Det som inte kan förlåtas


Våldtäkt, våld och rån på gamla och/eller funktionsnedsatta är det vidrigaste av det vidriga. Hur är en människa funtad som är benägen att ens tänka tanken på att skada en redan svag och hjälplös person? Eller människa? Ett rovdjur är betydligt bättre. De överfaller och dödar för matens skull. Men vilken ursäkt har en vanlig välnärd människa?

Svar: Ingen. Det finns ingen ursäkt, det finns inga förmildrande omständigheter och det finns inga tveksamheter om hur sådana slemhögar ska bemötas. Monster som borde ruttna i djupt grävda fängelsehålor

Brott i denna kategori måste leda till en rejäl utredning som INTE låter sig hämmas av hot från förövare och gäng. Detta är tyvärr vanligt. Polis, åklagare och målsägande hotas till tystnad och undandragande. Det har hänt ett flertal gånger, d v s det media har rapporterat om. Den alltmer censurerade tredje statsmakten har satt ribban för vad som är OK att tala om och inte. Och det är inte OK att tala om den invandrade våldsbrottsligheten, med betoning på våldtäkter, anser media.

Det spelar ingen roll vad man nu ändrar brottsrubriceringen till. En våldtäkt är alltid en våldtäkt. Det spelar ingen roll att man (läs feministerna) relativiserar invandrad våldtäktstsunami med att alla män är potentiella våldtäktsmän. Hur mycket skit ska vi acceptera och lyssna till från de förbannade feministerna?

Våldtäkter på gamla och handikappade äger rum med jämna mellanrum. På Brå får vi bara veta att brottsligheten har gått ner, what else.Vad Brå normalt inte anger är att den grova brottsligheten mot person baseras på Den Nationella Trygghetsundersökningen. Det är 12.000 personer som tillfrågats men inget anger hur många som faktiskt svarade (och på vilket språk).

För två veckor sedan blev en rullstolsbunden kvinna våldtagen av 6 unga män. Enligt Julia Caesar inträffade det hela på ett asylboende. Kvinnan, 33 år, är fullständigt nedbruten, svårt traumatiserad och har blivit berövad all trygghet och tillit till sina medmänniskor. Hon får nu psykiatrisk vård.

Åklagaren anser inte att kvinnan är trovärdig utan har släppt fem av de förmodade våldtäktsmännen då inte bevisningen håller enligt honom. Har vi hört det förut? Gång på gång har invandrade våldtäktsmän ursäktats av tama och tafatta förklaringsmodeller, juridik på sandlådenivå och framför allt anklagat offren för diverse olämpliga beteenden, även denna gång.

Utnyttjande, våldtäkter och t o m mord på fysiskt och psykiskt handikappade har skett i många städer: Bl a i Malmö, Gävle, Lund, Örebro där två gärningsmän våldtog en rullstolsbunden man på hans egen toalett. Knytnävarna haglade över honom under hela processen. Det saknas uppenbarligen betydelse om någon handikappad är man eller kvinna.

Förståndshandikappade är en särskilt utsatt grupp och bara i Malmö har många unga tjejer och killar blivit utnyttjade på diverse vidriga sätt. En utvecklingsstörd 19-årig kille blev först kidnappad och sedan våldtagen av tre trevliga unga män. Han tvingades till att stjäla från sitt föräldrahem, ta mobilabonnemang till männen och förnedrades inför en passiv "publik". Och det är bara en av många.

Etniciteten i alla dessa mål nämns naturligtvis aldrig i mainstreammedia utan då får man uppsöka alternativa sidor. Och ja - när inget annat nämns är förövarna kulturberikare.

När det handlar om åldringsrån är tillvägagångssättet ungefär detsamma. En gammal, framför allt kvinna, ofta med rullator, blir förföljd från bankomaten.. Sedan slår de ner henne och plockar av denna alla pengar och rycker eventuella halssmycken, ringar, armband och andra smycken direkt från kroppen utan att öppna upp dem. Många har blivit skadade av detta: utgjutningar, sår, skrapmärken, strypmärken och blåmärken här och där på hela kroppen.

Sedan har vi det andra tillvägagångssättet. Man ringer på dörren till sitt presumtiva offer; säger att man t ex ska undersöka elementen. Så slinker ytterligare en eller två personer med obemärkt. Dessa kapar åt sig allt de kan hitta av värde, framför allt smycken och varenda hundralapp de kan hitta. Därefter försvinner de snabbt från lägenheten.

Många gånger räcker det inte med stölderna utan offret misshandlas svårt.. Sparkar, knytnävsslag och sönderrivna kläder. Offren är alltid äldre än 75 år och har alltså inte en chans att försvara sig mot flera unga och starka män. Kvinnor som också plundrar gamla, brukar åtminstone inte misshandla dem. Ska man applådera denna hänsyn?

I brist på andra ord så måste dessa sataniska och djuriska angrepp på medmänniskor kallas för sitt rätta ord: Barbari. Neandertalare och grobianer. Inte är dessa odjur människor i alla fall. Det fordras en viss anständighet, en viss typ av självrannsakan och en viss form av hederskod för att en slemhög ska få kallas för människa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare