hennar och, som är medvetna om "könsmaktsordningen" och förstå sin plats i "strukturerna".

Men Fi utmärker sig främst genom demonstrationer mot just rasism när mord på, hedersmord på, bestialiskt våld mot och naturligtvis våldtäkter på kvinnor om förövarna är invandrare. Muslimska invandrare. Fi låter meddela varje gång när dessa vidrigheter har begåtts att "män är lika våldsamma överallt, oavsett kultur". Och så är det streck i debatten. Man säger inte ens att mord, våld, våldtäkter är fel. Man demonstrerar inte ens mot det och sätter till alla klutar för att motverka det. Nej, för då har man inte tid att kämpa för 50/50 i alla börsstyrelser.

Fi fan.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare